Platesçiler Buraya

Bugünki Ebru şallı hareketleri çok ağırdı yirmi dakika yapabildim yarın salona gidicem iki aydır gidiyorum ama sıkılaşma olmadı henüz:KK43:

Platesçi güzeller iyi haftalarınız olsun:KK200:
Haftasonum çok dolu olduğu için katılamadım size haftasonu.
Haftasonu plates yapamadım ama belly dance vardı,merak ettiğim için ve itiraf ediyorum çok oynak olduğum için ona katıldım:KK70:Kızlar inanır mısınız dersten çıktığımda üzerimden 2 ton kamyon geçmiş gibiydi,öyle bir terlemişim ki sırılsıklamdım:KK57::KK57:Sanırım belly dance bana uygun değil,ben zayıflamak istemiyorum çünkü.Zayıflamak ter atmak isterseniz deneyin derim.Sabah yataktan zor kalktım acayip hamlamışım:skandal::KK70:
Yalnız hoca bana kambur durduğumu söyledi,bir disk fazla bende doğuştan,mutlaka platese devam etmeliymişim,yoksa ilerde kambur olurmuşum:ruh:O yüzden platese son sürat devam ediyorum,bugün ara vereceğim çünkü bacaklarım yürürken bile acıyor.
Suyumu bol bol içiyorum,yeşil çayı duymamıştım iyi oldu,detoks etkisi mi yapıyor,salondan eve gelince içsem olur mu ?
Bir de msf2407 msf2407 spordan sonra ne yemeliyim,ben zayıflamak isteniyorum çünkü zaten zayıfım ben,güçlenmek ve sıkılaşmak istiyorum,nasıl beslenmemi tavsiye edersin ?(yumurta şimdiye kadar ağzıma sokmadım,yediğim an çıkarıyorum :KK43: )

sabine sabine öğünleri spordan 1 saat önce veya 1 saat sonra yapmalıyız.

Plates zaten zayıflatan değil, sıkılaştıran, kasları kuvvetlendiren, esneklik sağlayan bir dal. O yüzden ağırlığı platese verip, diğer programlara haftada 1 katılmanı tavsiye ediyorum.

Bunun dışında genel anlamda, sağlıklı beslenmek adına, hayatımızdaki abur cuburları, şekerli gıdaları, aşırı yağlıları çıkarmak gerekiyor. Bu süreçte yeterli protein almak önemli. Eğer yumurta tüketimiyorsan, kahvaltı da avokado, peynir, zeytin tüketebilirsin. Spordan sonra da yeşil mercimek ve bol yeşillikten oluşan öğünler tercih edebilirsin. Öğle öğününde et/tavuk/balık tüketirsen, akşama artik hayvansal protein değil de bitkisel protein tüketirsen, çok daha rahat edersin.

Ve ben mutlaka her gün 2 yemek kaşığı keten tohumu öneriyorum. Bunu tek başına tüketebileceğin gibi, salatalara veya yoğurda katarakta yiyebilirsin.

Plates zaten zayıflatan değil, sıkılaştıran, kasları kuvvetlendiren, esneklik sağlayan bir dal. O yüzden ağırlığı platese verip, diğer programlara haftada 1 katılmanı tavsiye ediyorum.

Bunun dışında genel anlamda, sağlıklı beslenmek adına, hayatımızdaki abur cuburları, şekerli gıdaları, aşırı yağlıları çıkarmak gerekiyor. Bu süreçte yeterli protein almak önemli. Eğer yumurta tüketimiyorsan, kahvaltı da avokado, peynir, zeytin tüketebilirsin. Spordan sonra da yeşil mercimek ve bol yeşillikten oluşan öğünler tercih edebilirsin. Öğle öğününde et/tavuk/balık tüketirsen, akşama artik hayvansal protein değil de bitkisel protein tüketirsen, çok daha rahat edersin.

Ve ben mutlaka her gün 2 yemek kaşığı keten tohumu öneriyorum. Bunu tek başına tüketebileceğin gibi, salatalara veya yoğurda katarakta yiyebilirsin.
Keten tohumu bağışıklık için mi kullanılıyor,akşam alayım madem.Ben zaten abur cubur hiç yemem,ama arada kekti kurabiyeydi kendim yaptığım zamanlar aşırırım :skandal:Bir de zaman zaman canım aşırı tatlı istiyor,dayananıyorum bu isteğime.Bir ara kabuk tarçın aldım çaylarıma atıp içtim,tatlı ihtiyacımı gidersin diye,ama yetmedi,nasıl baş edebilirim,bir de zaman zaman evde yaptığımız şeyleri yiyebilirim değil mi,yani abartmadığım sürece kek gibi mesela ?
Bu arada bilgilendirme için çok teşekkür ederim,ellerine sağlık :KK200::KK200::KK200:

Keten tohumu bağışıklık için mi kullanılıyor,akşam alayım madem.Ben zaten abur cubur hiç yemem,ama arada kekti kurabiyeydi kendim yaptığım zamanlar aşırırım :skandal:Bir de zaman zaman canım aşırı tatlı istiyor,dayananıyorum bu isteğime.Bir ara kabuk tarçın aldım çaylarıma atıp içtim,tatlı ihtiyacımı gidersin diye,ama yetmedi,nasıl baş edebilirim,bir de zaman zaman evde yaptığımız şeyleri yiyebilirim değil mi,yani abartmadığım sürece kek gibi mesela ?
Bu arada bilgilendirme için çok teşekkür ederim,ellerine sağlık :KK200::KK200::KK200:
Haftada 1-2 olmak şartıyla yiyebilirsin :)

Keten tohumu sindirim sistemini düzenlemek ve bağışıklık için. Ayrıca omega-3 kaynağı.

Tatlı ihtiyacını doyumluk değil de tadımlık tüketerek giderebilirsin. Ama dediğim gibi hergün hergün değil.

Kabuk tarçın, limon, yasemin, yeşil çay karışımı öneriyorum ben. 1 lt sıcak suya karışım yapıp, ister sıcak ister soğuk, gün içinde içebilirsin.

Rica ederim, ne demek :)

Ne güzel bilgeler vermişsin çok teşekkürler bende her sabah sarımsak turşusu içiyorum bı tatlı kaşığı öğünlerde n yarım saat önce tuketiyorum sizce iyi birşey mı ben ekemgi kesti galeta kullanıyorum onun yerine plates beni çok yordu iki gündür bacaklarım ciddi anlamda açıyor bide ben spteer da yürüyorum en az 300 kalori yakiyorum özellikle bı hatlftadi dikkatli yiyorum arada meyve yemek sakıncalı mı çok şeker var diyorlar ya

Keten tohumu mu daha iyi yoksa chia tohumumu bilemedim ciddi anlamda on kilo vermem lazım benim

X