- 12 Ocak 2017
- 3.302
- 4.632
- Konu Sahibi zuzuzuzu1234
Hani nerde egzesizler
Yaptığının videosunu koyabilirmisin?
Benim karın düz ama sıkı değil hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hani nerde egzesizler
Yaptığının videosunu koyabilirmisin?
Benim karın düz ama sıkı değil hiç
Canım YouTube ebru sallinin videoları çok fazla ben bı kanalda yayınladıkları ni yapıyorum her zmaan sürekli olduğu içinBen pilates topu aldım her tarafımı çarptım
Tamam canım yapın saat önemli değil aslında yeter ki yapalım kolay gelsinGünaydın ben kahvaltı dan sonra başlıyorum genelde birazdan yani hakkınızı helal edin
Keten tohumu bağışıklık için mi kullanılıyor,akşam alayım madem.Ben zaten abur cubur hiç yemem,ama arada kekti kurabiyeydi kendim yaptığım zamanlar aşırırım Bir de zaman zaman canım aşırı tatlı istiyor,dayananıyorum bu isteğime.Bir ara kabuk tarçın aldım çaylarıma atıp içtim,tatlı ihtiyacımı gidersin diye,ama yetmedi,nasıl baş edebilirim,bir de zaman zaman evde yaptığımız şeyleri yiyebilirim değil mi,yani abartmadığım sürece kek gibi mesela ?sabine öğünleri spordan 1 saat önce veya 1 saat sonra yapmalıyız.
Plates zaten zayıflatan değil, sıkılaştıran, kasları kuvvetlendiren, esneklik sağlayan bir dal. O yüzden ağırlığı platese verip, diğer programlara haftada 1 katılmanı tavsiye ediyorum.
Bunun dışında genel anlamda, sağlıklı beslenmek adına, hayatımızdaki abur cuburları, şekerli gıdaları, aşırı yağlıları çıkarmak gerekiyor. Bu süreçte yeterli protein almak önemli. Eğer yumurta tüketimiyorsan, kahvaltı da avokado, peynir, zeytin tüketebilirsin. Spordan sonra da yeşil mercimek ve bol yeşillikten oluşan öğünler tercih edebilirsin. Öğle öğününde et/tavuk/balık tüketirsen, akşama artik hayvansal protein değil de bitkisel protein tüketirsen, çok daha rahat edersin.
Ve ben mutlaka her gün 2 yemek kaşığı keten tohumu öneriyorum. Bunu tek başına tüketebileceğin gibi, salatalara veya yoğurda katarakta yiyebilirsin.
Haftada 1-2 olmak şartıyla yiyebilirsin :)Keten tohumu bağışıklık için mi kullanılıyor,akşam alayım madem.Ben zaten abur cubur hiç yemem,ama arada kekti kurabiyeydi kendim yaptığım zamanlar aşırırım Bir de zaman zaman canım aşırı tatlı istiyor,dayananıyorum bu isteğime.Bir ara kabuk tarçın aldım çaylarıma atıp içtim,tatlı ihtiyacımı gidersin diye,ama yetmedi,nasıl baş edebilirim,bir de zaman zaman evde yaptığımız şeyleri yiyebilirim değil mi,yani abartmadığım sürece kek gibi mesela ?
Bu arada bilgilendirme için çok teşekkür ederim,ellerine sağlık
Evet ağır gerçekten bende çok yoruldu m her yerim açıyor resmen ama pes etme illa ki incelme olacakBugünki Ebru şallı hareketleri çok ağırdı yirmi dakika yapabildim yarın salona gidicem iki aydır gidiyorum ama sıkılaşma olmadı henüz
Ne güzel bilgeler vermişsin çok teşekkürler bende her sabah sarımsak turşusu içiyorum bı tatlı kaşığı öğünlerde n yarım saat önce tuketiyorum sizce iyi birşey mı ben ekemgi kesti galeta kullanıyorum onun yerine plates beni çok yordu iki gündür bacaklarım ciddi anlamda açıyor bide ben spteer da yürüyorum en az 300 kalori yakiyorum özellikle bı hatlftadi dikkatli yiyorum arada meyve yemek sakıncalı mı çok şeker var diyorlar yasabine öğünleri spordan 1 saat önce veya 1 saat sonra yapmalıyız.
Plates zaten zayıflatan değil, sıkılaştıran, kasları kuvvetlendiren, esneklik sağlayan bir dal. O yüzden ağırlığı platese verip, diğer programlara haftada 1 katılmanı tavsiye ediyorum.
Bunun dışında genel anlamda, sağlıklı beslenmek adına, hayatımızdaki abur cuburları, şekerli gıdaları, aşırı yağlıları çıkarmak gerekiyor. Bu süreçte yeterli protein almak önemli. Eğer yumurta tüketimiyorsan, kahvaltı da avokado, peynir, zeytin tüketebilirsin. Spordan sonra da yeşil mercimek ve bol yeşillikten oluşan öğünler tercih edebilirsin. Öğle öğününde et/tavuk/balık tüketirsen, akşama artik hayvansal protein değil de bitkisel protein tüketirsen, çok daha rahat edersin.
Ve ben mutlaka her gün 2 yemek kaşığı keten tohumu öneriyorum. Bunu tek başına tüketebileceğin gibi, salatalara veya yoğurda katarakta yiyebilirsin.
Keten tohumu mu daha iyi yoksa chia tohumumu bilemedim ciddi anlamda on kilo vermem lazım benimsabine öğünleri spordan 1 saat önce veya 1 saat sonra yapmalıyız.
Maşallah böyle devam valla benim çok acıyor etim falan çok hamlamisim yaaa hele o büyük top beni mahvetti dünBende yaptım pilatesimi dinlenme zamanı :)