- 28 Mayıs 2009
- 4.128
- 10.737
- Konu Sahibi zuzuzuzu1234
Canım o zaman mutlaka deneyimlerimizi paylaşalım kontakta olalımHep birlikte burda başlayın ben sabah erkenden olamıyorum birbirimize yazarız işte yaptık diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım o zaman mutlaka deneyimlerimizi paylaşalım kontakta olalımHep birlikte burda başlayın ben sabah erkenden olamıyorum birbirimize yazarız işte yaptık diye
bebek kaç aylık canım,sen de katıl aramızaBende bebeğimden vakit bulursam, yeniden yapmayı çok istiyorum.
tamam canım kolay gelsinBen çıkıyorum evimi temizliği yarın kaldı onları halledelim haberleşelim kesinlikle
Canım sende istediğin zaman yaz bize katıl hem birlikten güç doğar yapasin gelir bence başla kesinliklebebek kaç aylık canım,sen de katıl aramıza
Aynen canım başlayalım en fazla bı satimiz i alıyor yapabiliriz hep yazalım hep ama bı gün atlamayalim derim yapmayana motive olur yap falan deriz ben şimdi 400 kalori de yaktım canım çıktı amaCanım o zaman mutlaka deneyimlerimizi paylaşalım kontakta olalım
İyi dileklerin için çok sağol canım :)tamam canım kolay gelsin
Ben salı ver çarşambaları yapabilirim,dersler o güb,haftasonu da belly dance varmış sanırım mezdeke gibi birşeyona da gitmek istiyorumAynen canım başlayalım en fazla bı satimiz i alıyor yapabiliriz hep yazalım hep ama bı gün atlamayalim derim yapmayana motive olur yap falan deriz ben şimdi 400 kalori de yaktım canım çıktı ama
Olur canım yaptık diye yaz hatta ekstra başak birşey yapacaksan onu da ya,motive olalım ben ekstradan evde spor yapıyorum sende yazabilirsinBen salı ver çarşambaları yapabilirim,dersler o güb,haftasonu da belly dance varmış sanırım mezdeke gibi birşeyona da gitmek istiyorum
Değişiyor mu kiZuzu acaba başlığı değiştirip "Platesçiler buraya"mı yazsan,daha fazla katılım olur,ne dersin ?
Canim değiştiremedi m bi daha denerim bir ara gören gelir belki ☺☺☺Zuzu acaba başlığı değiştirip "Platesçiler buraya"mı yazsan,daha fazla katılım olur,ne dersin ?
Konu başlığı değiştirilmiyormu kiCanim değiştiremedi m bi daha denerim bir ara gören gelir belki ☺☺☺
Yok canım giren gelir insallahKonu başlığı değiştirilmiyormu ki
Kalori hesaplama nasıl tpyapiliyor biliyor musun canimKonu başlığı değiştirilmiyormu ki
malesef ama araştırırız buluruz elbetKalori hesaplama nasıl tpyapiliyor biliyor musun canim
Tamam brn ona da dikkat etmek işi yorum bakalım ben tam anlamıyla nasıl yapılıyor bilmiyorum amamalesef ama araştırırız buluruz elbet
Zuzu başlığı değitirirebiliyoruz Mune yardımcı olabilecek bize,"Platesçiler Buraya" uygunsa senin için değişiklik yapabilirsin ?Zuzu acaba başlığı değiştirip "Platesçiler buraya"mı yazsan,daha fazla katılım olur,ne dersin ?
Olur canım benim şu an çıkmam lazım fakatZuzu başlığı değitirirebiliyoruz Mune yardımcı olabilecek bize,"Platesçiler Buraya" uygunsa senin için değişiklik yapabilirsin ?
Tamamdır canım kolay gelsinEsim geldi yemeğini vereyim konuşuruz yine emi