- 12 Temmuz 2006
- 55.985
- 215.153
- 52
- Konu Sahibi zuzuzuzu1234
Başlıkta hemfikirseniz hemen değiştirebilirim.Tamamdır canım kolay gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başlıkta hemfikirseniz hemen değiştirebilirim.Tamamdır canım kolay gelsin
Olur olur hemfikirizBaşlıkta hemfikirseniz hemen değiştirebilirim.
Konu Zuzunun olduğu için nihai kararı Ona bırakayım benbirazdan gelir zatenBaşlıkta hemfikirseniz hemen değiştirebilirim.
Elinize sağlıkSizi de beklerizBaşlıkta hemfikirseniz hemen değiştirebilirim.
Onayladı olurda başlık olmadı böyle, şöyle olsa daha iyi olur derseniz yine değiştiririz, başlık değiştirmede bir sınır yok, dilediğiniz gibi düzenlerizKonu Zuzunun olduğu için nihai kararı Ona bırakayım benbirazdan gelir zaten
Cok teşekkürler elinize saglikOnayladı olurda başlık olmadı böyle, şöyle olsa daha iyi olur derseniz yine değiştiririz, başlık değiştirmede bir sınır yok, dilediğiniz gibi düzenleriz
bebek kaç aylık canım,sen de katıl aramıza
Hay maşallah rabbim hayırlı evlat nasip etsin bekleriz istediğin zmaan yazBebeğim 8 aylık canım. Ama tam bir tazmanya canavarı 1 dk yerinde durmuyor, uyumuyor. Onu zapt edebilirsem yapıcam bende :)
Şuan annemin yanındayım. 1 nisan da evime dönüyorum. 3 ünde de başlarım inşallah ufak ufak
Hay maşallah rabbim hayırlı evlat nasip etsin bekleriz istediğin zmaan yaz
Kalori hesaplama nasıl tpyapiliyor biliyor musun canim
canım benim nefeste sorun var,nerede nefes alıp vereceğimi anlayamıyorum:/Merhaba arkadaşlar :) Bugün kimler plates yaptı??
Platesten önce ve sonra nefes egzersizleri yapmak, sporumuzu daha verimli kılar, rahatlatır. Vücudumuza aldığımız oksijenler de, yağ yakımına yardımcı olur.
Ayrıca hareketleri yaparken nefes alıp vermeyi unutmayalım. En çok yapılan hata!
Ebru şallı gibi; al nefeeesss, ver nefes füf füf füf
Ben yarın başlıyorum bugün hastanelerde geçti tam gaz devam harikasın valla :)))Merhaba arkadaşlar :) Bugün kimler plates yaptı??
Platesten önce ve sonra nefes egzersizleri yapmak, sporumuzu daha verimli kılar, rahatlatır. Vücudumuza aldığımız oksijenler de, yağ yakımına yardımcı olur.
Ayrıca hareketleri yaparken nefes alıp vermeyi unutmayalım. En çok yapılan hata!
Ebru şallı gibi; al nefeeesss, ver nefes füf füf füf
Neyin kalorisini hesaplayacaksınız? Ben yardımcı olabilirim.[/yediklerim i ama ben buldum bı site orda yazıyorum çıkıyor canım Ilgın için çok teşekkürler :))
Aynen başlayın emin ol yarar canisimerhaba bende yarın başlıyorum pilatese çok heyecanlıyı, haftasonu 2 gün yapıcam inşallah işe yarar
Benim bildigim her zmaan burundan alıp ağızdan verilecek diye biliyorum amacanım benim nefeste sorun var,nerede nefes alıp vereceğimi anlayamıyorum:/
canım benim nefeste sorun var,nerede nefes alıp vereceğimi anlayamıyorum:/