Platesçiler Buraya

Konu Zuzunun olduğu için nihai kararı Ona bırakayım ben:super:birazdan gelir zaten :spor:
OnayladıHoppa olurda başlık olmadı böyle, şöyle olsa daha iyi olur derseniz yine değiştiririz, başlık değiştirmede bir sınır yok, dilediğiniz gibi düzenleriz :KK5:

bebek kaç aylık canım,sen de katıl aramıza :KK19:

Bebeğim 8 aylık canım. Ama tam bir tazmanya canavarı :KK70: 1 dk yerinde durmuyor, uyumuyor. Onu zapt edebilirsem yapıcam bende :)

Şuan annemin yanındayım. 1 nisan da evime dönüyorum. 3 ünde de başlarım inşallah ufak ufak

Merhaba arkadaşlar :) Bugün kimler plates yaptı??

Platesten önce ve sonra nefes egzersizleri yapmak, sporumuzu daha verimli kılar, rahatlatır. Vücudumuza aldığımız oksijenler de, yağ yakımına yardımcı olur.

Ayrıca hareketleri yaparken nefes alıp vermeyi unutmayalım. En çok yapılan hata!

Ebru şallı gibi; al nefeeesss, ver nefes :KK70: füf füf füf :KK70:

Platesten önce ve sonra nefes egzersizleri yapmak, sporumuzu daha verimli kılar, rahatlatır. Vücudumuza aldığımız oksijenler de, yağ yakımına yardımcı olur.

Ayrıca hareketleri yaparken nefes alıp vermeyi unutmayalım. En çok yapılan hata!

canım benim nefeste sorun var,nerede nefes alıp vereceğimi anlayamıyorum:/

Ben yarın başlıyorum bugün hastanelerde geçti tam gaz devam harikasın valla :)))

@zuzuzuu Tamam o zaman, ben diyetisyenim, takıldığın yerde sorabilirsin kalori veya bunun dışında beslenme ile ilgili herşeyi :)

X