- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- Konu Sahibi zuzuzuzu1234
Merhaba kızlar yarın başlıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla mi canım sen onceden desende bana ol ey gurupta böyle biri olmazi çok iyi oldu valla çok çok sevindim ben kilo veremiyorum bana ni çare ☺☺☺☺@zuzuzuu Tamam o zaman, ben diyetisyenim, takıldığın yerde sorabilirsin kalori veya bunun dışında beslenme ile ilgili herşeyi :)
Sabah dokuzda canim ben basliyorumBen spor salonuna gidiyorum 2.5 aydır göbeğim var biraz gitmedi hala sabah kaçta başlicaz bende geleyim
Sana yarin birkac sorum olacak oyleyse@zuzuzuu Tamam o zaman, ben diyetisyenim, takıldığın yerde sorabilirsin kalori veya bunun dışında beslenme ile ilgili herşeyi :)
Merhaba hanımlar kimler plates yaptı benciseze bitirdim yeşil çayımı içeceğim :))
Çok iyi yaaa hep böyle yazalım motive edelim kendimizi valla biz böyle gidersek herşey harika olacak :)))Ben de plates olmasa da, bir kaç egzersiz yaptım :) şimdi oğlumu uyutup kahvaltı yapacağım, oğlumu uyuturken de bacak egzersizi yapıyorum :)
Aynen canım ben günde bir iki litre su içerim bazen aşığı düşer ama içmeye çalışıyorum çok haklısın su çok önemli :))Bunun dışında günlük 10 bardak suyumuzu da içmeyi ihmal etmeyelim
Aynen bende sabahları 45 ek videosunu yapıyorum hep birlikte sikilasacagiz valla devam bırakmak yokBende Ebru şalıyla düz karın egzersizleri yaptım gün içinde tekrarlicam göbişlere elveda
O bende de oluyor canım yaaaaBen pilates topu aldım her tarafımı çarptım
Hani nerde egzesizlerBende Ebru şalıyla düz karın egzersizleri yaptım gün içinde tekrarlicam göbişlere elveda
Daha dün aldımO bende de oluyor canım yaaaa