- 6 Kasım 2010
- 665
- 1
kizlar bende pilatese baslamak istiyorum, vucudumu sıkılaştırmak ve daha duzgun bi gorunume sahip olabilmek icin..
ama nasil yapacagima karar veremedim, spor salonu fln cok zor, ogrenciyim ve derselrim cok yogun
evde yapabilsem daha iyi olcak
ama ebru salli hakkinda pilates egitimi almadigini duydum
bilincsizcede baslamak istemiyorum..
internetten baktigimda en fazla 10 dk lik videolar ..
ama adim adim pilates ogretecek pek bisey bulamadim
ebru salli DVD leri haricinde...
napicam ben?
cnm benim bildigime göre ebru salli egitim aldi.. zaten almasaydi kac senedir pilates üzerine programlar yapmazdi ve yapamazdi.. ben 2,5-3 haftadir ebru salli ile plates yapiyorum ve inanilmaz bi incelme ve sikilasma oldu (örnegin basenlerden 3-4 cm incelme oldu).. ic bacaklar dahil (en zor bölgeler) sikilasmaya basladi.. bu da sadece 3 hafta icerisinde , 1-2 ay sonra bambaska bi vücut olur kesinben sabah ve aksam yapiyorum (zamanim oldukca ) sana tavsiye ederim..
cnm benim bildigime göre ebru salli egitim aldi.. zaten almasaydi kac senedir pilates üzerine programlar yapmazdi ve yapamazdi.. ben 2,5-3 haftadir ebru salli ile plates yapiyorum ve inanilmaz bi incelme ve sikilasma oldu (örnegin basenlerden 3-4 cm incelme oldu).. ic bacaklar dahil (en zor bölgeler) sikilasmaya basladi.. bu da sadece 3 hafta icerisinde , 1-2 ay sonra bambaska bi vücut olur kesinben sabah ve aksam yapiyorum (zamanim oldukca ) sana tavsiye ederim..
ElmaShekerim, Ebru Şallı ile nasıl yapıyorsunuz? Tv den seyrederek mi? Yoksa DVD den mi? Ben de başlamak istiyorum. Benim de evde yapmaktan başka çarem yok, yaşadığım şehirde kurs imkanı bulabileceğimi sanmıyorum hem olsa da minik bebeğim var gidemem.
Bir de plates eğitmenleri video gibi şeylerle başlamayın demişler. Uff ne yapsak ki...
Ve Ebru Şallı top lastık vs kullandırıyor mu? Platesle isim yaptığını duydum ama hiç izlemedim onu yaparken yaptırırken.
arkadaşlar ben istanbulun en iyi kluplerinden birinde pilates eğitmenliği yapıyorum peak pilates ,reformar pilates,cadillac,chair ,pilates mat eğitmeniyim:)bu arada pilates de iii de var :))yardımcı olabilceğim bişey olursa özelden mj atabilirsiniz sevgiler
selam kizlar ben depilatese baslamak istiyorum ama topun ve lastigin kilo ile alakasi var mi yoksa herhangi biryerden herhangi bir topu ve lastigi alabioliyor muyuz???