Kızlar ben spor salonuyla konuştum...Temeliniz yoksa(yani daha önce bilen biriyle pilates yapmamışsanız) evde yapmak çok sakıncalı dedi.Aslında haklı da o kadar zorlayıcı hareketler varki kendi başıma yaparken korkuyordum açıkcası
Neyse ben haftada 3 gün 1 aylık 80 liraya kaydoldum.Bence en mantıklı bilen biriyle başlamak pilatese.
Benim merak ettiğim bir şey var pilates yaparken ne giyiyorsunuz? Şort giyemem spor salonunda,eşofmanıda sevmiyorum. Ne giysem ki:26:
kızlarr selam ben şu an 67 kiloyum fitness'a devam ediyorum haftada 2 gün birer saat. pilates daha çok vücut şekillendiriyor diye okudum, önce 60 civarı bi kiloya inip daha sonra şekillenme için pilatese yazılayım diyorum tavsiyeleriniz nedir :)
şekillenmeye faydası var
arkadaşlar ben de pilatese başlamak istiyorum. kafamda bir yığın soru var. ebru şallıyla başlamak istiyorum. internette doğru düzgün video bulamadım. izmirde yaşıyorum nerden en uygun fiyata setiyle birlikte alabileceğimi bilmiyorum. birde en önemli sorunum şu ki benim bel ve göbek çevremde çok yağlanma var. aksine popomda küçük hatta yanlardan falan çok düz. pilatesi yaparsam popom daha çok küçülür mü. sıkılaşsın isterim ama popomun daha fazla küçülmesini istemiyorum. konuyu bilen biri bana yardımcı olabilir mi. ve acil olsun nolurrr :44: