Plates (Pilates) Nedir? Plates'in Faydaları

ben ramazan aynın bitmesini bekliyorum. osmanbeyde çalıştığım için şişlide güzel sadece bayanlara özel 1 pilates salonu buldum. oruç tuttuğum için akşam gidemem iftar vaktimi yapmam gerekiyor. neyse ramazan biter bitmez o yere yazılıp artık yepyeni 1 insan olmak istiyorum. yüzmek için iyi 1 havuzda bulucağım inş. kendimi yenilemem gerek :82::82:

mrh ben platesi evde yapıyorum iki hafta olacak ramazanda iftardan sonra yapıyorum yemekten iki saat sonra suan cok bir fark yok popomda hafif selülit var sıkılasma falan ne zaman olacak deneyimliler paylasabilirmi

mrh canım ben evde yaparken tayt giyiyorum en rahatı o esofman falan sıkıcı olur

kızlarr selam ben şu an 67 kiloyum fitness'a devam ediyorum haftada 2 gün birer saat. pilates daha çok vücut şekillendiriyor diye okudum, önce 60 civarı bi kiloya inip daha sonra şekillenme için pilatese yazılayım diyorum tavsiyeleriniz nedir :)

kilo verirken vücudun sarkmaması için birlikte yapılması gerekir diyede düşünüyorum hem inceldiginiz için daha cabuk sanuc alırsınız

arkadaşlar, bende platese gitmek istiyorum fkat, 1 sezon platese gidenleri, 2. sezonda öğretmenlik yapmasına şahit oldum canım sıkıldı.kime nasıl inaacağız? belgemi isteyeceğiz milletten artık??

fıtığımda var. eğer uzman öğretici olmazsa canım yanabilir ve sıkıntı çekerim diye düşünüyor ve korkuyorum.

Arkadaşlar ben 21 yaşındayım ve skolyoz hastasıyım bildiğiniz gibi bu rahatsızlıkta kullannmanız gereken ilaç vb ürünler yok bende pilatesin skolyoza faydalı olduğunu öğrendim ve başlamak istiyorum ama öğrenciyim ve çok yoğunum ayrıca çevremde de güvenebildiğim uzman spor merkezleri yok malesef bu nedenle evde dvd alıp başlamayı düşünüyorum.
Sizden ricam gerçekten uzman bir eğiticinin hazırladığı ve kullandığınız dvd tavsiye etmeniz olacak yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba :) 1.65 boyundayım 1,5 ayda 73den 67 ye indim diyet yaparak..hedefim 55-59 arası olmak..pilates yapmak istiyorum..dvd alıcam ama ebru şallı ile umay villla arasında kararsız kaldım..hangisini almalıyım sizce..

Dün pilatese başladım bir salonda eve geldikten sonra da Ebru Şallı'nın videosuna baktım sanırım başlangıç videosuydu. Bence evde yapacaklar için çok güzel anlatıyor yine de ben ilk kez yapacağım için önce bir hoca eşliğinde başlamayı sonra evde kendim devam etmeyi daha uygun budum. Bence salona gitme durumu olmayanlar Ebru Şallı videolarına güvenebilir, şu an benim gittiğim salondakinden bile daha ayrıntılı anlatıyor ama tabii bizzat sorup danışma imkanı yok evde yapınca

arkadaşlar ben de pilatese başlamak istiyorum. kafamda bir yığın soru var. ebru şallıyla başlamak istiyorum. internette doğru düzgün video bulamadım. izmirde yaşıyorum nerden en uygun fiyata setiyle birlikte alabileceğimi bilmiyorum. birde en önemli sorunum şu ki benim bel ve göbek çevremde çok yağlanma var. aksine popomda küçük hatta yanlardan falan çok düz. pilatesi yaparsam popom daha çok küçülür mü. sıkılaşsın isterim ama popomun daha fazla küçülmesini istemiyorum. konuyu bilen biri bana yardımcı olabilir mi. ve acil olsun nolurrr :44:

Merhaba canım. Ben de İzmir'de yaşıyorum ve bir arkadaşım aynen senin gibi kalçasının yapışık durmasından ve belinin kalınlığından şikayetçiydi. Mavişehir'deki ünlü bir spor salonuna gidiyordu. Orada pilates derslerine falan da katılıyordu. Fakat pek bir fayda göremediğinden yakınıyordu. En son özel bir hoca bulmuş kendine. Kadın bunun vücudunu incelemiş ve ona uygun bir pilates ve buna ilave bir program yapmış. 2 aydır birlikte çalışıyorlarmış ama kız havalarda bir görsen. Pilates öyle videodan izlemekle ya da toplu dersle fayda sağlamıyor diyor. Onun kalçası seninkinden farklı olarak biraz aşağı sarkık, yapışık ve büyüktü. Şimdi Brezilya kalçası olmuş. Kocamla aram düzeldi diyo yazık. Sen de öyle birşey yapabilirsin istersen boşuna vakit kaybedip üzülmektense

kızlar merhaba, aranıza yeni katıldım. ben 2004 yılından beri pilates yapıyorum aynı zamanda eğitmenim. deneyimlerimi paylaşabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…