Canım kapsülü 1 ay sonra kontrole gittiğimde doktorum farketti. Sağ göğsüm sol göğsüme göre daha sertti zaten hep. Doktor ineceğini söylüyordu muayenelerde. 1 ay sonra sağ göğsüm sola göre daha yukarıda kalınca anlamıştım ters bir şey olduğunu. mafoldumben
Doktorum muayene ettikten sonra 3. derece kapsül oluştuğunu söyledi. Biliyorsun muayene sırasında elleriyle göğsü sıkıp kontrol ediyorlar. O sırada anladı tabi. Şok oldum duyunca :1shok:
En son geçen hafta gittim kontrole. 1,5 ay daha bekleyelim dedi. 3. derece olduğu için (En kotusu 4 oluyor bu arada) kendi kendini toparlama ihtimali varmış. Ocak ortasına kadar bekleyeceğiz. Değişiklik olmazsa küçük bir operasyonla kapsülü alacağını söyledi. Umarım gerek kalmaz :Saruboceq:
Masaj yapıyorum şimdi. Ameliyat sonrası masaj vermemişti doktorum. Gerek görmediğini söylemişti. Kapsül olayından sonra istediğin zaman yapabilirsin dedi. Sanırım masaj yapmak kapsül oluşumunu engelleyebiliyor. Ama işte vücüt yapısı herkesin farklı. Olacağı varsa masajla da masajsız da bir şekilde olabiliyor ne yazık ki...
Kafana takma sakın! olumlu düşün olumlu olsun...İlk öğrendiğimde ben çok kötüydüm ama şimdi alıştım. Bakmıyorum bile ne durumda olduklarına. Masaj yapıyorum aklıma geldikçe.
Uzaktan bakıldığında sağ göğsüm sola göre 1 parmak daha yukarıda. Biraz daha sert ama 1 ay öncesinek ıyasla yumuşama var. Bu da umut verici kaydirigubbakcemile2
Böyle kalsa bile diyorum eski haline göre çok çok güzeller
Forumda okuduğum yazılardan gördüğüm kadarıyla kapsül olmayıp da göğüsleri arasında simetri farkı olanlar olmuş başlarda. Zamanla eşitlenmiş ama. Zaten göğsün oturması 6 ay-1 yıl arası diyor doktorlar.