Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

kızlar bişey sormak istiyorum.. meme buyutme ameliyatından sonra ilerde emzirme döneminde ya da hamılelikten sonra sarkma ya da bozulmalar meydana geliyor muymus. doktora sorabilir misiniz?ya da bilen varsa söyleyebilir mi?

canım bu kişinin kendi gögüs yapısıyla alakalı dedi doktorum.. sarkma olabilirmiş de olmayabilirmiş de bunun pek garantisi yok.. ama silikonlu olup da bebegini emzirip sorun yasamayan bi cok insan war..belki wardır da ben hiç duymadım sorun yasayanı kaydirigubbakcemile4

Evet emzirmede sorun olmuyormuş. Sarkma olayı hamilelikte memenin ne kadar büyüyeceği ile ilgiliymiş. Çok büyürse sarkabilirmiş. Ama emzirip sarkınca da yine protez olmadan da toplanacak. Protezli sarkarsa da toplanacak

Evet jennacığım çıkarıldılar. Yaklaşık 2.5 ay oldu. Kim demişse yanlış demiş. Aylin hanım altını dokuyla destekliycem düşmeyecek bir daha demişti, öyle de oldu canım. Geçmiş olsun sana da.

Teşekkürler Pechka, senin için sevindim.Bana da umut oldu:)

Arkadaşlar 3 haftam doldu. Bu 3 hafta hakikaten sihirli. Ne ağrım , sızım kadı, ne halsizliğim. Evet tamda Aylin hanımın dediği gibi 3 hafta dolunca ameliyat olmamış gibi olacaksın hakikaten öyle sanki memelerim hep benimleymiş gibi. Yılbaşı geliyor heryer dantelli sütyen dolu, eh birkaç tane almadan olmaz dedim, aldım. Yılbaşı gecesi kaçak dantelli takacağım birtane daha fazla dayanamayacağım. 1 geceden bir şey olmaz herhalde di mi?

O kadar olsun vitiligo:)Onca zahmeti çektikten sonra bir günden bişey olmasın.Senin için çoook sevindim.Darısı başımıza:)

O kadar olsun vitiligo:)Onca zahmeti çektikten sonra bir günden bişey olmasın.Senin için çoook sevindim.Darısı başımıza:)

Sağol canım ya inşallah olmaz. Şimdiye kadar Aylin hanımın sözünden hiç çıkmadım. Sorsam hayır der kesin, birkaç saat çaktırmadan takıcam artık. Daha güzeli senin olsun .Bu da marş gibi oldu artık ama bu sözü çok seviyorum.

Arkadaşlar 3 haftam doldu. Bu 3 hafta hakikaten sihirli. Ne ağrım , sızım kadı, ne halsizliğim. Evet tamda Aylin hanımın dediği gibi 3 hafta dolunca ameliyat olmamış gibi olacaksın hakikaten öyle sanki memelerim hep benimleymiş gibi. Yılbaşı geliyor heryer dantelli sütyen dolu, eh birkaç tane almadan olmaz dedim, aldım. Yılbaşı gecesi kaçak dantelli takacağım birtane daha fazla dayanamayacağım. 1 geceden bir şey olmaz herhalde di mi?

ah canım yaaa bnde normal sütyenlere gecmek için can atıyorum kaydirigubbakcemile2 12gün oldu daha.. zaten bu sporcu sütyeni 1 ay takılcaktı dimi?yani sonrasında normal sütyen kullanablecegiz? senin yılbasına kadar 1 ayın dolmuş olcak normal sütyen kullanmakta bi sakınca olur mu ki? CADIARZU

Aylin hanım 3 ay kullandırıyor. Yani bundan sıkılsan bile penye , altı balensiz başka sütyene geçebiliyorsun maalesef :((( ız yapıp protez yerleşimini bozmasın diye

Heheh bunca yıl destekli sütyenlerle yaşamışız :) 3 ay bunun yanında ne ki?
Göz açıp kapayıncaya kadar geçer :) Benim 2 buçuk ay oldu bile :) Nasıl geçti hiç anlamadım :)

:dance: :dance: ewet aslında yaa cok haklısın sütyensiz hali bile destekli sütyen giymiş halinden güzel :nazar: sen yılbasında giyersin güzelim sütyenlerden kaydirigubbakcemile5 biz sporcu sütyeniyle dewam delikafadulden

:dance: :dance: ewet aslında yaa cok haklısın sütyensiz hali bile destekli sütyen giymiş halinden güzel :nazar: sen yılbasında giyersin güzelim sütyenlerden kaydirigubbakcemile5 biz sporcu sütyeniyle dewam delikafadulden

Ben de giyemiyorum daha senağlama Sağ göğsümde kapsül problemi olduğu için bir süre daha sporcu sütyeni takacağım. Aman problem geçsin de sittin sene sporcu sutyen de takabilirim zemuszemus

Dediğin gibi sütyensiz hali bile çok güzel. Allah tüm isteyenlere daha iyilerini nasip etsin inşallah kaydirigubbakcemile4

Ben de giyemiyorum daha senağlama Sağ göğsümde kapsül problemi olduğu için bir süre daha sporcu sütyeni takacağım. Aman problem geçsin de sittin sene sporcu sutyen de takabilirim zemuszemus

Dediğin gibi sütyensiz hali bile çok güzel. Allah tüm isteyenlere daha iyilerini nasip etsin inşallah kaydirigubbakcemile4

fisfisfis canım yaa bu kapsül benm resmen korkulu rüyam :sinifsinif: biraz detaylı anlatr mısın? nasıl farkettiniz kapsül olstgunu? bi de oluşmaması için nelere dikkat etmek gerekiyo? inşallah en kısa sürede atlatrsın tatlim kaydirigubbakcemile5

fisfisfis canım yaa bu kapsül benm resmen korkulu rüyam :sinifsinif: biraz detaylı anlatr mısın? nasıl farkettiniz kapsül olstgunu? bi de oluşmaması için nelere dikkat etmek gerekiyo? inşallah en kısa sürede atlatrsın tatlim kaydirigubbakcemile5

Canım kapsülü 1 ay sonra kontrole gittiğimde doktorum farketti. Sağ göğsüm sol göğsüme göre daha sertti zaten hep. Doktor ineceğini söylüyordu muayenelerde. 1 ay sonra sağ göğsüm sola göre daha yukarıda kalınca anlamıştım ters bir şey olduğunu. mafoldumben
Doktorum muayene ettikten sonra 3. derece kapsül oluştuğunu söyledi. Biliyorsun muayene sırasında elleriyle göğsü sıkıp kontrol ediyorlar. O sırada anladı tabi. Şok oldum duyunca :1shok:
En son geçen hafta gittim kontrole. 1,5 ay daha bekleyelim dedi. 3. derece olduğu için (En kotusu 4 oluyor bu arada) kendi kendini toparlama ihtimali varmış. Ocak ortasına kadar bekleyeceğiz. Değişiklik olmazsa küçük bir operasyonla kapsülü alacağını söyledi. Umarım gerek kalmaz :Saruboceq:

Masaj yapıyorum şimdi. Ameliyat sonrası masaj vermemişti doktorum. Gerek görmediğini söylemişti. Kapsül olayından sonra istediğin zaman yapabilirsin dedi. Sanırım masaj yapmak kapsül oluşumunu engelleyebiliyor. Ama işte vücüt yapısı herkesin farklı. Olacağı varsa masajla da masajsız da bir şekilde olabiliyor ne yazık ki...

Kafana takma sakın! olumlu düşün olumlu olsun...İlk öğrendiğimde ben çok kötüydüm ama şimdi alıştım. Bakmıyorum bile ne durumda olduklarına. Masaj yapıyorum aklıma geldikçe.

Uzaktan bakıldığında sağ göğsüm sola göre 1 parmak daha yukarıda. Biraz daha sert ama 1 ay öncesinek ıyasla yumuşama var. Bu da umut verici kaydirigubbakcemile2
Böyle kalsa bile diyorum eski haline göre çok çok güzeller kaydirigubbakcemile4

Forumda okuduğum yazılardan gördüğüm kadarıyla kapsül olmayıp da göğüsleri arasında simetri farkı olanlar olmuş başlarda. Zamanla eşitlenmiş ama. Zaten göğsün oturması 6 ay-1 yıl arası diyor doktorlar.

Canım kapsülü 1 ay sonra kontrole gittiğimde doktorum farketti. Sağ göğsüm sol göğsüme göre daha sertti zaten hep. Doktor ineceğini söylüyordu muayenelerde. 1 ay sonra sağ göğsüm sola göre daha yukarıda kalınca anlamıştım ters bir şey olduğunu. mafoldumben
Doktorum muayene ettikten sonra 3. derece kapsül oluştuğunu söyledi. Biliyorsun muayene sırasında elleriyle göğsü sıkıp kontrol ediyorlar. O sırada anladı tabi. Şok oldum duyunca :1shok:
En son geçen hafta gittim kontrole. 1,5 ay daha bekleyelim dedi. 3. derece olduğu için (En kotusu 4 oluyor bu arada) kendi kendini toparlama ihtimali varmış. Ocak ortasına kadar bekleyeceğiz. Değişiklik olmazsa küçük bir operasyonla kapsülü alacağını söyledi. Umarım gerek kalmaz :Saruboceq:

Masaj yapıyorum şimdi. Ameliyat sonrası masaj vermemişti doktorum. Gerek görmediğini söylemişti. Kapsül olayından sonra istediğin zaman yapabilirsin dedi. Sanırım masaj yapmak kapsül oluşumunu engelleyebiliyor. Ama işte vücüt yapısı herkesin farklı. Olacağı varsa masajla da masajsız da bir şekilde olabiliyor ne yazık ki...

Kafana takma sakın! olumlu düşün olumlu olsun...İlk öğrendiğimde ben çok kötüydüm ama şimdi alıştım. Bakmıyorum bile ne durumda olduklarına. Masaj yapıyorum aklıma geldikçe.

Uzaktan bakıldığında sağ göğsüm sola göre 1 parmak daha yukarıda. Biraz daha sert ama 1 ay öncesinek ıyasla yumuşama var. Bu da umut verici kaydirigubbakcemile2
Böyle kalsa bile diyorum eski haline göre çok çok güzeller kaydirigubbakcemile4

Forumda okuduğum yazılardan gördüğüm kadarıyla kapsül olmayıp da göğüsleri arasında simetri farkı olanlar olmuş başlarda. Zamanla eşitlenmiş ama. Zaten göğsün oturması 6 ay-1 yıl arası diyor doktorlar.

anladım canım allah kimseye yasatmasın kapsül sorununu :sinifsinif: bnm doktorum da demişti 4.derece olursa silikonu cıkartmak gerekiyomuş ama 18 yıllık estetik cerrahım hiç 4.derece kapsül görmedim dedi.. yani 3e kadar oluyomuş genelde zaten 1 2 derece olması normalmiş.. cogu durumda siz farketmezsinz demişti doktorum.. bana da masaj wermedi doktorum masaj yapmıyorum yapsam mı acaba kaydirigubbakcemile2 bn sıkıyorum hemen hemen aynı yumuşaklıkları sadece biri biraz yukarda 1 2 cm kadar onun için de sargı sarıyorum 1 hata daha sarcam :bbo: aaahhh aaahhhh ilk seneyi atlatsak bi an önce sositososito

Çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm. Kapsül için çok erken değilmi? Doktorun kimdi? Diz protez mi yoksa pütürlü mü? Çok sordum kusura bakma

Çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm. Kapsül için çok erken değilmi? Doktorun kimdi? Diz protez mi yoksa pütürlü mü? Çok sordum kusura bakma

Ay rica ederim ne demek kaydirigubbakcemile4 Bu forumun amacı da soru sorup, yanıt almak değil mi zaten kaydirigubbakcemile5

Açıkçası ameliyat öncesinde de sonrasında da düz mü pütürlü mü olup olmadığını sormadım CADIARZU Doktoruma çok güvendiğim için boyut dahil her şeyi ona bıraktım.

Kapsülün her zaman oluşma riski varmış. Erken ya da geç diye bir şey yok o yüzden. Ne yazık ki vücudumuzun protezi kabul etmediği takdirde gösterdiği bir tepki. Doktorun da çok fazla yapabileceği bir şey yok.

Allahtan çözümü var. Tabi ki kimse böyle bir şey yaşamak istemez. O kadar stres çekip, ameliyat oluyoruz. Yapacak bir şey yok ama ne yazık ki. Allah çözümü olmayan dertler vermesin. :Saruboceq:

Back