- 1 Ağustos 2009
- 829
- 29
- 298
kızlarrr bende oldum 5 gün oldu şuan da morelim çok bozukkk mafoldumben:Saruboceq:
gecmiş olsun sorun ne??? neden moralin bozuk??? :uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr bende oldum 5 gün oldu şuan da morelim çok bozukkk mafoldumben:Saruboceq:
slm kızlar
bende ameliyat olalı 6 ay olacak ama bu kapsüllenme nasıl birsey bilmiorum sag göğsüm benimde daha sert ve yukarıda ve alt kısmında gecmeyen bi potluk var bakınca belli degil ama elleyince rahatsızlık veriyor bariz belli oluyor bu kapsüllenmemi acaba Adam defolusun dio moral sıfır :)
slm kızlar
bende ameliyat olalı 6 ay olacak ama bu kapsüllenme nasıl birsey bilmiorum sag göğsüm benimde daha sert ve yukarıda ve alt kısmında gecmeyen bi potluk var bakınca belli degil ama elleyince rahatsızlık veriyor bariz belli oluyor bu kapsüllenmemi acaba Adam defolusun dio moral sıfır :)
slm kızlar
Selam kizlar,
gögüslerimi büyütmeyi düsünüyorum ve size birkac sorun var yardimci olabilirseniz sevinirim
Aylin hanimin kendine ayit bir internet sayfasi var mi yada hangi hastanede calisiyor?
Gögüs büyütme ameliyatina ne kadar aliyor? Taksit yapiyor mu?
Iyilesme süresi ne kadar? Ben yurtdisindan gelecegim cünki ve en fazla 1hafta kalabilirim istanbulda :-(
Yardimlariniz icin simdiden coook tesekkür ederim a.s.
sertlik dgl sorunum gögsümün sag alt tarafına dokununca silikonda potluk var bariz hissediliyor ..soldaaki biraz dogallastıda görüntü acısından sagdaki hala yukarda offff biri anyada biri konyada gibi :)şutarafagittişutarafagittişutarafagitti
Aylin hanımla konuştun mu? Bence hemen görüş için rahatlasın. Ne gerekli ise söyler o biliyosun. Öptüm seni sıkma canını. Benimde 7 ay doldu ikisi aynı anda aşağıya inmiyor ama sonunda oturup eşitleniyor.
yok henüz konusmadım elfnaz gidicem inş.cnm seninkiler eşitlendimi?nasıllar:)
Ewwet arkadaşlar yarın ameliyat oluyorum, bakalım inşallah taburcu olup güzel haberlerimi veririm buradan ben de. Ve umarım taliaada gibi bende kolay atlatırım:)))))