Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok gecmis olsun shekerrrr, valla suoer toparlamissin bravo. Selamini aldim basimin ustune koydum canim. Hadi bakalim sende atlattin siradakini merak ediyorum.opuyorumnanaktan
BU ARADA HERKESIN KURBAN BAYRAMINI TEBRIK EDERIM
herkese merhabalar,ben de aylin hanıma karın gerdirme ameliyatı olacağım sanırım çünkü bu kadar çok kişi memnun olunca ümitlendim:)bu ameliyatı yaptıran arkadaşlara bir sorum olucak;benim 3 yasında ikizlerim var ve onları arabaya falan koyabilmek için ya da tuvalet için kaldırmam gerekiyo,3 hafta kadar annemlerden yardım alsam sonra zor olur mu yinede sizce?yani 3 yasına kadar bekledim ama artık sabrım kalmadı.(
vitiligo canım cok gecmiş olsun..darısı bize insallah...
Çok sağol canım. Valla geçti bile, bayram gezmelerine bile gittim. İnşallah daha güzeli senin olsun. Sen ne yaptın araştırdın mı??
amin insallah canım..nasıl guzel oldumu, ameliyattan sonra istemediğin ya da rahatsız oldugun seyler oldu mu merak ediyorum..ben de para biriktirmeye yeni baslıcam insallah..cok arastırdım hala arastırıyorum ..artık ogrenmediğim sey kalmadı zaten bu sayede:)
Taliaada hiç düşünme derim.İnsanın psikolojisi o kadar düzeliyo ki anlatamam.Kıyafetlerini bile zevkle giyiyorsun.Ameliyat olmadan önce tatil için 2 gün bikini aramıştım.Moralim altüst olmuştu. Ne giysem yakışmıyodu.Ama şimdi yaz gelse de şöyle güzel bikiniler alsam diyorum.Emin ol ameliyatın tüm sıkıntıları unutulup gidiyor.Karar verdiysen hiç bekleme.Güzel haberlerini bekliyoruz.
Arkadaşlar, ameliyat olurken gerçek isminizi, kimlik bilgilerinizi verdiniz mi? CADIARZU
Taliaada çok sevindim adına.Umarım herşey istediğin gibi olur.Bu 10 gün geçmek bilmez artık senin için.Emin ol kendin için çok güzel bir karar verdin.Sormak istediğin birşey olursa seve seve cevaplarım.Görüşmek üzere canım