Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

Arkadaşlar ben ameliyattan çıktım şükür evime geldim. Çok iyiyim. Dün ameliyattan sonra 1-2 saat kadar çok derin nefes alamadım, ama çok bi ağrım yoktu ya bu forumu okuya okuya kendimi ne kadar çok korkutmuşum. 4 saat sonra ayaktaydım ve tuvaletime kendim gittim, saçlarımı düzeltip ruj bile sürdüm. Korktuğum gibi olmadı yani. Bu arada 330 cc anatomik protez kondu, dual plan olarak. Şu anda bantlı bana küçük bile geliyor, ama Aylin hanıma göre süper olmuş , öyle dedi. :))))) Olivetree senin adına öptüm Aylin hanımı sana selamları var canım, tekrar teşekkür etti. Hadi görüşürüz, arkadaşlar geldi de

Cok gecmis olsun shekerrrr, valla suoer toparlamissin bravo. Selamini aldim basimin ustune koydum canim. Hadi bakalim sende atlattin siradakini merak ediyorum.opuyorumnanaktan
BU ARADA HERKESIN KURBAN BAYRAMINI TEBRIK EDERIM

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok gecmis olsun shekerrrr, valla suoer toparlamissin bravo. Selamini aldim basimin ustune koydum canim. Hadi bakalim sende atlattin siradakini merak ediyorum.opuyorumnanaktan
BU ARADA HERKESIN KURBAN BAYRAMINI TEBRIK EDERIM

Sağol canım bakalım önümüzdeki günlerde çıkar, bayram geçsinde. Seninde bayramın mübarek olsun

herkese merhabalar,ben de aylin hanıma karın gerdirme ameliyatı olacağım sanırım çünkü bu kadar çok kişi memnun olunca ümitlendim:)bu ameliyatı yaptıran arkadaşlara bir sorum olucak;benim 3 yasında ikizlerim var ve onları arabaya falan koyabilmek için ya da tuvalet için kaldırmam gerekiyo,3 hafta kadar annemlerden yardım alsam sonra zor olur mu yinede sizce?yani 3 yasına kadar bekledim ama artık sabrım kalmadı.(

herkese merhabalar,ben de aylin hanıma karın gerdirme ameliyatı olacağım sanırım çünkü bu kadar çok kişi memnun olunca ümitlendim:)bu ameliyatı yaptıran arkadaşlara bir sorum olucak;benim 3 yasında ikizlerim var ve onları arabaya falan koyabilmek için ya da tuvalet için kaldırmam gerekiyo,3 hafta kadar annemlerden yardım alsam sonra zor olur mu yinede sizce?yani 3 yasına kadar bekledim ama artık sabrım kalmadı.(

valla tatlım sen cok beklemıssın bıle benım 3 aylık bebeım var 6 aylık olunca yaptırmayı dusnuyorum daha fazla böle yasayamam allah affetsın...

Çok sağol canım. Valla geçti bile, bayram gezmelerine bile gittim. İnşallah daha güzeli senin olsun. Sen ne yaptın araştırdın mı??

amin insallah canım..nasıl guzel oldumu, ameliyattan sonra istemediğin ya da rahatsız oldugun seyler oldu mu merak ediyorum..ben de para biriktirmeye yeni baslıcam insallah..cok arastırdım hala arastırıyorum ..artık ogrenmediğim sey kalmadı zaten bu sayede:)

amin insallah canım..nasıl guzel oldumu, ameliyattan sonra istemediğin ya da rahatsız oldugun seyler oldu mu merak ediyorum..ben de para biriktirmeye yeni baslıcam insallah..cok arastırdım hala arastırıyorum ..artık ogrenmediğim sey kalmadı zaten bu sayede:)

Hayır canım. Ameliyatım dual plan oldu zaten , şu anda şişleri var ama ben bu hallerinede bayılıyorum. Ameliyattan sonra en büyük korkum protezlerin arasının çok açık kalması idi. Bakıyorum öyle değil Allahtan. Hatta Ece Gürsel'in protezli resimlerine baktım az önce ne kadar ayrık protezleri ve ne kadar kötü duruyor. Başta çok dik ve yukarda oluyor zaten herkes söylüyor. Yumuşamalarını ve aşağıya inmelerini bekliycem sadece, ama her konuda rahatım şükür.

Eh benimde bir ay oldu sukur, merak etme vitiligo yumusamalari uzun surmuyor, 3 hafta doldumu tum tasasi bitiyor bu ameliyatin. Ben yuzumude toplattim yukari o bile bayagi oturdu. Fistik gibi oldum ya, Aylin hanimin ellerine saglik

Arkadaşlar bana da yardımcı olun. Ben de meme protezi taktırıp liposakşın yaptırmak istiyorum. Sayenizde bi cesaret olucam, cesaretim kırılmadan ulaşayım Aylin hanıma lütfennnnnnn

Taliaada hiç düşünme derim.ınsanın psikolojisi o kadar düzeliyo ki anlatamam.Kıyafetlerini bile zevkle giyiyorsun.Ameliyat olmadan önce tatil için 2 gün bikini aramıştım.Moralim altüst olmuştu. Ne giysem yakışmıyodu.Ama şimdi yaz gelse de şöyle güzel bikiniler alsam diyorum.Emin ol ameliyatın tüm sıkıntıları unutulup gidiyor.Karar verdiysen hiç bekleme.Güzel haberlerini bekliyoruz.

kızlar ben de çok istiyorum ameliyat olmayı,işe girer girmez para biriktiricem ama tek korkum özel hayatımız konusunda:kedi:sözlüme bu isteğimden bahsettim,silikonun yapay bir şey olduğunu ve istemediğini söyledi.çok ısrar edince de tamam kendi psikolojin iyi olucaksa yaptır ama ben rahat olamayabilirim vs.dedi.
ameliyat olanların yorumlarını bekliyorum.

Taliaada hiç düşünme derim.İnsanın psikolojisi o kadar düzeliyo ki anlatamam.Kıyafetlerini bile zevkle giyiyorsun.Ameliyat olmadan önce tatil için 2 gün bikini aramıştım.Moralim altüst olmuştu. Ne giysem yakışmıyodu.Ama şimdi yaz gelse de şöyle güzel bikiniler alsam diyorum.Emin ol ameliyatın tüm sıkıntıları unutulup gidiyor.Karar verdiysen hiç bekleme.Güzel haberlerini bekliyoruz.

Canım sağol yarın görüşeceğim öğleden sonra çok heyecanlıyım. Buradan okuduğum kadarıyla Aylin hanıma güvenim tam. Sen ne yaptın ufak bir düzeltme yaptıracaktın sanırım ? Oldu mu?

Bu arada arkadaşlar 10 gün sooora ameliyat randevumu almış bulunuyorum. Yupppiiii bu kabus sona erecek artıııkkkkkkk. Gelsin desteksiz pedsiz sütyenlerr

Taliaada çok sevindim adına.Umarım herşey istediğin gibi olur.Bu 10 gün geçmek bilmez artık senin için.Emin ol kendin için çok güzel bir karar verdin.Sormak istediğin birşey olursa seve seve cevaplarım.Görüşmek üzere canım

Taliaada çok sevindim adına.Umarım herşey istediğin gibi olur.Bu 10 gün geçmek bilmez artık senin için.Emin ol kendin için çok güzel bir karar verdin.Sormak istediğin birşey olursa seve seve cevaplarım.Görüşmek üzere canım

Maviş sende Aylin hanıma mı ameliyat oldun?? Memnun musun?

Back