Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

Arkadaşlar ben dün ameliyatımı oldum bugün öğleden sonra evime geldim. Beni düşünen özel msj atan herkese teşekkürler. Tef gibi gerginim. Memeler gergin, karın gergin. Ama mutluyum kazasız belasız atlattım şükür. Çok ciddi ağrım yok arada bir gerginliğim var. Hafif eğik yürüyebiliyorum yarına tam düzelicem heralde öyle dedi Aylin hanım. Yanımda kan torbamla eğik memelerimi tuta tuta dolaşıyorum, eşim gülmekten ölüyor kendine yaptığına bak diye. Ben sorucam ona fıstık gibi olunca bakalım o zaman kim gülecek :)))))

Diren canım ya ben öyle diyorum, karın germe ameliyatımın direnleri. Ben meme protezi ve karın germe yaptırdım 8000'e maloldu toplam.

Ameliyat olan arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun. Aylin Hanım muayene ücreti alıyor mu acaba? Yardımcı olur musunuz?

Direkt ameliyat tarihi alanlardan almıyor sanırım ama sonuçta bayağı 1-1.5 saat zaman harcıyor canım ya doktorlar da haklı bi yerde. Avukata soru sorsan 140 TL para veriyorsun

Vickie geçmiş olsun canım, benimde bir ayım doldu kızlar artık ameliyat olduğumu bile unuttum. Hatta bazen fazlaca hoplayıp zıplıyorum da hatırlatıyorlar kendilerini:))))

Kislar ben olamadim daha ameliyat is yerinde problem cikti zaten Aylin hanim cok mesguldu yilbasi gecsin bakalim sanirim 2 'si veya 5'i olacak yine yazarim. Taliaada ve vickie cok gecmis olsun sizlerin yerinde olmak isterdim mafoldumben

Direkt ameliyat tarihi alanlardan almıyor sanırım ama sonuçta bayağı 1-1.5 saat zaman harcıyor canım ya doktorlar da haklı bi yerde. Avukata soru sorsan 140 TL para veriyorsun

Haklısın canım yaa... Biraz komik olacak ama Aylin hanım beni görmeden ben ameliyat tarihimi bile belirledim.Daha doğrusu çok fazla şansım yok.Oyüzden acilen görüşmem lazım.Adı geçen doktorlardan bir tek Aylin hanım kafama yattı.Acaba özel numarasından arasam hızlandırabilir miyimki olayı?Bu arada mümkünse telefonunu özelden atabilir misin?

Haklısın canım yaa... Biraz komik olacak ama Aylin hanım beni görmeden ben ameliyat tarihimi bile belirledim.Daha doğrusu çok fazla şansım yok.Oyüzden acilen görüşmem lazım.Adı geçen doktorlardan bir tek Aylin hanım kafama yattı.Acaba özel numarasından arasam hızlandırabilir miyimki olayı?Bu arada mümkünse telefonunu özelden atabilir misin?

Benim 50 msj olmadığı için atamıyorum canım elifnazz yada diğer 50 mesajı geçen arkadaşlar atabilir sanırım elifnaz dolaşıyordu buralarda. Bu arada herkese MUTLU YILLAR

Vickie geçmiş olsun canım, benimde bir ayım doldu kızlar artık ameliyat olduğumu bile unuttum. Hatta bazen fazlaca hoplayıp zıplıyorum da hatırlatıyorlar kendilerini:))))

Vitiligo senin ameliyatını Aylin hanım mı yaptı? Eğer öyleyse bana doktorun telini rica etsem özelden atar mısın?

Ben yooladım annejim. Kolay gelsin bilgilendir bizi.opuyorumnanaktan ıyi yıllar kızlar

Son düzenleme:
Ben yooladım annejim. Kolay gelsin bilgilendir bizi.opuyorumnanaktan

Süpersinnnnn...Bu gece sabah olmaz artık.Yaa abartıyorum belki ama nerdeyse 1 yıldır bu forumu takip ediyorum.Veeee bu cesareti bana sizler verdiniz .İşte bu sihirin kaybolmasından korkuyorum ve bir an önce Aylin hanıma kendimi emenet etmek istiyorum.

Kızlaaaaaaaar sonunda randevumu aldım yarın görüşmeye ve kısmetse ameliyat tarihimi almaya gidiyorum.Bu bile benim için o kadar heyecan verici ki.Ayrıca yeni bir yıla sadece ve sadece kendim için bir şey yaparak giriyor olacağım.Bu benim için çok önemli çünkü vücudum ve ruhum nerdeyse bana küsmüştü.......Neyse herkese sağlıklı ve huzurlu bir yıl diliyorum. Desteğinize daha çooook ihtiyacım olacak......:enbuyukkk:

Kızlaaaaaaaar sonunda randevumu aldım yarın görüşmeye ve kısmetse ameliyat tarihimi almaya gidiyorum.Bu bile benim için o kadar heyecan verici ki.Ayrıca yeni bir yıla sadece ve sadece kendim için bir şey yaparak giriyor olacağım.Bu benim için çok önemli çünkü vücudum ve ruhum nerdeyse bana küsmüştü.......Neyse herkese sağlıklı ve huzurlu bir yıl diliyorum. Desteğinize daha çooook ihtiyacım olacak......:enbuyukkk:

Canım ciğerim sağol bomba gibiyim hiç bir sıkıntım kalmadı şükür. Sen ne yaptın asıl ?Bugün görüşme ile ilgili bilgileri alalım. Sen ne yaptıracaktın? Meme protezi mi? Destek seve seve veririz. Öpüldünnnnn.

Sevgili doktorumla sonunda görüştüm ve bana o kıymetli vaktinden tam 3 saat (inanın eksiği yok fazlası var) ayırdığı için buradan da sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum.Zamanın nasıl geçtiğini hiç anlayamadım.Öncelikle seçiminizden dolayı sizleri sonra da sizlere güvendiğim için kendimi tebrik etmeliyim.Herşeyi konuştuğumuzu düşünmeme rağmen kafama takılan şeyler olrsa çekinmeden arayabileceğimi söyledi. Bu benim için çok önemli.Bu arada meme küçültme ve karın germe yapılacak.Tek sorun; göğüslerimin üst kısmı neredeyse tamamen boşaldığı için küçültmeyi protez koyarak yaparsak ilerde yayılma ihtimali olmayacağını ve çok daha hoş duracağını söyledi.Birkaç gün içinde buna karar verip ameliyat tarihimi kesinleştireceğim.Bu tip bir küçültme işlemiyle ilgili bugüne dek bir şey duymadığım için açıkçası kafam karıştı.Bu konuyla ilgili tecrübesi ya da bilgisi olan arkadaşlardan yorumlarını rica ediyorum.İlgin için teşekkürler Vitiligocum...a.s.

Back