Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

Vickie başka bir doktora ameliyat olmuştum ama bazı problemler yaşadım.Aylin hanıma düzeltme operasyonu olucam.Topiğe biraz göz gezdirirsen ameliyat olanların Aylin hanımdan çok memnun kaldığını göreceksin.Ben daha ameliyat olmadım ama hastaları sayesinde Aylin hnm.a çok güveniyorum.Ayrıca kendisiyle görüştüm çok ilgili bir doktor.Eğer ameliyat düşünüyorsan en azından Aylin hanımla bir kere de olsa görüşmeni tavsiye ederim.Gerçekten insana çok güven veriyor.

Taliaada senin adına çok sevindim. Umarım ameliyatın kolay geçer.. Bende ocak sonu gibi ameliyat olmayı planlıyorum Aylin hanıma... Şehir dışında oturuyorum ve bir kaç haftaya kadar randevu alıp görüşmeye gitmeyi planlıyorum. Sakıncası yoksa fiyat konusunda ortalama bir bilgi verebilir misin. Hazırlıklı olmak istiyorum da... Şimdiden çok teşekkürler...

Taliaada senin adına çok sevindim. Umarım ameliyatın kolay geçer.. Bende ocak sonu gibi ameliyat olmayı planlıyorum Aylin hanıma... Şehir dışında oturuyorum ve bir kaç haftaya kadar randevu alıp görüşmeye gitmeyi planlıyorum. Sakıncası yoksa fiyat konusunda ortalama bir bilgi verebilir misin. Hazırlıklı olmak istiyorum da... Şimdiden çok teşekkürler...

Çok sağol canım, özelden msj atamıyorum o yüzden buraya yazıcam. Yuvarlak olursa 4500, anatomik olursa 5000 ödeyeceğim. Sana da kolay gelsin, öpüyorum

Taliaada çok sağol canım. Peki Aylin hanım ameliyatta mı deneyerek mi karar verecek yuvarlak mı yoksa anatomik mi koyacağına? Ben de hep bunu merak ediyorum, ikisinin arasındaki farkın görüntüde nasıl olduğunu.. Meme dokusu fazla olmayan ve üstten iyi dekolte versin isteyen birine yuvarlak mı daha iyi olur acaba..? Sanki anatomik üstten pek dekolte vermezmiş gibi geliyor...

Taliaada çok sağol canım. Peki Aylin hanım ameliyatta mı deneyerek mi karar verecek yuvarlak mı yoksa anatomik mi koyacağına? Ben de hep bunu merak ediyorum, ikisinin arasındaki farkın görüntüde nasıl olduğunu.. Meme dokusu fazla olmayan ve üstten iyi dekolte versin isteyen birine yuvarlak mı daha iyi olur acaba..? Sanki anatomik üstten pek dekolte vermezmiş gibi geliyor...

Dekolte konusunda yuvarlak daha iyi, mme şekli açısından da anatomik daha iyi demişti Aylin hanım. Ona bırakırsak 6 aydır ameliyatta deneyip en güzel meme şeklini yakalayıp onu koyuyorum dedi. Ama hayır ben şunu istiyorum derseniz siz bilirsiniz koyarım diyor.

arkadaşlar bir sorum olucaktı karın estetiği yaptıran arkadaşlara;benim 3 yaşında ikizlerim var ve arabaya oturturken,yataktan alırken falan mecburen kucagıma alıyorum.3 senedir bekliyorum ameliyat için daha fazla beklemek istemiyorum artık dayanamıyorum kendime:(ameliyat olduktan sonra 1 ay kadar annemden yardım alıcam ama bu yeterli olurmu sizce?1aydan sonra mutlaka almam gerekir kucagıma çocukları...aylin hanıma gideceğim bu ayın sonunda ama ondan önce sizdden bir fikir almak istedim...

arkadaşlar bir sorum olucaktı karın estetiği yaptıran arkadaşlara;benim 3 yaşında ikizlerim var ve arabaya oturturken,yataktan alırken falan mecburen kucagıma alıyorum.3 senedir bekliyorum ameliyat için daha fazla beklemek istemiyorum artık dayanamıyorum kendime:(ameliyat olduktan sonra 1 ay kadar annemden yardım alıcam ama bu yeterli olurmu sizce?1aydan sonra mutlaka almam gerekir kucagıma çocukları...aylin hanıma gideceğim bu ayın sonunda ama ondan önce sizdden bir fikir almak istedim...

Canım ya bende karın germe ve meme dikleştirme ameliyatı olacağım. Aylin hanımdan randevu alacağım. Sen görüştün mü telefonla falan??

Arkadaşlar ben yarın 16.00'ya aldım randevumu protezle meme dikleştirme ve karın germe içim görüşeceğim. Aylin hanımla . Gelişmeleri yazacağım. Öpüyorum sizi.

Merhaba arkadaşlar ben bugün biraz gecikmeli görüştüm Aylin hanımla. Tüm ölçülerim alındı. Meme başları tam sınırda çıktı 20 cm. Güzel bir protezle toparlanabilecek :)))) Meme altından konmasına karar verdik. Birde meme bezim çok yumuşak ve erimiş halde olduğu için kasaltı koyacak, meme altı koyarsa heryerden belli olur, ele gelir dedi. Doktor hanım protez tipi hakkından ameliyat öncesi kesin bilgi vermiyorum ama sizin mmeleriniz koltuk altına doğru yaygın yani yuvarlak değil tam, muhtemelen yuvarlak koyarız dedi. Damla hafif yanlara yaygınmış dikdörtgen meme yapmak istemem dedi.Ameliyat günü kararlaştırınca haber verirm yine

Kızlar bugün endoskopi yaptırdım, midemde yara açılmış kocaman stresten 10 gündür yemek yiyemiyorum, çay kahve falan, midem yanıyordu sürekli. Bugün Aylin hanımla görüşemedim akşama kadar aradım ameliyattaydı. Umarım ertelemez ameliyatımı yoksa memem olacak derken midemden olacağım. Çok uzun tarihe almayın ameliyat gününü walla çok stres yapıyo

Kızlar bugün endoskopi yaptırdım, midemde yara açılmış kocaman stresten 10 gündür yemek yiyemiyorum, çay kahve falan, midem yanıyordu sürekli. Bugün Aylin hanımla görüşemedim akşama kadar aradım ameliyattaydı. Umarım ertelemez ameliyatımı yoksa memem olacak derken midemden olacağım. Çok uzun tarihe almayın ameliyat gününü walla çok stres yapıyo

ah canım yaaa gecmiş olsuuunnn yapma stres inş sende güzel güzel memelere sahip olcaksın zemuszemus

Ay nebiliim şekercim ya çok istiyorum ya bir an önce olmak işyerinden izin vermediler bu hafta, uzadı, uzadıkça sinirim bozuldu. Birde Aylin hanım ertelerse hastanelik olurum walla yalanım yok.

Ay nebiliim şekercim ya çok istiyorum ya bir an önce olmak işyerinden izin vermediler bu hafta, uzadı, uzadıkça sinirim bozuldu. Birde Aylin hanım ertelerse hastanelik olurum walla yalanım yok.

kaydirigubbakcemile5 canım anlıyorum seni düşünmekten kafayı yicek duruma geliyo insan.. ben son zamnlarda olsun bitsin artık diyodum.. inşallah sende hayrlısyla atlatrsın ilk 3 gün yatıp kalkmak zor destek alman lazım opuyorumnanaktan karar werrdiniz mi nasıl yapılcak??kac cc??

Merhaba arkadaşlar ben Pazartesi ameliyatımı oldum. Dün sabah drenim alındı ve çıktım. Akşam arkadaşımda kaldığım için yazamadım. İyiyim hatta düşündüğümden daha iyiyim, bu sabah kendim kalktım, saçımı falan tarayabiliyorum. Bu arada dual plan 295cc damla kondu ve meme uçlarım dışarı çıkartıldı. Öptüm sizi, yeni ameliyat olacaklar birşeyler soracaksa cevaplarım.

merhaba pechka, meme uçların başarıyla dışarı çıkarıldı mı? bir doktor bana bunun geri çıkarılsa bile tekrar geri dönme ihtimalinin olduğunu söylemişti..o yüzden de bu işleme sıcak bakmıyordu..aylin hn bunda gerçekten başarılıysa sanırım ben de onu görücem..

kaydirigubbakcemile5 canım anlıyorum seni düşünmekten kafayı yicek duruma geliyo insan.. ben son zamnlarda olsun bitsin artık diyodum.. inşallah sende hayrlısyla atlatrsın ilk 3 gün yatıp kalkmak zor destek alman lazım opuyorumnanaktan karar werrdiniz mi nasıl yapılcak??kac cc??

Çok sağol canım, Aylin hanım anlatıyor zaten ameliyattan sonra neler olacağını, derin nefes alınamayacağını, kollardaki güçsüzlüğü falan, kardeşim bakacak bana. Kasaltı olacak ama antomik veya damla seçimini ameliyatta karar verecek deneyerek. Boyut olarak 300* 350 arası bişey olacak sanırım. neyse bugün doktorumla konuştum, ilaçlarını kullan, ameliyat sonrası gerekli müdahaleyi yaparız dedi şükür.

taliaadacığım çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldü. Aslında dün gece yazacaktım ama çocuklar rahat bırakmadı. Yılbaşına kadar olacağım inşallah, ama haklısın insan bu yola girince yani olay daha bir gerçek olunca sabır azalıyor. Ama bende çok uzatmayacağım, hatta yarın ameliyat gününü kararlaştırmak için arayacağım. Bugünlerde daha çok meşgul Aylin hanım araya girmek lazım, hemen hemen 15 günlük ameliyat programım dolu demişti araya sıkışırım belki.

merhaba pechka, meme uçların başarıyla dışarı çıkarıldı mı? bir doktor bana bunun geri çıkarılsa bile tekrar geri dönme ihtimalinin olduğunu söylemişti..o yüzden de bu işleme sıcak bakmıyordu..aylin hn bunda gerçekten başarılıysa sanırım ben de onu görücem..

Evet jennacığım çıkarıldılar. Yaklaşık 2.5 ay oldu. Kim demişse yanlış demiş. Aylin hanım altını dokuyla destekliycem düşmeyecek bir daha demişti, öyle de oldu canım. Geçmiş olsun sana da.

kızlar bişey sormak istiyorum.. meme buyutme ameliyatından sonra ilerde emzirme döneminde ya da hamılelikten sonra sarkma ya da bozulmalar meydana geliyor muymus. doktora sorabilir misiniz?ya da bilen varsa söyleyebilir mi?

Back