- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.141
slm kızlr nasılsınız birşey sormak istiyorum size tecrübelerinize ihtiyacım var benim 2 gündür karnımda kasığımda belimde ağrılar var böyle adet olmuşum gibi ani sancılar oluyo afedersiniz isal olmuşum gibi oluyo bazeen beliim tutulmuş gibi alt tarafa kadar vuruyo ağrılar nendendir acaba doğum sancıları için erken değilmidir birde benim kuzum 2 hafta nden gidiyor ben adet trihimi mi yoksa önden gidenimi sayayım o zaman 37 haftalık oluyo :26::26::26::26:
Doktorunu hemen ara canim. Seni korkutmayim da benim oyle dogum basladi. 4 cm. acilmisti. Tabi sancini tam bilemem, seninki normalde olabilir. Ama doktorla gorusmekte fayda var.
canım normalde perşembe günü randevum var ama bende dayanamayacakmışım gibi bir hisse kapılyıorum bir taraftanda nomrlami diyorum anlayamıyorumki böyle aratırdımda yattığında bebek sağa sola döndüğünde oraya toplanıyosa doğum habercisiymiş falan bendede o oluyo nereye yatarsam oraya yığılıyo böyle eşime söyliyim doktrumu arasında gidelim en yisi çünkü hafta sonu geldi gidememde kendi doktoruma belim böyle tutulmuş gibi ayakta durdukça yoruluyorumki nasıl halim kalmıyo erken gibi geliyo bir yandanda bilemeidm kuzum benim yaaa:26::26:
canım normalde perşembe günü randevum var ama bende dayanamayacakmışım gibi bir hisse kapılyıorum bir taraftanda nomrlami diyorum anlayamıyorumki böyle aratırdımda yattığında bebek sağa sola döndüğünde oraya toplanıyosa doğum habercisiymiş falan bendede o oluyo nereye yatarsam oraya yığılıyo böyle eşime söyliyim doktrumu arasında gidelim en yisi çünkü hafta sonu geldi gidememde kendi doktoruma belim böyle tutulmuş gibi ayakta durdukça yoruluyorumki nasıl halim kalmıyo erken gibi geliyo bir yandanda bilemeidm kuzum benim yaaa:26::26:
canım aramadık saat geç diye gitmeye kalksam bizim hastaneye gitmmiz uzun sürüyo doktorsda çıkmış oluyo diye eşimde dediki özele gideriz dayanmazsan artrsa korkma sen dedi ona bağlı değlliz dedi şimdilik bekliyoruz kuzum çok sağolsın düşündüğün için tşk ediyorum cnaım benim yani bir ishal bir adet sancısı oluyo ama belim tammaen koğuyo böyle makatın üzerüne oturamıyorum ayakta kalınca falan baya ağrı oluyo:26::26::26:ne yaptın canım doktora gittin mi?
benim de ishal ağrısıyla beraber sancım olmuştu.en azından müdehale eder doktorun.
satın daha doğru canım.ona göre düşün haftasını.
Bi konus sancini tarif et, sayet telefon imkanin varsa. Herhangi bi devlet acile gidebilirsin aksam esinle. Bi nst yaparlar ya da ultrason neyse, emin olursun. Ne oluyo, erken mi, dencek konu degil ki bu? Bi tarafa benim buyuk de topanirdi. Onun belirti oldugunu dusunmuyorum ama.
Neden korkuyorsun ki?maşallah 34.haftaya kadar gelmişsin. Hiç kanama olmamış. Sezaryen olmaktan mı? Previa nın türü ne?
bugün doktora gittik çok kötü değilmiş durumum ama iki durumda beni korkutuyor
bugün doktora gittik çok kötü değilmiş durumum ama iki durumda beni korkutuyor
kızlar sabahtan beri sezeryan yerim ve altında ağrı var ara ara bıcak saplanır gibi sancı giriyor kasılma ve baskı var orda geçer diye kalkmıyorum uzandım hep ama nafile geçiçeğine sanki dahada artıyor ağrı lavaboya girince afedersiniz küçük tuvaletimi bile baskı ve sancıdan zor yapıyorum ne yapmam lazım bilemedim kanamam falan yok şükür ama ağrı geçmiyor bir türlü
canım doktorunu ara istersen. belki ilaç verir. magnezyum rahatlatıyor. denedin mi?
yok canım aramadım doktorumu belki geçer diye bekledim bu gün kendi doktorumu bulamam ama hastaneye gidiyim bakıyım diyorum orda ki doktorda bişey söyler herhalde
bende 34 haftalık hamileyim hala bebek eşşiği aşağıda ve normal doğum olmayacak her hangi bir kanamam yok ama çok korkuyorum
geçmiş olsun nasıl oldun geçtimi doktora gittinmi merak ettim? arada benımde tek kasık tarafımda sancı oluyo geçiyo doktor bişey yok demişti en son gecen hafta.. bel agrısıda oluyor ayakta kalınca yada yürüyünce sanırım bu ağırlıktan olan bişeyslm kızlr nasılsınız birşey sormak istiyorum size tecrübelerinize ihtiyacım var benim 2 gündür karnımda kasığımda belimde ağrılar var böyle adet olmuşum gibi ani sancılar oluyo afedersiniz isal olmuşum gibi oluyo bazeen beliim tutulmuş gibi alt tarafa kadar vuruyo ağrılar nendendir acaba doğum sancıları için erken değilmidir birde benim kuzum 2 hafta nden gidiyor ben adet trihimi mi yoksa önden gidenimi sayayım o zaman 37 haftalık oluyo :26::26::26::26:
canım gittin mi doktora? ne dedi?
benimde 27. haftamda ,bel ağrısı ,karında baskı ,kaşıntı,gerilme,bağırsak sancısı türünde ağrılar oluyor.bazen de iki büklüm olu yerimden zor doğruluyorum. omur ağrılarımız da vücudun ağırlık merkezinin değişmesi ve bel omurlarında açılma meydana geldiğinden diyor doktorlar...
canım en tehlikelileri total(tam kapatan) ve yapışık olanlar diye biliyorum ben. ben de totaldim ve ilk gebelikti. sorunu bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışayım canım. plasenta arkaya yerleştiyse zaten dikişten uzaktır ve dikişlere yapışmaz. bu açıdan gerçekten çok şanslısın. (yakın iş arkadaşım 2 gebeliğinde de totalmiş ama plasenta arkada olduğu için ufak kanamalarla doğumlarını sağlıcakla yapmış) bir arkadaşımız da marjinaldi ve başlardan itibaren kanaması vardı, yattı diye hatırlıyorum ben. yanlış hatırlamıyorsam marjinal olup düzelenler de vardı.(mersenne böyleydi galiba.:44: ilk gebeliğiydi hem) belki senin de düzelir. korkma bu kadar.arkadaşlar genel olarak tam kapatan türden veya eski dikiş yerlerine yapışık plasentalardan şikayetçi olanlar çoğunlukta... hepinize geçmiş olsun atlatmış çoğunluk kötü günleri . acaba ilk doğumu olan ve marjinal previa olan varmı??plasenta arkaya yerleşmiş ayrıca yani sezaryenin kesisinde sorun cıkarmıcak cinstenmiş... ama bu marjinalde günlük hayattta kanama yaşayıp uzun süre yatan oldumu hiç?haftalara gectikçe ben hep oturup yatar oldum korkumdan bişey olcak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?