Plasenta previa

evet canım düzelenler oluyormuş ama en son iki hafta önce hala aşağıdaydı artık31. haftaya geldim cıkmaz herhalde...arkada wbenim plasentam ve dikişte yok zaten çünkü ilk doğum bu :) evet evdeyim ama genede çok yorucu olmayan işleri yapmak istiyorum yada dısarı cıkıp dolaşmak faln. ama hareket edersem kanamam olcak diye korkudan bişey yapamıyorum sıkılıyorum çokça malesefki..

sağolsın cnaım tşk ederim aynı gibiyim dinlenince biraz geçiyo ayakta kalınca başşlıyo yalancı kasılmalar sancılar sanırım doktora gitmedim bekeledim artrsa giderim diye aynı kuzum normal diyorum demekki yarın kontrolum var bakalım ne diyicek doktorum durumum nasıl çok merak ediyorum kuzum sneinde az kalmış bol bol dinlenmeye çalış ben beceremiyorum oturamıyorum iş güç derken ayakta kalıyorum çok kızıyo eşim ama duramıyorum alışık değilim sen dinlenkiş son -zamnalr dahada ağırlaşıyo insan rahat geçsin hamileğin kızmı erkekmi canım bebeişin ilk bebeğinmi:26:

evet ilk bebeğim benim kızımız olucak kısmetse... bı sıkıntılı günler geçerse inşallah... agrıdan baska sorun varmı sende kanama falan gibi

evet ilk bebeğim benim kızımız olucak kısmetse... bı sıkıntılı günler geçerse inşallah... agrıdan baska sorun varmı sende kanama falan gibi

ohh maşallah rabbim analı babalı büyütsün sağlıkla al kucağına inş canım Allahın izniyle sıkıntı olmadan alırsın inş kucağınaaa benim ağrdıan başka sıkıntım yok olmadı çok şükür kuzum rahat geçirdim hamileiğimi birtek sırtım zorladı zaman zaman skolyozum olduğu için 15 derecelik bir eğrilik var biraz kilo aldıkça batma oluyo işte şükürler olsun bugünlere

amin canım inşallah sen ve diğer herkeste sorunsuz atlatırız...benimde pek şikayetim olmadı aslında yorulunca bel sırt agrısı dışında klasik hamilelik sorunları,ama korkuda oluyor.daha önce sordummu unutuyorum çok fazla okudukça canım seninde aşağıdamıydı?

canım ben çok şükür atlattım benimki çıkmış yukarı çok şükür şimdilik bi sıkıntım yok normal göz
küyo herşey yarında kontrolum var çatı muayanesinde ne olur bakarmöı bakıcaz işte hakkımızda hayırlısı inş sizlerde atlatırsınız rabbim hepimize kolaylık versin korusun yavrularımızı o ağrılar olur elbette yeterki kanmalı olmasın çok daha ağır durumda olanları gördüm okudum ben burda rabbim hepsinede şifa versin korusun tatlım

slm kızlar ben gittim doktora bugün nstye bağlandım sancılar var ama az başlangıcı dedi artıık sıklaşır dedi sıkıntı yok 3kilo 188 gr olmuş 51 cmde boy 2 hafta ilerden gidiyo yine kuzum 4 bulur dedi doktor bakalım normal olucakmı 29 gün verdi aşağı yukarı 24den sonra gelebilir diye beklyioruz nasip ne zamansa artık hayırlısı olsun

senin adına sevindim canım marjınaldi seninkide yukarı cıktıgına göre hangi haftada cıktı amin herkese şifa sağlık versin allah

senin adına sevindim canım marjınaldi seninkide yukarı cıktıgına göre hangi haftada cıktı amin herkese şifa sağlık versin allah

sağolsın canım tşk ederim benim 30. haftama girmiştim öğrendiğimde 34 girdiğimde çıkmış dedi şimdilik sıkıntım yok bebek doğum pozisyonunda diyor ama kilosu 4 bulur öyle olursa normal olmıycak diye çok korkuyorum hayırlısını versin rabbim:26:

hayırlı olsun canım cok sevindim inan o duyguyu yaşayan biri olarak...otuz hafta anlamamışlar hayret sende benim gibi sıkıntı cekenlerdensin demek..benimde bi doktor normal dedi biri asgıda dedi en son 28 haftada asagıda dedi baska doktora gidiyorum artık ama bu haftalardan sonra pek cıkmaz yukarı dedi oda... benimde böyle giderse 4 kilo olabilir dedi doktor hakkımızda hayırlısı olsunda nasıl olursa olsun diye düşünüyorum artık

canım bende anlamıyorum öncesinde detaylı usg olsun normali olsun hiçmi anlamdılar bunu diyorum kanmaam olmadı çok şükür ama dışlarda falan yürürken kasığımdan yürüyemezdim sıkışır gibi olurdu adıum atamzdım demekki diyorum vardıda demedi ne bileyim işte biz canımızı emanet ediyoruz onalrda umursamıyo çok şükür çıktı çıkan varmıl kuzum sen çıkmıycak diye üzülme umudnu kaybetme benim çıktı meselaa o yüzden Allahtan umut kesilmez hayırlısı ne ise rabim onu nasip etsin cümlemize bende normal istiyorum ama eğerki hayırlısı ise diyorum bakalım nasibizdeki ne olucak sen kaç doktora gitmişşin her biri ayrı demiş anlamıyorum bu nasıl iş çıkmaz diye birşey yok çıkar eğerki rahime yapışık değilse demişti doktorum hangisnie inanmak lazım bilemeidm canım:26::26::26::26:

gecmiş olsun sanada hangi ceşit previa seninkisi? gercekten tedirgin olmamak elde değil

benim kisi marjial cinsinden previa.20 gündür doktora da gitmiyorum. son durum nasıl olur bilmiyorumartık. inşalah geriye dönük bir çekilme olur.
sizler ne kadar sıklıkla doktora gidiyorsunuz ?ayda bir gitsek yeterli olur mu acaba?

plasenta previa da ağrı oluyor mu acaba ?bende son günlerde yürümeme de engel olan kasık ağrılarım oluştu nedense...
sizlerde kasık ağrısı oluyor mu.yani 2 bacağın birleşti bölge de ağrı sı olan var mı aranızda kızlar?

ben ayda bir gidiyordum ama artık 15 günde bir cagırdı doktor 32. haftadayım o yüzden...ama bu gibi durumlarda daha sık gitmek gerekebilir tabiki en iyisini doktorun söyler o çagırdığı zaman gidersin...insallah cıkar yukarıya marjınal daha kolay cıkıyomuş dıye duydum benımkı cıkmadı gerçi.. kanaman oldumu?

bende bazen adet sancısı gibi kasık agrısı oluyor bazende çatı agrısı denilen ağrı oluyor o acı veriyor baya.. doktor olabılır dedı önemli olan bütün karında bi agrı baskı sancı gibi agrılar olursa gel hemen dedi... diğer kısa süreli agrılar rahim büyümesiyle alakalı olabiliyormuş tabi kişiden kişiye değişiyor hepsi bazılarında hiç agrı olmazken bazıları kıvranıyor hersey bünyesel

Kızlar benim ilk hamileligimde hic ağrım sancim olmadan sezeryana gittim bebek 4 kiloyu geçmişti...
2. De previadan dolayı çok ağrım oluyordu yürüyemiyordum agridan...

Plesrntam yukarı çıktığını önce kendim anladım ağrılarım gitmişti.. hatta burda yazmıştim kontrole giderken kendimi iyi hissediyorum diye ve gittim gerçekten Plesentam çıkmıştı...

Sonra 30 lü haftalarda kasikta ağrılar başladı ara ara... Sonra o ağrılar siddetlenmeye başladı çok agriyordu meğerse kasilmalarim sancılarım başlamış 37. Haftamda sezeryan oldum doğum yaklaşmıştı...

Previa ağrı yapıyor sanırım aşağıda olduğu için baskıdan dolayı ağrılar oluyur...
Neyseki biz dogurduk hepimiz sağ salim kavuştuk bebeklerimize darısı sizlerin başına insallah...

benim plasenta previa da henüz hiç kanamam olmadı.karında gaz sancısı gibi ağrılarım oluyor. 2 büklüm de oluyorum.yürümek kasık ağrısında dolayı işkence oluyor. ani bir kan boşalması vs. den korkuyorum.
haftaya gideceğim dr.a .bakalım son durum yorum u ne olur?

6 aylık doğum izin yasası çıkmadı kızlar.yani sgk nın kabul edilen yasalar içerisine dahil edilmemiş.
ee beee adam ,madem kesinleşmeyecek neden öyle bir reklam yapıp bizleri önce umutlandırıp sonra hüsrana uğretıyorsun dalga geçer gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…