- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.161
canım en tehlikelileri total(tam kapatan) ve yapışık olanlar diye biliyorum ben. ben de totaldim ve ilk gebelikti. sorunu bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışayım canım. plasenta arkaya yerleştiyse zaten dikişten uzaktır ve dikişlere yapışmaz. bu açıdan gerçekten çok şanslısın. (yakın iş arkadaşım 2 gebeliğinde de totalmiş ama plasenta arkada olduğu için ufak kanamalarla doğumlarını sağlıcakla yapmış) bir arkadaşımız da marjinaldi ve başlardan itibaren kanaması vardı, yattı diye hatırlıyorum ben. yanlış hatırlamıyorsam marjinal olup düzelenler de vardı.(mersenne böyleydi galiba.:44: ilk gebeliğiydi hem) belki senin de düzelir. korkma bu kadar.
hem eğer evdeysen yatmanın nesi kötü ki???
geçmiş olsun nasıl oldun geçtimi doktora gittinmi merak ettim? arada benımde tek kasık tarafımda sancı oluyo geçiyo doktor bişey yok demişti en son gecen hafta.. bel agrısıda oluyor ayakta kalınca yada yürüyünce sanırım bu ağırlıktan olan bişey
sağolsın cnaım tşk ederim aynı gibiyim dinlenince biraz geçiyo ayakta kalınca başşlıyo yalancı kasılmalar sancılar sanırım doktora gitmedim bekeledim artrsa giderim diye aynı kuzum normal diyorum demekki yarın kontrolum var bakalım ne diyicek doktorum durumum nasıl çok merak ediyorum kuzum sneinde az kalmış bol bol dinlenmeye çalış ben beceremiyorum oturamıyorum iş güç derken ayakta kalıyorum çok kızıyo eşim ama duramıyorum alışık değilim sen dinlenkiş son -zamnalr dahada ağırlaşıyo insan rahat geçsin hamileğin kızmı erkekmi canım bebeişin ilk bebeğinmi:26:
evet ilk bebeğim benim kızımız olucak kısmetse... bı sıkıntılı günler geçerse inşallah... agrıdan baska sorun varmı sende kanama falan gibi
ohh maşallah rabbim analı babalı büyütsün sağlıkla al kucağına inş canım Allahın izniyle sıkıntı olmadan alırsın inş kucağınaaa benim ağrdıan başka sıkıntım yok olmadı çok şükür kuzum rahat geçirdim hamileiğimi birtek sırtım zorladı zaman zaman skolyozum olduğu için 15 derecelik bir eğrilik var biraz kilo aldıkça batma oluyo işte şükürler olsun bugünlere
amin canım inşallah sen ve diğer herkeste sorunsuz atlatırız...benimde pek şikayetim olmadı aslında yorulunca bel sırt agrısı dışında klasik hamilelik sorunları,ama korkuda oluyor.daha önce sordummu unutuyorum çok fazla okudukça canım seninde aşağıdamıydı?
evet,benim de plasenta previa durumu söz konusu.kanama falan olmadı çok şükür. insan ister istemez tedirgin oluyor.evet öyle oluyormuş genelde çok değişik ağrılar olmadıkça.. seninde plasenta previamı durumun?
canım ben çok şükür atlattım benimki çıkmış yukarı çok şükür şimdilik bi sıkıntım yok normal göz
küyo herşey yarında kontrolum var çatı muayanesinde ne olur bakarmöı bakıcaz işte hakkımızda hayırlısı inş sizlerde atlatırsınız rabbim hepimize kolaylık versin korusun yavrularımızı o ağrılar olur elbette yeterki kanmalı olmasın çok daha ağır durumda olanları gördüm okudum ben burda rabbim hepsinede şifa versin korusun tatlım
evet,benim de plasenta previa durumu söz konusu.kanama falan olmadı çok şükür. insan ister istemez tedirgin oluyor.
senin adına sevindim canım marjınaldi seninkide yukarı cıktıgına göre hangi haftada cıktı amin herkese şifa sağlık versin allah
sağolsın canım tşk ederim benim 30. haftama girmiştim öğrendiğimde 34 girdiğimde çıkmış dedi şimdilik sıkıntım yok bebek doğum pozisyonunda diyor ama kilosu 4 bulur öyle olursa normal olmıycak diye çok korkuyorum hayırlısını versin rabbim:26:
hayırlı olsun canım cok sevindim inan o duyguyu yaşayan biri olarak...otuz hafta anlamamışlar hayret sende benim gibi sıkıntı cekenlerdensin demek..benimde bi doktor normal dedi biri asgıda dedi en son 28 haftada asagıda dedi baska doktora gidiyorum artık ama bu haftalardan sonra pek cıkmaz yukarı dedi oda... benimde böyle giderse 4 kilo olabilir dedi doktor hakkımızda hayırlısı olsunda nasıl olursa olsun diye düşünüyorum artık
gecmiş olsun sanada hangi ceşit previa seninkisi? gercekten tedirgin olmamak elde değil
benim kisi marjial cinsinden previa.20 gündür doktora da gitmiyorum. son durum nasıl olur bilmiyorumartık. inşalah geriye dönük bir çekilme olur.
sizler ne kadar sıklıkla doktora gidiyorsunuz ?ayda bir gitsek yeterli olur mu acaba?
plasenta previa da ağrı oluyor mu acaba ?bende son günlerde yürümeme de engel olan kasık ağrılarım oluştu nedense...
sizlerde kasık ağrısı oluyor mu.yani 2 bacağın birleşti bölge de ağrı sı olan var mı aranızda kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?