evet kızlar bende son kontrole gittiğimde doktorum plasentanın sezaryen kesisinin oraya yapışık olduğunu riskli olduğunu söyledi 5 haftalıkken lekelenme tarzı kanamam olmuştu 4 hafta kadar süren Allaha şükür kesildi arada bir oldu sadece . doktorumuz tam durumunu 4 ultrasonda söyleyebiliriz cerrahpaşada yaptır eğer bu şekilde olursa ordaki doktorlarla konsulte edip karar veririz ama bu şekilde olursa doğumunu da ben yapamam cerrahpaşada yaparsın dedi. onun haricindede bunları söyleyip beni kara kara düşünürken bıraktı.

sezeryan yerim de ağrı ve kasılmam çok oluyor aşağı baskıda çok oluyor şükür şimdi kanama tarzı bişeyim yok ama bu konuya çok yabancıyım hangi gruba giriyorum riskleri nedir ne yapmam lazım hep birlikte konsulte edip ne karar vericekler kararlar neler olabilir hiç bilmiyorum. bu şekilde beklemek çok kötü ne olacağını bilmeden bekle bekle

moral sıfır benim durumumda olan yada yerleşme bakımında bilgisi olan varsa en azından risklerini nasıl hareket etmem gerektiğini anlatırsa bana bir nebze rahatlıyacagım.. çokk saolaun şimdidenn