- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.161
canım en tehlikelileri total(tam kapatan) ve yapışık olanlar diye biliyorum ben. ben de totaldim ve ilk gebelikti. sorunu bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışayım canım. plasenta arkaya yerleştiyse zaten dikişten uzaktır ve dikişlere yapışmaz. bu açıdan gerçekten çok şanslısın. (yakın iş arkadaşım 2 gebeliğinde de totalmiş ama plasenta arkada olduğu için ufak kanamalarla doğumlarını sağlıcakla yapmış) bir arkadaşımız da marjinaldi ve başlardan itibaren kanaması vardı, yattı diye hatırlıyorum ben. yanlış hatırlamıyorsam marjinal olup düzelenler de vardı.(mersenne böyleydi galiba.:44: ilk gebeliğiydi hem) belki senin de düzelir. korkma bu kadar.
hem eğer evdeysen yatmanın nesi kötü ki???![]()
evet canım düzelenler oluyormuş ama en son iki hafta önce hala aşağıdaydı artık31. haftaya geldim cıkmaz herhalde...arkada wbenim plasentam ve dikişte yok zaten çünkü ilk doğum bu :) evet evdeyim ama genede çok yorucu olmayan işleri yapmak istiyorum yada dısarı cıkıp dolaşmak faln. ama hareket edersem kanamam olcak diye korkudan bişey yapamıyorum sıkılıyorum çokça malesefki..