- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
merhaba kızlar sizdede kasık ağrıları oluyormu çok fazla bende okadar çok oluyorduki yatakta bile zor dönüyordum ama dünden beri hiç ağrım yok normale döndüm artık herşeyden korkar hale geldim birden böyle olması normalmidir sizce
günaydın canım ben 22.haftamdayım haftalarımız aynı olsa uyardı herşeyimizde bende hep var ağrı ara ara oluyor
teşekkür ederim canım hayırlısıyla bi doğursaydık vallahi gün grçtikçe psikopata bağlıyorum herşeyden huylanıyorum o kadarki ağrım yok diye üzülmeye başladım bu seferde :)
cnm prepar kasılma önleyici bi ilaç.
günaydın plasentalı arkadalarım korkular ne durumda ben baya geçirdim sayenizde yani kan kaybı konusunu sildim kfamdan allahın izniyle çıkıcaz sağlıkla bu arada 7 aylık doğma durumunda bilgisi olan varmı ?2 ay allah korusun küvezdemi kalıyo?
arkadaşım bence şimdiden 7 aylık doğarsa diye düşünme bende çok takıldım bunlara çok araştırdım genellikle 26. haftadan sonra yaşama şansı oluyormuş tabi bebeğin kilosuylada alakalı ve çeşitli sorunlarda çıkabiliyor bu kadar erken doğanlarda beyin kanamsı gibi o yüzden olabildiğince bebeklerimize iyi gelecek besinler tüketmeye dikkat etmeliyiz organ gelişimi açısından ben ilk duyduğumda 26. haftaya bi gelebilsem diye çok dua ediyordum şükürler olsunki geldim tabi daha çok zamanım var ama ya erken doğuym olursa diye aklıma geldiğinde hemen yumurta ceviz falan yemeye çalışıyorum
tamam canım düşünmüyorum da merak ettim yinede zaten 2 hafta önce alıcam dedi doktor hayırlısıyla gelse ozaman26 eylül dedi senin nezaman
günaydın plasentalı arkadalarım korkular ne durumda ben baya geçirdim sayenizde yani kan kaybı konusunu sildim kfamdan allahın izniyle çıkıcaz sağlıkla bu arada 7 aylık doğma durumunda bilgisi olan varmı ?2 ay allah korusun küvezdemi kalıyo?
Benim oğlum 7,5 aylık doğdu 33+4 günlüktü 2190 gr doğdu.Ne yoğun bakıma girdi ne de başka sorun yaşadık sarılık haricinde ki o da normal zaten.Aynı zamanda 4200 doğan bir bebek solunum sıkıntısıyla küvözdeydi.Yani bu tamamen bebekle alakalı.2000 gr üstündeyse solunum problemi yoksa küvöze girmez.Eğer sorun olur da girerse ayını doldurmasını beklemezler.İyi olduğu zaman çıkarırlar kilosu da iyiyse.
İyi de sen bunları niye düşünüyosun arkadaşım.Erken doğarsa o zaman düşünürsün.Şimdi niye bunlarla kafanı yoruyosun.
Merhaba plesenta previali anneler... Bende bugun Dr kontrolunde ogrendim previa oldugumu.. benim ara ara kanamalarim oluyor az az.. ayin 14. De yogun kahve rengi olmustu eski kanama dedi Dr.. bi suru endiselendim bugun... Birde bebegim 1 haftan ileriden gidiyormus 18+3 olarak verdi ultrason 7 lazim plan beklenen tarihim 28 ekim olmus oda nasil oluyormus anlamadim..iyice kafam allak bullak oldu.. gelisimi cok guzel dedi.. sonra dikkat et oyle bi kanaman olurki bebegi almak zorunda kaliriz dedi .... Korkuttu beni bastan li cok dikkat etmem lazimmis ondan en kotusunu bastan soyleyeyim dedi...offff okadar cok Carlos zamanda nasil gecicek bilemiyorum...rabbime emanetiz hepimiz.ins sag salim bisekilde kucagimiza aliriz bebeklerimizi...
inşallah canım benim korku ve endişelerimi ve arkadaşları oku istersen ben ekim anneleri topiiğindeyim bence son 10 sayfayı oku bu topikten
mrb arkadaşlar.ilk hamileliğinde presenta previa olan war mı ? ilk olanda olmaz diyorlar.benim ilk hamileliğim 5. ayda plesenta previa olduğunu söylemişti doktor.şimdi biraz yukarıya çekilmiş..
Sizler by donemde neler yapiyorsunuz... Bana Dr sadece agir kaldirma is yapma hizli yurume dedi.. genelde istirahat et dedi ama surekli yat demedi bide iliski yasak dedi. Su sikintili donemi bi atlatsak hayirlisiyla ister istemez cok endiseleniyirum...
Arabaya falan bindigim yok zaten agrilardan dolayi hep tirsiyorum...sen hep yatiyormusun.. birden bana tipini soylemedi bureau okuduma gore cesidi var bide bunun...burda okudum 30 haftada bile var yukari cikan ins seninkide cikar Benimkide bu durumu yasayan herkezin cikar ins...sorunsuz dogumlar yapariz bu gunler mazide kalir allahin izniyle...banada aynılarını söyledi birde arabayada binme dedi belki sennki yukarı çıkar benimkine ggeçen hafta artık çıkmasını beklemiyorum dedi ama allahın izniyle çıkar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?