- 7 Ekim 2009
- 4.295
- 5.168
- 398
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
belki herkeste farklı sebeplerden meydana geliyordur ama bundan dolayı olabileceğini sanmıyorum çünkü benim ilk hamileliğim
Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin :))(null)
çok sağol canım cvp için çok güzel anlatıyorsun ben bunun yarısını yazamazdım çok bilgilisin
ben de 4 gün önce aynı sebepten dolayı 35+5 de doğum yaptım..ve o ana kadar previa sorunum yoktu..bebeğim küvözde şimdi inşallah sağlığına kavuşur tez zamanda :26:
Tesekkür ederim pepuke, su anda kahverengi kanamam artti, hastaneye gitsem mi diye düsünüyorum ama 20-25 dakika araba yolculugundan da korkuyorum , yarin sabah mecburen cikmak zorundayim evden zaten ordan dönüste doktora mi gitsem kendi doktorum da bu hafta izinli baska doktorlara da guvenmiyorum birakin bana ise gitmeyi yasaklamayi spora bile devam edebilecegimi soyleyen doktorlar oldu daha onceki az siddetli kanamalarimda(
Bir sonraki randevum da ayin 14 ünde sanirim ama bu kanama boyle sirerken hic muayene olmadan durmak ne kadar dogru?
Ben okulda calisiyorum su anda iki hafta tatil bizde okullar normal sartlarda onumuzdekipazartesi ise baslamam gerekiyor , bu tatili de ev tasimak icin planlamistik tasidikta tabi esim ve arkadaslarimiz ben birsey yapmadan yattim hep cok sukur esim de haftaya pazartesine kadar calismiyor da bana bakiyor evdeki isleri yapip evi yerlestiriyor , o ise baslayinca ne yapacagim onu düsünüyorum?(
Allah hepimizin yardimcisi olsun
Plasentanin rahim agzina yakin durdugunu soyledi doktorum bana sadece ve tabi yukari cikabilecegini benim de 12 yasinda bir oglum var , sezeryan ile dünyaya geldi , sanirim sebep budur
aramıza yeni arkadaşlar gelmiş.
schmid ve fburak Allah hepimizin yardımcısı olsun.ben kendim yaşadıktan sonra çevremde daha önce bunu yaşayan çok insan olduğunu gördüm.iki doğum yaptım ama plesantanın varlığını bile düşünmemiştim.genelde yatarak biraz erken ya da zamanında doğurmuşlar.ve hep ara ara kanamaları olmuş ama sona varmışlar Allah'ın izniyle.
azraacığım bie yavrun daha varmış,ilk hamileliğin sanmıştım.Allah hepimizi olan ve doğacak yavrulamızzza bağışlasın.
ben moralimi bozsam da bebğimin her şeye rağmen direnişi bana örnek olmalı diye düşünüyorum.tepiniyor,dönüyor,direniyorum her şeye diyor kendi halinde.
çok geçmiş olsun canım allah tez zamanda kavuştursun nasıl oldu yani durup dururken kanama olduda öylemi girdin sezeryana?ben de 4 gün önce aynı sebepten dolayı 35+5 de doğum yaptım..ve o ana kadar previa sorunum yoktu..bebeğim küvözde şimdi inşallah sağlığına kavuşur tez zamanda :26:
kızlar merhaba
hastane odamdan yazıyorım sıze .gebelıgımın 24 haftasındayım uc gun once asırı kahverengı kanama ıle uyandım bebegımı kaybettıgımı dusundum.apar topar hastaneme geldım kontrol yapıldıktan sonra (o sırada ben aglamaktan ultrasona bakıp kızımı bıle goremedım)plasenta previa teshısı konuldu.kanamalarım ara ara devam edıyor.yarın ayrıntılıı ultrosana gırıp yapısma olup olmadıgına bakılcak.bebegım kucuk ve kanamaların cok sıddetlı olmadıgı ıcın mudahale yapılmıyor.sadece sırt ustu yatmam gerekıyor ısten ayrılmak durumunda kalıcam.melegım su an da bıle bana tekmeler savurmaya devam edıuyor.onun ıcın herseye deger.
erken dogum rıskıne karsın cıgerlerının gelısmesı ıcın ıgne yapılcak.ınsallah bellı bır haftaya kadar gelırız kızımla
ayyy canım ya bakınırken gördüm şimdi allah şifalar versin banada 13.hafatada plasenta previa dedi doktor marjinal dedi ucu aşağıdaymış 1 hafta öncede arabaya bile bnme kanama olur dedi ama hamd olsun şuana kadar olmadı sen ağır bir işm yaptında kanama oldu?birde doktor bana artık senin plasentan çıkmaz dedi dua etmekten başka yapacağımız bişey yok allah yardımcın olsun
ayyy canım ya bakınırken gördüm şimdi allah şifalar versin banada 13.hafatada plasenta previa dedi doktor marjinal dedi ucu aşağıdaymış 1 hafta öncede arabaya bile bnme kanama olur dedi ama hamd olsun şuana kadar olmadı sen ağır bir işm yaptında kanama oldu?birde doktor bana artık senin plasentan çıkmaz dedi dua etmekten başka yapacağımız bişey yok allah yardımcın olsun
ben de 4 gün önce aynı sebepten dolayı p35+5 de doğum yaptım..ve o ana kadar previa sorunum yoktu..bebeğim küvözde şimdi inşallah sağlığına kavuşur tez zamanda :26:
kızlar merhaba
hastane odamdan yazıyorım sıze .gebelıgımın 24 haftasındayım uc gun once asırı kahverengı kanama ıle uyandım bebegımı kaybettıgımı dusundum.apar topar hastaneme geldım kontrol yapıldıktan sonra (o sırada ben aglamaktan ultrasona bakıp kızımı bıle goremedım)plasenta previa teshısı konuldu.kanamalarım ara ara devam edıyor.yarın ayrıntılıı ultrosana gırıp yapısma olup olmadıgına bakılcak.bebegım kucuk ve kanamaların cok sıddetlı olmadıgı ıcın mudahale yapılmıyor.sadece sırt ustu yatmam gerekıyor ısten ayrılmak durumunda kalıcam.melegım su an da bıle bana tekmeler savurmaya devam edıuyor.onun ıcın herseye deger.
erken dogum rıskıne karsın cıgerlerının gelısmesı ıcın ıgne yapılcak.ınsallah bellı bır haftaya kadar gelırız kızımla
Ah canım çok geçmişlerolsun yavruna inşallah tez zamanda kuvözden çıkar da güle oynaya evinize gelirsiniz.demekki doktorun önceden durumu farkedememiş.ucuz atlatmışsın.hangi şehirdesin?
çok geçmiş olsun canım allah tez zamanda kavuştursun nasıl oldu yani durup dururken kanama olduda öylemi girdin sezeryana?
pardon canım kacıncı haftadasında cıkmaz dedı sana bendede marjınal vardı yukarı cıkmıstı tam ıstenılen yerde deıldı ama sıkıntı yaratmıodu normal dogum yapabılecek durumdaydım yanı
Allah yardımcınız olur inşaALLAH canım.endişe etme riskli haftaları geçirmiş.küvözden de en kısa zamanda çıkar inşaALLAH.şimdi sen aniden böyle bir durumla karşılaşınca şok olmuşursun.bizler 32den sonrası görebilmeyi umut ediyoruz Allah'ın izniyle.hayat veren ve yaşatan Rabbim minik kuzunu da korur inşaALLAHcanım.çok geçmiş olsun.ameliyatında çok kanama oldu mu?ben de 4 gün önce aynı sebepten dolayı 35+5 de doğum yaptım..ve o ana kadar previa sorunum yoktu..bebeğim küvözde şimdi inşallah sağlığına kavuşur tez zamanda :26:
canım benim çok geçmiş olsun.sakın stres yapma tatlım.hastanede müdehale yapmaları güzel.öyle böyle bebeğin büyüyecek canım.burda da senin haftalarında hastanede yatanlar var.hem sana hem bebeğe gebeliği devam ettirecek şekilde tedavi yapıyorlar.hangi hastanedesin canım?dualarımız seninle ve miniğinle tatlım.hepimiz başaracağız canım.kızlar merhaba
kafanı yorma canım.bizim durumumuzda normal bir süreç.bizler güçlü anneleriz ve aşacağız hepsini.tskler canım sanada gecmıs olsun
benım bır yıl olmadan ıkıcnı bebegım.bırıncı bebegımı ılk haftalarda kaybettım o yuzden bundan ev ısı yapmasım marketten torba bıle tasımadım.ıs stresı belkı deetkıledı
herseyın bası moral ve stresı dıyorlar cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?