- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
sağol cnm inşallah büyür bebeğim ve çeker çıkartır yukarı madem hemen bir yumurta kaynatayımdaha çok küçükmüş bence bu kadar telaşlanma sadec dikkat et 348 gr ile çekmesi zor olur zaten bu haftadan sonra kilo alışı arttıkça farkedecekdir inşalalh bende sağlık ocağına gittim hamilelikte normal olduğunu söylediler banada bende kaşıntı hiç yok sadece çamaşırım sürekli kirleniyor efapı bilmiyorum ama okayanus sularındaki denizlerden elde edilmişse pek farkları yoktur çerezi bence hamielliğin sonuna kadar ihmal etmemelisin bazen banada çok zor geliyor ama 3- 5 tanede olsa yemeye çalışıyorum bide yumurta yemenin kilo alımı için iyi olduğunu duymuştum ama ben pek uygulayamıyorum sütü yumurtayı yoğurdu![]()
merhaba arkadaşlar,ben h.sonu giremedim.epey muhabbet olmuş.
azracığım senin ki kötüsü bile değil.neden kendini yıpratıyorsun?her şey Allah'ın elinde,belki de bizim sabrımızı deniyor tatlım.ilk bebeğin hassas ve acemi hissediyorsun.çok doğal tabi ki.ben de geçen hafta en kötü hikayeleri nettten okuyarak müthiş bir negatif piskolojiye girdim.çocuklarımı düşündüm.bana bir şey olursa ne yaparlar vs.ağladım.
sonra vitamin için sağlık ocağına gittim.hemşire arkadaşlımla konuştuk biraz.hamileleri sürekli takip ediyorlar biliyorsun.son haftasına kadar hamileliği devam edenler de çokmuş.
hayırlısı artık canım.
azra bikimizde aynı haftadayız.bebeğinin hareketleri nasıl,yukarı midene doğru çıkıyor mu,yoksa hep aşağılarda mı?
pepukeye de aynı sorum,daha önceki hamileliğinde bebeğinin yeri nasılsı 21. haftada vs. canım?
bazen çoooookkkk aşağıda bazende göbek delği hizamda