- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
1 kızım var 7 yaşında okula gidiyor haliyle sürekli yatamıyorum birde çok salak huylarım vardır dağınıklık konusunda akşama kadar düzeltir dururdum şimdide yattığım yerde annemler arada geliyor kalkıp beğenmiyorum kendim yappıyorumArabaya falan bindigim yok zaten agrilardan dolayi hep tirsiyorum...sen hep yatiyormusun.. birden bana tipini soylemedi bureau okuduma gore cesidi var bide bunun...burda okudum 30 haftada bile var yukari cikan ins seninkide cikar Benimkide bu durumu yasayan herkezin cikar ins...sorunsuz dogumlar yapariz bu gunler mazide kalir allahin izniyle...
Arkadaslar ben 14. Haftasindayim hamileligimin ve cok siddetli kanama (parca ile birlikte)ile hastaneye yattim su anda da evde yatiyorum, sorun plasentanin rahimagzinda olmasi su anda da yerimden kalktigimda kahverengi kan geliyor korkudan kimildayamaz oldum
Su ana kadar 4-5 ayri doktora muayene oldum herbiri baska sey soyluyor sorunu tespit edrn de kendi doktorum oldu zayen yoksa hastanedeki doktorlar bile sebebini bilemiyoruz demislerdi
Bu arada ben almanyada yasiyorum
Okulda Calisiyorum , neyse ki su anda
Okul tatil tatilden sonra da rapor almayi dusunuyorum , düzelir mi sizce yoksa doguma kadar kimildamadan yatmam mi gerekir?
Cok korkuyorum bebegime bisey olacak diye ama bana bakacak kimsem de yok , herseyi esim yapiyor cok üzülüyorum ona da(
Arkadaslar ben 14. Haftasindayim hamileligimin ve cok siddetli kanama (parca ile birlikte)ile hastaneye yattim su anda da evde yatiyorum, sorun plasentanin rahimagzinda olmasi su anda da yerimden kalktigimda kahverengi kan geliyor korkudan kimildayamaz oldum
Su ana kadar 4-5 ayri doktora muayene oldum herbiri baska sey soyluyor sorunu tespit edrn de kendi doktorum oldu zayen yoksa hastanedeki doktorlar bile sebebini bilemiyoruz demislerdi
Okul tatil tatilden sonra da rapor almayi dusunuyorum , düzelir mi sizce yoksa doguma kadar kimildamadan yatmam mi gerekir?
Cok korkuyorum bebegime bisey olacak diye ama bana bakacak kimsem de yok , herseyi esim yapiyor cok üzülüyorum ona da(
Azra dogumun sezeryan mi planlandi neden kan kaybi olabilirmis?(null)
1 kızım var 7 yaşında okula gidiyor haliyle sürekli yatamıyorum birde çok salak huylarım vardır dağınıklık konusunda akşama kadar düzeltir dururdum şimdide yattığım yerde annemler arada geliyor kalkıp beğenmiyorum kendim yappıyorum
mrb canım doktorun yat diyorsa yat bence allah korusun allah şifalar versin inşallah seninde plasentan çıkar bana çıkmaz seninki dedi bende hep yatmaya çalışıyorum en son gittiğimde kan kaybı olabilir doğumda dedi kanı bile hazırlıcaz dedi bence bu topikteki yaşananları sonuna kadar oku allah hepimzin yardımcısı olsun yat diyorsa yat sakın kalkma allaha emanet ol gönlünü ferah tut benim korkularımıda oku arkadaşlar rahatlattı allah razı olsun eminim sanada iyi gelir
geçmiş olsun canım hepimiz aynı dertten muzdaribiz. Benim suana kadar oyle kırmızı kanamam birkere leke şeklinde oldu. 14 haftamda çok yoğun kahve kanamam oldu dr onadaArkadaslar ben 14. Haftasindayim hamileligimin ve cok siddetli kanama (parca ile birlikte)ile hastaneye yattim su anda da evde yatiyorum, sorun plasentanin rahimagzinda olmasi su anda da yerimden kalktigimda kahverengi kan geliyor korkudan kimildayamaz oldum
Azra dogumun sezeryan mi planlandi neden kan kaybi olabilirmis?
Cevabıni ben veriyim canim.previa olunca normal doğum olamiyor malesef.sezaryen tek yol.kan kaybı olma ihtimalinin sebebi de plasentanın eski sezaryen dikiş yerine yapışması,rahimden kolay ayrılmaması sonucunda kanama olması.olası kanama anneden gelen kan.bu yüzden kan takviyesi hazir bekletilmeli.previanın 3 çeşidi var bir dahaki dr kontrolünde doktoruna plasentanin rahim ağzını ne oranda kapattığını sor.kiminde plasenta az oranda kapatır,kanamalar korkutucu olsa da doğuma kadar plasenta yukarı çekilebilir ve normal doğum mümkün olabilir.genelde doktorlar 30.haftalara kadar plasentanın yukarı çıkmasını beklerler.çıkadabilir çıkmayabilir de.tamamen kader..
Sana da cok tesekkür ederim , moral verdin ... Kacinci haftandasin su anda?
Sanirim cevap yazarken alinti da yapmam gerekiyor yoksa kime ne yazdigim belli olmuyor(null)
14. Haftamdayim daha uzun bir yol var önümde , beklenen dogum tarihim 3 aralik seninki?
Plasentanin rahim agzina yakin durdugunu soyledi doktorum bana sadece ve tabi yukari cikabilecegini benim de 12 yasinda bir oglum var , sezeryan ile dünyaya geldi , sanirim sebep budur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?