Plasenta previa teşhisi konulanlar.

Doğum yapacagım gün midemde büyük bir Boşluk oldu, bebek alt tarafımda oynamaya başladı, büyük abdest olayını mutlaka Dr söyle, o önemli bir durum maalesef.

slm bise sorcm previa parsiyalis hakkinda bilgin varmi

sLm arkadaslar gecenlerde totalis oldugumu soylemistim tabi dr larin bilgilendirmesi buydu.her zaman oldugu gibi yine asiri kanamayla hastaneye gittim ve yatirdilar bi hafta yattim ciktim.ordaki yogun arastirma sonucu totalis deil parsiyalis oldugu soylediler.yinede rahmim kapaliymis ama totaliste gore bu kismen kapatiyormus.dr duzelme ihtimali var dedi ve duzelse bile rahim boyumun kisa oldugunu yinede erken dogum riskim oldugunu soyledi.totalis olmadigi icin ck mutluyum ama parsiyaliste kesin cikarmi cikmazmi bilmiyorum.ve bn tup bebek oldugu icin corospin kullaniyordum bunun kanamayi tetikledigini soylediler ve biraktirdilar.aranizda bununla ilgili net bilgisi olan varmi.yani parsiyalisin 26 haftadan sora duzelirmi.duzelmese bile yinede riskleri cokmu.
bna ciger gelistiricide yaptilar.ve hastanede nabzimda yuksek dediler.100 le 120 arasi atiyo hamilelikte bu olurmu dr lar normaol bulmadi arastirdilar kalple ilgili bise cikmadi yinede merak ediyorum.hamile olduktan sonra nabzm cok atmaya basladi ama bn ilaclardan bebe giden kan pompalanmasinandir diye onemsemedim.
bn totalisten kurtuldum derken rahim kisaligi carpinti faln cikti.rahim kidaliginda baska bir risk varmi onuda bilmiyorum.biraz uzun yazdim kusura bakkmayin yardimci olursaniz ck sevinirim simdiden tesekkurler.

Arkadaslar bi kardeşimizin yogun kanaması var burda yorum yazan buketnaz rumuzulu arkadaşımız lütfen ona ve bebeğin dua edelim. Canım senin soruna gelince parsilden marjinal dönüşebilir yani yukarı çıkabilir. Rahim boyuna gelince bendede kısaltma oldu ve ilaçla biraz düzeldi. Plasentanin yukarı çıkması rahim boyunun kısaltmasıni tetikliyebiliuir. Ben yaşadım bizzat. Nabız için ise benimde 90 ve 104 arası nabzim pek düşmez. Dr olumsuz bişey söylemedi bana ana seninki bendende yüksekmis. Ama plesentanin parsiyel olması güzel bi haber Gözun aydın. Rahim boyuna çok dikkat et benimki anında Kısaldi hastanelik oldum. Ayakta sakin durma yerçekimi rahim boyunu kisaltiyor. Banyonu oturarak kısa sürede yap ve günde 3 litre su iç 2 litresini 10 dakkada bir bardak olmak üzere yudum yudum iç bu rahim kasilmalarini önler.

ck saol cnm bana kisalmayla ilgili ilac olarak ek bise onermedi bn proge

Canim arkadaşta bizim gibi 26haftalik şu an. Bende kısalma kanama yaptı. Öyle anlaşıldı.
hm bnim kanamalarimdami oyle olduki acaba ama bana hastanede yatarken corospin ilaci tetikliyo dedi tabi bebegin esi asagida oldugu icin kanama oluyo ve olacakta dedi kisalmayla ilgili sadece erken dogum riskim oldugunu soledi

Yok canım yeni bi haber yok bende aramak istemiyorum zaten canıyla uğraşıyor. Inşallah ikiside atlatır.
insallh cnm pazartsi gunu bnde oyleydm.allhtan kanayi durdurdular tekrar olsaydi artk sezeryana alcklardi.ck sukur suan iyim insallh arkadasinda duzelir bebegide

slm nasilsin arkadasindan haber varmi merak ediyorum.senin nasil gidiyi bi sorun yoktur insallh
Teşekkür ederim canım iyiyim şükür gün sayıyorum işte. Arkadaşım doğum yaptı bebek yoğun bakımda umarım iyi olur ancak o çok Üzgün. Hep ona ve bebeğine dua ediyorum. Birbirimizin dualarına ihtiyacimiz var. Sen nasılsın bi sorun yoktur inşaallah görüşmeyeli.

• iyi olmana sevindim.aarkadasin adinada uzuldum.insallh bebegine saglikli bisekilde kavusur allah onada sabir versin.ck sukur bnde bu ara bi sorun yok.korka korka 28 haftalik olck allahin izniyle.bnde gunumu tamamlarim insallh.senin suan kac haftalik bnim 27+4 kaacgunun kaldi

Canim nasip olursa Sezeryen olacak 15 günüm var. Allah izin verirse bakalım canım bekliyorum. Sizlerde görün canim son haftalarinizi inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…