Plasenta previa teşhisi konulanlar.

passam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
608
364
5 gün önce bana plesenta previa marjinal teşhis kondu birazda kanama geldi ve Adalat cRon 30mg 6*1 kullanmaya başladım. Sizde ne tür tedaviler yapıldı.

bu konuda mevcut bir topik var.
marjinal çok önemli değil.zamanla çıkıyor.
ama bir süre dikkat etmen lazım.
ben totalisttim.

bu konuda mevcut bir topik var.
marjinal çok önemli değil.zamanla çıkıyor.
ama bir süre dikkat etmen lazım.
ben totalisttim.
Canim önemli olan bana adalat cRon verdiler Bebeğime bisey olmasından korkuyorum bu ilacı sürekli icicekmisim. Ya bebegime dokunursaSiz ilac kullanıyor musunuz.

benim 3 yıl olacak canım doğum yapalı.
ilaç kullanmıştım.nurdaki herkes de kullandı.
içeriğine bak,zararlı bir şey var mı?
geçer rahat ol.senin ki iyisi.:)

benim 3 yıl olacak canım doğum yapalı.
ilaç kullanmıştım.nurdaki herkes de kullandı.
içeriğine bak,zararlı bir şey var mı?
geçer rahat ol.senin ki iyisi.:)
Iceriginde hamileler kullanamaz diyor birçok yan etkiside var ne yapıcam bilmiyorum. Aslında tonsiyon düşürmede kullanılan bi ilaç. Keşke rahat olabilsem ama yapamıyorum. O içimde bana dokundukca her gün ona karşı sorumluluğumun arttığını hissediyorum ve bu ilaç yüzünden ona zarar gelmesinden korkuyorum.

başka doktora git canım.
her dr. her şeyi bilmiyor.
kan sulandırıcı bir şey mi o?

netten baktım 20 hafatdana önce kullanmayın diyor.
kaçıncı haftadasın canım?

Bana da ayni teşhis kondu detayli soramadim o gün netten bakinca çok olumlu şeyler okumadim çok korkuyorum riskli bi durummu yyaşayan arkadaşlar lütfen yardimci olur musunuz

6. Haftadan beri progestan kullaniyorum bide görülüyor depot iğne oldum dün 1 taneydi iğne

26+6 haftalik benim ilk bebeğim. Çok tecrübesiZim. Üstünede bu rahatsızlık eklendi

Benim bi oğlum var ama ondayken hicbir problem yaşamadım karnimin. Şişmesi disinda hamile oldugumu anlamadim yani bunda böyle olmasi tedirgin etti beni ama halimize bin şükür neler neler var yaaa

Evet haklısın. 3 ayıp var benimde nasıl geçireceğimi düşünmeden edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…