Canim önemli olan bana adalat cRon verdiler Bebeğime bisey olmasından korkuyorum bu ilacı sürekli icicekmisim. Ya bebegime dokunursaSiz ilac kullanıyor musunuz.bu konuda mevcut bir topik var.
marjinal çok önemli değil.zamanla çıkıyor.
ama bir süre dikkat etmen lazım.
ben totalisttim.
Iceriginde hamileler kullanamaz diyor birçok yan etkiside var ne yapıcam bilmiyorum. Aslında tonsiyon düşürmede kullanılan bi ilaç. Keşke rahat olabilsem ama yapamıyorum. O içimde bana dokundukca her gün ona karşı sorumluluğumun arttığını hissediyorum ve bu ilaç yüzünden ona zarar gelmesinden korkuyorum.benim 3 yıl olacak canım doğum yapalı.
ilaç kullanmıştım.nurdaki herkes de kullandı.
içeriğine bak,zararlı bir şey var mı?
geçer rahat ol.senin ki iyisi.:)
başka doktora git canım.Iceriginde hamileler kullanamaz diyor birçok yan etkiside var ne yapıcam bilmiyorum. Aslında tonsiyon düşürmede kullanılan bi ilaç. Keşke rahat olabilsem ama yapamıyorum. O içimde bana dokundukca her gün ona karşı sorumluluğumun arttığını hissediyorum ve bu ilaç yüzünden ona zarar gelmesinden korkuyorum.
Canim sana ilac verdiler miBana da ayni teşhis kondu detayli soramadim o gün netten bakinca çok olumlu şeyler okumadim çok korkuyorum riskli bi durummu yyaşayan arkadaşlar lütfen yardimci olur musunuz
Canim buradan yazisalim konu dağılmasın. Bende bugün aynı igneyi yaptırdım. Hangi şehirdeSin.Yanlis olmus pruluton depot iiğne
Ben Silivri ama eşim aydinli☺Ben dicektim burdan devam edelim diye aydinliyim ben sen nerdesin