Unutmadan bi dahakine kitaptan değil internetten aç cep telinden oku kurani kitabı yük etme kuzum. Yaradan görüyor halimiZi. Ben sadece yasin okuyabiliyorum önceleri meryemide okuyordum ama şimdi nefesim yetmiyor. Inan yasiniı dahi zor ukudum nefes nefese kaldım.Canim benim ya valla üzüldüm kuzum ama sen cesaretini yitirme başarıcaz Allahın izniyle başarıcaz. Dayanmaliyiz bebeklerimiz için bu da bizim sınavımiz demekki. Bende o gün korka korka banyo yaptım yatarak yasin okudum. Ama inan hala korkuyorum . Psikolojimız bozuluyor her kanamada biraz ara verince insan toparlaniyor ama tekrar edince yine aynı. Ama bu da bitecek ömür bitiyor degilmi bugünler bitmesin. Sonra bugunlerimizi konuşup geçmişi hatırlarıZ. O günlerde gelecek Allah in izniyle.
insallh cnm.dedigun gibi bu bizim sinavimiz allhin nasip ettigini yasayacaz dualarimizdan baska bisey yapamiyoruz insallh guzel habrlerimizi de paylasiriz.gece yanimda iki kisi dogum yapti ilk defa canli doguma sahit oldum daha dogrusu gormedimde yan odada dogum yaptilar bnde dogum hanede yattigim icin herseyleri duydum o an bebegin aglamasi kadinin bagirmalari hem korkutucuydu hemde sevindiriciydi.tuhaf bi duyguCanim benim ya valla üzüldüm kuzum ama sen cesaretini yitirme başarıcaz Allahın izniyle başarıcaz. Dayanmaliyiz bebeklerimiz için bu da bizim sınavımiz demekki. Bende o gün korka korka banyo yaptım yatarak yasin okudum. Ama inan hala korkuyorum . Psikolojimız bozuluyor her kanamada biraz ara verince insan toparlaniyor ama tekrar edince yine aynı. Ama bu da bitecek ömür bitiyor degilmi bugünler bitmesin. Sonra bugunlerimizi konuşup geçmişi hatırlarıZ. O günlerde gelecek Allah in izniyle.
haklsin ama bn kutani tam olarak yeni ogrenmeye baslsdim bnim kitap seyrek oldugu icindaha kolay okuyaniliyorum netten bana yazilar cok kucuk geliyo karistiriyorum onu denemistim karistirdim.anca biraz daha ilertletmem lazim.allh yinede kabul eder niyetg onemli.Unutmadan bi dahakine kitaptan değil internetten aç cep telinden oku kurani kitabı yük etme kuzum. Yaradan görüyor halimiZi. Ben sadece yasin okuyabiliyorum önceleri meryemide okuyordum ama şimdi nefesim yetmiyor. Inan yasiniı dahi zor ukudum nefes nefese kaldım.
Canim okuyacağın sayfalar bellidir mesela yasin süresini esin büyük puntolarla çıktısını alsın ordan oku.haklsin ama bn kutani tam olarak yeni ogrenmeye baslsdim bnim kitap seyrek oldugu icindaha kolay okuyaniliyorum netten bana yazilar cok kucuk geliyo karistiriyorum onu denemistim karistirdim.anca biraz daha ilertletmem lazim.allh yinede kabul eder niyetg onemli.
tmmm cnm saol dusuncen icinCanim okuyacağın sayfalar bellidir mesela yasin süresini esin büyük puntolarla çıktısını alsın ordan oku.
Kuzum düşünmem mi insanın canından can gidiyor. Kanama gecirmek çok zor. Ama inşaallah bi daha olmaz. Benim en son salı günü oldu inşaallah bi daha olmaz. Allah yardımcımız olsun.tmmm cnm saol dusuncen icin
insallh cnm bnim bu son aydir her hafta olmaya basladi.az kan geliyo sora bi hafta leke geliyo tm boy abdesti alayim diyom ayni gun yine kaniyo tekrar aynisi oluyo bi hafta leke geliyo 2gun n biseyk banyo yapiyom o gun yineoluyo dunde aynisi oldu uc gundur hic bise yoktu dun yine abtes aldm ve oldu zaten dr bana bbebek buyudukce kanamalarim siklascak dedi.haftada ikiyede cikar dedi.bn alismistm artk ama dun geceden sora daha gormem gereken ck sey varmis.allh yardimcimiz olsunKuzum düşünmem mi insanın canından can gidiyor. Kanama gecirmek çok zor. Ama inşaallah bi daha olmaz. Benim en son salı günü oldu inşaallah bi daha olmaz. Allah yardımcımız olsun.
Amininsallh cnm bnim bu son aydir her hafta olmaya basladi.az kan geliyo sora bi hafta leke geliyo tm boy abdesti alayim diyom ayni gun yine kaniyo tekrar aynisi oluyo bi hafta leke geliyo 2gun n biseyk banyo yapiyom o gun yineoluyo dunde aynisi oldu uc gundur hic bise yoktu dun yine abtes aldm ve oldu zaten dr bana bbebek buyudukce kanamalarim siklascak dedi.haftada ikiyede cikar dedi.bn alismistm artk ama dun geceden sora daha gormem gereken ck sey varmis.allh yardimcimiz olsun
çok gecmiş olsun cnm...yinede ck korkuyorum gece nerdeyse bebegimi aliyolardi sezeryanla allahima ck
bn hic rahat olamiyorum dun gece az kalsin sezeryanla bebegimi aliyolardi.asiri kanamayla hastaneye gittim drlar hemen ambulansla capaya gonderdiler.allah ima ck sukur kanamami durdurdular.bn bole kanama gormedim saniyesinde felaket oldum sanki idrarimi yapar gibi geldi.hala sokunu atlatamadim.bakalim pazartesi bida kontrole istediler.bebegim daha 24 haftalik o yuzden bise yapmadilar ileriki haftalarda olsaydi alacaklardi ve kanama durmasaydida alacaklardi.bn 4 sene once beyin ameliyati oldugum icin dr lar bise olcak diye onunda telasina girdiler.ama beynimdeki ameliyatin biseye etki etmeyecegini hem sozle hem imzayla belirmisti dr um ama yinede dr lar riske girmk istemiyolar.senin hastane ve dr nerde ozelmi.nerde oturuyosun.
ciger gelistiricci konusunda kendi hastanem bise demedi zaten o telasla ambulans falan derken bni hemen basindan gondermek istedi.kan bankamiz yok dediler yogun bakimimiz yok dediler kalp dr yok dedi bn beyn ameliyati oldugum icin beyin cerrahi yok dedi kan bankamiz yoj dedi sozde arastirma hastanesi.capaya gittigumdede kanama durdugu icin eeve geldm bakalim aklima gelirse pazaryesi dr a sorarim.çok gecmiş olsun cnm...
Rabbim selametle kurtarsın tutsun yavrunu gelişimi tamamlanıncaya kadar...
ciger geliştirici iğne yaptılar mı ?
bana 28. haftada yapıldı 2 ser doz iki gün üstüste
ben izmirdeyim
Katip Celebi Atatürk Egtim Arastrima hastanesine gidiyorum
bizim durumumuzu zaten özel hastaneler kabul etmiyorlar...
tam teşekküllü bir devl gerekli
ALLAH korusun yapışma durumunda müdahale anca bu hastane beyin polikinligi yoj dedi sozde arastirma hastanesilerde olabiliyor
ameliyata mesana uzmanı dahi bircok drun girmesi gerekiyor...
yat hiç kalkma ayaga sadece tuvalet ihtiyacı için kalk...
banyonu bile oturarak yapman lazım inşaallh yanında sana bakacak biri vardır...
yani anlayacağın yercekiminden uzak durman gerekli...
korkma ALLAHIN izniyle selametle alacaksın kucagına...
en kötü 35. haftaya kadar yatarsın alırlar sonra sezaryenla...
ama ciger geliştirici önemli drun ne diyor ne konuştunuz bilmiyorum...
cok sukur bana kayinvalidem ve eltim bakiyo.o konuda skintim yok normalde suyu bile elime veriyolar.tabi bn bi ara iyiyim diye eltimle yemek yapmaya baslamistim ama encere falan kaldirmiyordum sadece mmalzeme dograyip karistiriyodum ama ayakta fazla kaliyodum tabi bunlari iyiyimdie yapiyodum simdi asagi egilipte bisey bile almiyorum.bu korku bana dogum yapana kadar yeter.ciger gelistiricci konusunda kendi hastanem bise demedi zaten o telasla ambulans falan derken bni hemen basindan gondermek istedi.kan bankamiz yok dediler yogun bakimimiz yok dediler kalp dr yok dedi bn beyn ameliyati oldugum icin beyin cerrahi yok dedi kan bankamiz yoj dedi sozde arastirma hastanesi.capaya gittigumdede kanama durdugu icin eeve geldm bakalim aklima gelirse pazaryesi dr a sorarim.
bni ozel kabul ediyo ama ck pahaliya patlar dediler.bakalim suan az bi leke geliyo.senin nasil kanaman olmadiki bnim 11 haftada ilk leke geldisora boyle ara ara kanama leke devam etti ve bu son bi aydir Sklasti ve cogaldi snin neden olmadiki insallh yinede olmaz.
Çok doğru söylüyorsunuz. Bende hep yatanlardanim hem plesenta preview hemde rahim boyu kısalmasi var bende. Sizin rahim boyunuz kaçtı ve kaç hafta dayanabildiniz. Bebeğiniz kuvezde kaldı mı kaç kilo doğdu.Kızlar benim rahim kısalığım vardı ben sizin gibi yatamadım yemek Yaptım mecburi şeylere hep Kalktım Bakanım yoktu, annem hasta kv öfledi pöfledi gitti, eşimde pek anlayışlı değil. yalnız kaldım şimdiki Aklım olsa bakıcı tutardım. Şuanda onun pişmanlığı ile kavruluyorum. Bebeğim erken Doğdu 35+1 de şükür bebeğim sağlıklı. 4.5 aylık oldu.
Benim gibi olmamak için sabredin ve yatın hep yemeğinizi bile yatakta yiyin,
Passam unuttun beni galibA.Çok doğru söylüyorsunuz. Bende hep yatanlardanim hem plesenta preview hemde rahim boyu kısalmasi var bende. Sizin rahim boyunuz kaçtı ve kaç hafta dayanabildiniz. Bebeğiniz kuvezde kaldı mı kaç kilo doğdu.
Canımsin ya akıl mi kaldı geçen gün yine kanamam oldu inan stresten hala kendime gelemedim. Kusura bakma canım. 33 olduk bizde teyzesi 4 hafta daha dayaNsak diye bekliyoruz. Normal doğum bile olabilirmiş onu bile stres yaptım preview olunca sıkıntı olur diye korkuyorum. Allah yardım etsin hepimize. Kuveze gitmemesi çok iyi.Passam unuttun beni galibA.1.5 2.10 1.48 1 E düştü 4 haftada. Kuveze girmedi
Rahim boyun kaç şimdiCanımsin ya akıl mi kaldı geçen gün yine kanamam oldu inan stresten hala kendime gelemedim. Kusura bakma canım. 33 olduk bizde teyzesi 4 hafta daha dayaNsak diye bekliyoruz. Normal doğum bile olabilirmiş onu bile stres yaptım preview olunca sıkıntı olur diye korkuyorum. Allah yardım etsin hepimize. Kuveze gitmemesi çok iyi.
slm passam previa nasil normal dogum olur.yukari cikma ihtimalimi varmis.yukari cikmassa senin normal dogum sansin hic yok bence.insallh yukari cikrda yaparsin cnm.tabi bunu drun daha iyi bilir ama bn hic duymadim bna dr lar hep olmaz dediler o yuzden diyorum.Canımsin ya akıl mi kaldı geçen gün yine kanamam oldu inan stresten hala kendime gelemedim. Kusura bakma canım. 33 olduk bizde teyzesi 4 hafta daha dayaNsak diye bekliyoruz. Normal doğum bile olabilirmiş onu bile stres yaptım preview olunca sıkıntı olur diye korkuyorum. Allah yardım etsin hepimize. Kuveze gitmemesi çok iyi.
Canim benim total değil marjinal ve biraz yukarı çıktı hatta aşağı yerleşimli denilebilir bu yuzden normal diyo Dr ama ben korkuyorum belki kendim isteyerek Sezeryen olurum.slm passam previa nasil normal dogum olur.yukari cikma ihtimalimi varmis.yukari cikmassa senin normal dogum sansin hic yok bence.insallh yukari cikrda yaparsin cnm.tabi bunu drun daha iyi bilir ama bn hic duymadim bna dr lar hep olmaz dediler o yuzden diyorum.
Rahim boyu 3un üzerine çıktı ama kontrol olalı baya oldu belki kisalmistir bazen uzuyor bazen kisaliyo inan saskinim. 37 38 leri görsem mutluluktan havalara uçucam öyle yani.Rahim boyun kaç şimdi
Ilk hastanede kaldığım gün sen 35 hafta deyince bana çok uzaktı şimdi 33 haftalik oldu 5 hafta gecti Allahin izniyLe.Rahim boyu 3un üzerine çıktı ama kontrol olalı baya oldu belki kisalmistir bazen uzuyor bazen kisaliyo inan saskinim. 37 38 leri görsem mutluluktan havalara uçucam öyle yani.