- 24 Aralık 2015
- 17
- 8
- 40
Hic kanaman olmamasi guzel lakin esas risk dogum esnasinda olusacak kanamanin durdurulabilir olmas i dogum icin tam tesekkullu bir hastane cok onemli izmirde yasamadigim icin doktor tavsiyesinde bulunamiyorum ama mutlaka universite hastanesinde bu konuda uzman bir prof vardir allah yardimcin olsun
Merhabalar son durumunuz nedir acaba?N
Geçen hafta gittim dr a totalismiş ama plesentanın ucu kapatıyormuş rahim ağzını gövdesi değil o yüzden kötünün iyisi bir durumdasın dedi. O an için rahatladım ama ne bileyim korku içindeyim ayağa her kalktığımda ya kanamam olursa diye korkuyorum, rüyalarımda hep kanamam olduğunu görüyorum. Haftaya kontrol var yine nst ye giricem yine hayırlı haberlerle burda olurum umarım herkese sağlık diliyorum
Canim geçmiş olsun. Allahın izniyle geçecek. Korkman çok doğal seni çok iyi anlıyorum bende wcye gitmeye korkardim. Hatta doğum yaptım lohusa kanım gelirken deli gibi mutlu oldum niye çünkü kanayan sadece bendim. Herşey Allahtan tatlım bu zor günlerde bitecek.N
Geçen hafta gittim dr a totalismiş ama plesentanın ucu kapatıyormuş rahim ağzını gövdesi değil o yüzden kötünün iyisi bir durumdasın dedi. O an için rahatladım ama ne bileyim korku içindeyim ayağa her kalktığımda ya kanamam olursa diye korkuyorum, rüyalarımda hep kanamam olduğunu görüyorum. Haftaya kontrol var yine nst ye giricem yine hayırlı haberlerle burda olurum umarım herkese sağlık diliyorum
Merhabalar son durumunuz nedir acaba?
Ağzından bal damlamış bu tarz motivasyonlara gerçekten çok ihtiyacım var. Gözün aydın ki atlatmışsın analı babalı büyüsün yavrun. Bi şey sorucam sezeryanı yaparlarken genel mi lokal mi oluyo previası olanlarda biliyo musun senin Nasıl olmuştu? Emzirmede problem oluyo mu bebeğimle ne kadar Zaman sonra Yanyana gelebiliyorum. Hastaneye girişten çıkışına kadar olanları anlabilirsen bana tecrübe olması bakımından çok sevinirimCanim geçmiş olsun. Allahın izniyle geçecek. Korkman çok doğal seni çok iyi anlıyorum bende wcye gitmeye korkardim. Hatta doğum yaptım lohusa kanım gelirken deli gibi mutlu oldum niye çünkü kanayan sadece bendim. Herşey Allahtan tatlım bu zor günlerde bitecek.
Evet bende de previa varMerhaba
Hala beklemedeyim. Benim gittiğim Dr ka da ilgili sıkıntılarım var. Hastaneyi bıraktı Dr um başka bi yerle anlaşmış ama daha orasıda açılmadı. Tabi her duruma karşın bi B planımız olsun dedik iki farklı Dr a gittik bi tane daha var onu da deneyeceğim olmazsa Prof vardı ona yaptırıcam B planında. Bakalım. Kendi Dr um da kanama olmadığı müddetçe 38 haftaya kadar bekelyeceğiZ dedi. Şimdilik kanamam yok çok şükür ama acayip ağırlaştım. Akşamları karnımı taşımakta zorluk çekiyorum ama olsun bebeğim iyi olsun ben her türlü acıya katlanmaya razıyım. Sende de mi var previa
Darısı senin de başına inşallah. Kendine dikkat et hiç bi iş yapma yat dur idrarını tutma bide tamam mı? Devlet hastanesi özel farketmez Dr un previa konusunda tecrübe sahibi olması lazım.Evet bende de previa varBende bir kac haftaya kadar devlet hastanesine geçmeyi planliyorum. Ozele guvenemeyecegim sanirim bu konu da. Sen cok sukur sonuna gelmişsin. Allahim hayirlisiyla saglikla bebislerimize kavusmayi nasip etsin :)
Canim şimdi dışardaki eve geçince yazıcam sana. Herşey çok güzel olacak inşaallah.Ağzından bal damlamış bu tarz motivasyonlara gerçekten çok ihtiyacım var. Gözün aydın ki atlatmışsın analı babalı büyüsün yavrun. Bi şey sorucam sezeryanı yaparlarken genel mi lokal mi oluyo previası olanlarda biliyo musun senin Nasıl olmuştu? Emzirmede problem oluyo mu bebeğimle ne kadar Zaman sonra Yanyana gelebiliyorum. Hastaneye girişten çıkışına kadar olanları anlabilirsen bana tecrübe olması bakımından çok sevinirim
Teşekkürler canim aminnn. Özelde ki dr um ben yapamam falan demedi. Sadece kan hazirlamamiz falan dedi. Guvenmek istiyorum dr uma ama kafam cok karisik. Allah hayirli kapilar acsin insallah. Haberleselim insallah canimDarısı senin de başına inşallah. Kendine dikkat et hiç bi iş yapma yat dur idrarını tutma bide tamam mı? Devlet hastanesi özel farketmez Dr un previa konusunda tecrübe sahibi olması lazım.
Hayırlısıyla sen de Mutlu sona varırsın inşallah hayırlı haberlerini almak dileğiyle...
Cok yardimci oluyosun canm sana da cok cok tesekkurlerrrCanim şimdi dışardaki eve geçince yazıcam sana. Herşey çok güzel olacak inşaallah.
Canim kusura bakma bi terslik oldu hemen yazamadım. Araba kazası geçirdimCok yardimci oluyosun canm sana da cok cok tesekkurlerrr
Son olarak benim doğum lokal oldu belden aşağı uyuşuk yani. 15 dakkada bebeğim çıktı hemen yanak yanağa geldik öptüm kokladim onu. Sonra hemşireler onu giyindirmek için götürdüler. Yaklaşık 15 20 dakka sonrada ben çıktım. Odada bebeğimle buluştum. SüTüm hemen gelmedi 4. Gün geldi. Benim doğum hikayemde böyle. Canım bölük bölük yazdım kusura bakma kazadan dolayi hala kendimde değilim.Ağzından bal damlamış bu tarz motivasyonlara gerçekten çok ihtiyacım var. Gözün aydın ki atlatmışsın analı babalı büyüsün yavrun. Bi şey sorucam sezeryanı yaparlarken genel mi lokal mi oluyo previası olanlarda biliyo musun senin Nasıl olmuştu? Emzirmede problem oluyo mu bebeğimle ne kadar Zaman sonra Yanyana gelebiliyorum. Hastaneye girişten çıkışına kadar olanları anlabilirsen bana tecrübe olması bakımından çok sevinirim
Hayirli saglikli dogumlar canim insallah hayirlisiyla saglikla darisi basima :)Bu ayın 22 sine gün verdi Dr. Heyecandan uyku muyku kalmadı. Sağlıkla kucağıma almak nasip olur inşallah. Karnım burnumda ama bebeğim olacağına inanamıyorum. İşin aslı korkmuyo da değilim ona bi şey olma ihtimalinden. Herkes her şeyi gönlünce yaşasın inşallah
Canim kusura bakma bi terslik oldu hemen yazamadım. Araba kazası geçirdimneyse şükür iyiyim şimdi. Şöyle anlatayım sana yaklaşık 26 haftalikken kanama geldi ve previa olduğumu öğrendim. DoktoruM doğumun Sezeryen ile olacağını söyledi ancak bi sıkıntı olmasın diye Adalat verdi. Haftada 1 tanede progesteron iğne verdi. Her haftada kontrole gel dedi. 2 hafta sonra tekrar bi kana ma geldi 28 haftaliktim. Doktorum durum çok ciddi dedi acilen eğitim ve araştırmaya gitmemiz gerektiğini ve doğuma kadar hastanede kalmam gerektiğini söyledi. Yolda dahi doğum olabilirmiş. Bizde eşimle düşündük yola gitmeyelim dedik. Kendi doktorumun hastanesinde kaldık. Malum özel hastane ama olsun dedik. Durumumdaki fark şuydu rahim boyum kisalmisti ve 1.5 cm kalmıştı. Dr tekrar uzaması zor dedi. Previa ile uğraşırken birde rahim boyu kısalması gelmişti başıma. Enteresan olan şey ise prewianin uzaklasmasiydi. 3 gün geçti USG ile kontrol yapıldı ve rahim boyunda 1 cm Uzama görüldü Dr şaşırdı ve sevindi. Bizi eve gönderdi. Ertesi hafta yine Uzama olduğu görüldü çok şükür sürekli düzelme vardı ve plesentamda uzaklaşmışti. Marjinal konumdayken biraz daha uzaklaşmıştı. 30. Hafta ve 34. Haftada da kanamalar oldu. Şükür atlattım. Neler yaptım wc harici kalkmadım. Banyoyu 5 dkkada yaptım. Kanama olunca hemen uzandim paniklemedim ve en kısa zamanda doktoruma gittim. Günde 4 litre su içtim. Haftada 1 progesteron iğne oldum. Günde 8 tane Adalat içtim. Vitaminlerini aldım ve bol bol dua ettim. Buradaki arkadaslarla yazıstim. Sagolsunlar çok destek oldular.
cok cok gecmis olsun cAnimDoğumda ise normal doğum yapmaya musait konuma gelmişti ancak ben 4 aydır yattığım için bünyem normal doğumu kaldirabilecek durumda değildi ayrıca onca risk geçirmiştim bu yüzden sezeryenle doğum yaptım. Doğumda şükür sorun çıkmadı sadece bende 1 tane miyom vardı Dr onu almadı kanama çok olur diye onun dışında hersey normaldi. Canım hiç korkma insanda bi heyecan elbetteki olacak ama hersey 1 saatte bitecek. Benimki 30 dakka sürdü. 15 dakkada bebeğim çıktı. Dünyada ki en mutlu olduğum an o andı. Herşey çok güzel olacak tatlım. Allahım tüm hamile bayanları korusun. Bebekleride tabi.
Inşallah kuzum yukarı çıkar. Ama şunu unutmamak lazım öyle ya da böyle BU ÇOCUK DOGACAK☺ Plesenta sorun cikarsada viz gelir tum anneler bebeklerini Allahın izniyle inşaallah sağlıklı bir şekilde kucalarına alacak. Öpüyorum. DualarıM sizlerle. Herşey çok güzel olacak. Gun gelecek Bebeklerinizi kucağınizda göreceksiniz Allahın izniyle.Hayirli saglikli dogumlar canim insallah hayirlisiyla saglikla darisi basima :)
cok cok gecmis olsun cAnimNe guzel atlatmissin dogumu saglikla. Bizimde insallah cikar plesantalar yukari. 28. Haftaya randevum var bana da dua edin :)
cevabın için çok teşekkür ederim yarın dr a gidiyorum gelişmeleri yazarım burdan.Inşallah kuzum yukarı çıkar. Ama şunu unutmamak lazım öyle ya da böyle BU ÇOCUK DOGACAK☺ Plesenta sorun cikarsada viz gelir tum anneler bebeklerini Allahın izniyle inşaallah sağlıklı bir şekilde kucalarına alacak. Öpüyorum. DualarıM sizlerle. Herşey çok güzel olacak. Gun gelecek Bebeklerinizi kucağınizda göreceksiniz Allahın izniyle.