- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
Kızlar salı günü giriyorum sezeryana. İçim kıpır kıpır ama öyle böyle ağırlaşmadım 37+3 üm ve bebeğim 3200 imiş Dr a heyacandan sormayı unuttum haftasına göre kilosu çok mu diye. Çok heyecanlıyım sağlıklı olacak mı neye benzeyecek iyi bi anne olabilecek miyim sorular sorular
Nlgnn bugünlere sağlıkla gelin inşallah. Yine güzel haberler verip almam dileğiyle görüşmek üzere anneler
Teşekkürler canim aminnn. Özelde ki dr um ben yapamam falan demedi. Sadece kan hazirlamamiz falan dedi. Guvenmek istiyorum dr uma ama kafam cok karisik. Allah hayirli kapilar acsin insallah. Haberleselim insallah canim
Merhaba canim benim hala durumum aynı malesef. Senin daha cok zamnin var çıkar insallah plesantan. Hayirli dogumlar olsun insallah hepimiz icinCanm nasilsin.previa durumun nasil oldu.ben de etlik araştırma hastnsinde pzartsi ayrintilida öğrendim ,previa konumindaymis plesenta.ozamandir nette arastiriyorum.umarim saglikli doğumlar yasariz.preavianin derecesini bilmiyorum .senin nasil.
Aa yeni gördüm canim hayirli olsun. Allah anali babali buyutsun insallah. Nasildi sezaryenin? Darisi hayirlisiyla bizim basimiza insallah :)Kızlar salı günü giriyorum sezeryana. İçim kıpır kıpır ama öyle böyle ağırlaşmadım 37+3 üm ve bebeğim 3200 imiş Dr a heyacandan sormayı unuttum haftasına göre kilosu çok mu diye. Çok heyecanlıyım sağlıklı olacak mı neye benzeyecek iyi bi anne olabilecek miyim sorular sorular
Nlgnn bugünlere sağlıkla gelin inşallah. Yine güzel haberler verip almam dileğiyle görüşmek üzere anneler
Merhaba canim benim hala durumum aynı malesef. Senin daha cok zamnin var çıkar insallah plesantan. Hayirli dogumlar olsun insallah hepimiz icin
Evt canm tamamen kapatmış. Yerinden de hic oynamadi. Bende ayrintilida öğrenmiştim. Amin canim hepimiz insallahKazasi belasiz kolay bir şekilde alirsin inşallah kucagina bebeğini .senin total mi plesenta yeri.?
Amin darısı tüm gebelere inşallah. Doğum iyi geçti 40 dk da oldu bitti Dr umun ellerine sağlıkCanm mrb.bebisini kucagina almidsindir .mis gibi ne güzel.nasil geçti doğumun.ons .kolay olmuştur .saglikla buyut bebeğini.
Amin Can'ım inşallah hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Doğumum da çok iyiydi mümkünse lokal yapsınlar her anne o anı yaşamalı. Normal yapamıyoruz bari dünyaya ilk merhabasını duymalıyızAa yeni gördüm canim hayirli olsun. Allah anali babali buyutsun insallah. Nasildi sezaryenin? Darisi hayirlisiyla bizim basimiza insallah :)
Insallah canim amin. Korkarmiyim acaba diye çekiniyorum ama bende belden uyusturmali istiyorumAmin Can'ım inşallah hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Doğumum da çok iyiydi mümkünse lokal yapsınlar her anne o anı yaşamalı. Normal yapamıyoruz bari dünyaya ilk merhabasını duymalıyız
Ben kan alınırken bile şekilden şekle giren kesilip dikilmekten metal bi nesnenin içime girmesinden acayip iriye olan biriyim hatta fobim bu diyebilirim. Korka korka girdim bayılmamak için zor tuttum kendimi ama bebeğimin oğlumun sesini duyunca... Oğlanı aldıktan sonra dikerken komple bayıltmışlar ama aileme demiş Dr çok stres olmuşum valla hatırlamıyorum. Kaldı ki spinal anestezi. Senin ve bebeğin için en sağlıklısı. Dr bunun açıklamasını yapacaktır. Bi de şu var ki doğumdan en fazla bir saat sonra emzirmen gerekli ki bu da ancak spinal ile mümkün. Hiç korkma iğrenç bi şey bence ama geçiyoInsallah canim amin. Korkarmiyim acaba diye çekiniyorum ama bende belden uyusturmali istiyorum
İnsallah canim benim cok teşekkürlerBen kan alınırken bile şekilden şekle giren kesilip dikilmekten metal bi nesnenin içime girmesinden acayip iriye olan biriyim hatta fobim bu diyebilirim. Korka korka girdim bayılmamak için zor tuttum kendimi ama bebeğimin oğlumun sesini duyunca... Oğlanı aldıktan sonra dikerken komple bayıltmışlar ama aileme demiş Dr çok stres olmuşum valla hatırlamıyorum. Kaldı ki spinal anestezi. Senin ve bebeğin için en sağlıklısı. Dr bunun açıklamasını yapacaktır. Bi de şu var ki doğumdan en fazla bir saat sonra emzirmen gerekli ki bu da ancak spinal ile mümkün. Hiç korkma iğrenç bi şey bence ama geçiyobebeğine odaklan gerisi yalan
Cnm geçmiş olsun. plasentan ne durumda gelişme var mı?Bayanlar plasentam haftalardır aşağıda defalarca kanama geçirdim hiç bi Dr ne çeşit oldugunu söylemedidaha 20 haftalığım nasıl geçicek onca zaman üzülmekten ağlamaktan yoruldum bebeğime bişey olucak diye napıcam bana yardımcı olun
Çok şükür cnm Yükseldi darısı bunu yasayan ve daha başka sıkıntıları olan hamilelerin başına :) haftalardır kuş gibi rahatım her işimi görüyorum hatta baya abarttım artık ama hiç böyle olmamıştım hamilelik şimdi güzel geliyo :)Cnm geçmiş olsun. plasentan ne durumda gelişme var mı?
Canım gözün aydın :) Allah sağlıcakla kavuştursun bebişineÇok şükür cnm Yükseldi darısı bunu yasayan ve daha başka sıkıntıları olan hamilelerin başına :) haftalardır kuş gibi rahatım her işimi görüyorum hatta baya abarttım artık ama hiç böyle olmamıştım hamilelik şimdi güzel geliyo :)
26. Haftada nerdeyse 3 cm yükselmişti yanlış hatırlamıyosam ondan öncede ufak ufak yer değiştiriyodu sanırım 20. Haftadan beri rahatımCanım gözün aydın :) Allah sağlıcakla kavuştursun bebişinepeki kaçıncı haftanda çıktığını söyledi doktorun?? benim ki si 14. haftadan beri hiç kıpırdamadı yerinden :S Bir ümit bekliyorum
Canım Allah gönlüne göre etsin. darısı bu sıkıntıyı çeken tüm hamile bayanlarımızın başına :) Hepimize hayırlı doğumlar İnşallah26. Haftada nerdeyse 3 cm yükselmişti yanlış hatırlamıyosam ondan öncede ufak ufak yer değiştiriyodu sanırım 20. Haftadan beri rahatım
Selam arkadaşlar bana da 17.haftamda aşağıda durduğunu söyledi doktor. 20. haftada detaylı ultrasona gireceğim. İnşallah düzelir yukarı çıkar. Dua ediyorum Allah yardımcımız olsun...Canım gözün aydın :) Allah sağlıcakla kavuştursun bebişinepeki kaçıncı haftanda çıktığını söyledi doktorun?? benim ki si 14. haftadan beri hiç kıpırdamadı yerinden :S Bir ümit bekliyorum
Cnm geçmiş olsun plasenta kısmı mi yoksa tam mi kapatıyor doğum kanalını? ?Selam arkadaşlar bana da 17.haftamda aşağıda durduğunu söyledi doktor. 20. haftada detaylı ultrasona gireceğim. İnşallah düzelir yukarı çıkar. Dua ediyorum Allah yardımcımız olsun...
Tam kapatmıyor allahtan servikal kanaldan yeterli uzaklıkta dedi doktor.Cnm geçmiş olsun plasenta kısmı mi yoksa tam mi kapatıyor doğum kanalını? ?