Plasenta previa teşhisi konulanlar.

Canm mrb.bebisini kucagina almidsindir .mis gibi ne güzel.nasil geçti doğumun.ons .kolay olmuştur .saglikla buyut bebeğini.

Teşekkürler canim aminnn. Özelde ki dr um ben yapamam falan demedi. Sadece kan hazirlamamiz falan dedi. Guvenmek istiyorum dr uma ama kafam cok karisik. Allah hayirli kapilar acsin insallah. Haberleselim insallah canim

Canm nasilsin.previa durumun nasil oldu.ben de etlik araştırma hastnsinde pzartsi ayrintilida öğrendim ,previa konumindaymis plesenta.ozamandir nette arastiriyorum.umarim saglikli doğumlar yasariz.preavianin derecesini bilmiyorum .senin nasil.

Merhaba canim benim hala durumum aynı malesef. Senin daha cok zamnin var çıkar insallah plesantan. Hayirli dogumlar olsun insallah hepimiz icin

Aa yeni gördüm canim hayirli olsun. Allah anali babali buyutsun insallah. Nasildi sezaryenin? Darisi hayirlisiyla bizim basimiza insallah :)

Merhaba canim benim hala durumum aynı malesef. Senin daha cok zamnin var çıkar insallah plesantan. Hayirli dogumlar olsun insallah hepimiz icin

Kazasi belasiz kolay bir şekilde alirsin inşallah kucagina bebeğini .senin total mi plesenta yeri.?

Aa yeni gördüm canim hayirli olsun. Allah anali babali buyutsun insallah. Nasildi sezaryenin? Darisi hayirlisiyla bizim basimiza insallah :)
Amin Can'ım inşallah hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Doğumum da çok iyiydi mümkünse lokal yapsınlar her anne o anı yaşamalı. Normal yapamıyoruz bari dünyaya ilk merhabasını duymalıyız

Insallah canim amin. Korkarmiyim acaba diye çekiniyorum ama bende belden uyusturmali istiyorum

Insallah canim amin. Korkarmiyim acaba diye çekiniyorum ama bende belden uyusturmali istiyorum
Ben kan alınırken bile şekilden şekle giren kesilip dikilmekten metal bi nesnenin içime girmesinden acayip iriye olan biriyim hatta fobim bu diyebilirim. Korka korka girdim bayılmamak için zor tuttum kendimi ama bebeğimin oğlumun sesini duyunca... Oğlanı aldıktan sonra dikerken komple bayıltmışlar ama aileme demiş Dr çok stres olmuşum valla hatırlamıyorum. Kaldı ki spinal anestezi. Senin ve bebeğin için en sağlıklısı. Dr bunun açıklamasını yapacaktır. Bi de şu var ki doğumdan en fazla bir saat sonra emzirmen gerekli ki bu da ancak spinal ile mümkün. Hiç korkma iğrenç bi şey bence ama geçiyo bebeğine odaklan gerisi yalan

İnsallah canim benim cok teşekkürler

Bayanlar plasentam haftalardır aşağıda defalarca kanama geçirdim hiç bi Dr ne çeşit oldugunu söylemedi daha 20 haftalığım nasıl geçicek onca zaman üzülmekten ağlamaktan yoruldum bebeğime bişey olucak diye napıcam bana yardımcı olun

Cnm geçmiş olsun. plasentan ne durumda gelişme var mı?

Cnm geçmiş olsun. plasentan ne durumda gelişme var mı?
Çok şükür cnm Yükseldi darısı bunu yasayan ve daha başka sıkıntıları olan hamilelerin başına :) haftalardır kuş gibi rahatım her işimi görüyorum hatta baya abarttım artık ama hiç böyle olmamıştım hamilelik şimdi güzel geliyo :)

Canım gözün aydın :) Allah sağlıcakla kavuştursun bebişine peki kaçıncı haftanda çıktığını söyledi doktorun?? benim ki si 14. haftadan beri hiç kıpırdamadı yerinden :S Bir ümit bekliyorum

26. Haftada nerdeyse 3 cm yükselmişti yanlış hatırlamıyosam ondan öncede ufak ufak yer değiştiriyodu sanırım 20. Haftadan beri rahatım

26. Haftada nerdeyse 3 cm yükselmişti yanlış hatırlamıyosam ondan öncede ufak ufak yer değiştiriyodu sanırım 20. Haftadan beri rahatım
Canım Allah gönlüne göre etsin. darısı bu sıkıntıyı çeken tüm hamile bayanlarımızın başına :) Hepimize hayırlı doğumlar İnşallah

Selam arkadaşlar bana da 17.haftamda aşağıda durduğunu söyledi doktor. 20. haftada detaylı ultrasona gireceğim. İnşallah düzelir yukarı çıkar. Dua ediyorum Allah yardımcımız olsun...

Selam arkadaşlar bana da 17.haftamda aşağıda durduğunu söyledi doktor. 20. haftada detaylı ultrasona gireceğim. İnşallah düzelir yukarı çıkar. Dua ediyorum Allah yardımcımız olsun...
Cnm geçmiş olsun plasenta kısmı mi yoksa tam mi kapatıyor doğum kanalını? ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…