Plasenta previa teşhisi konulanlar.

Rahim boyu 3un üzerine çıktı ama kontrol olalı baya oldu belki kisalmistir bazen uzuyor bazen kisaliyo inan saskinim. 37 38 leri görsem mutluluktan havalara uçucam öyle yani.
Maşallah... Sancın olunca kısalır, yatmak uzatıyor ben yatmadığım için kısaldı ;( bu azimle görürsün inşallah. Hunileşme var mı, bende vardı.

Canim benim total değil marjinal ve biraz yukarı çıktı hatta aşağı yerleşimli denilebilir bu yuzden normal diyo Dr ama ben korkuyorum belki kendim isteyerek Sezeryen olurum.
hm bn total zannediyodum.yukari cikiyosa ne guzel bise.bnde olsam korkumda sezeryan isterdim.insallh bnimde bi mucize olup cikar.ciksa bile bnde korkumdan sezeryan isterdim tabi tercih bna kalirsa

Maşallah... Sancın olunca kısalır, yatmak uzatıyor ben yatmadığım için kısaldı ;( bu azimle görürsün inşallah. Hunileşme var mı, bende vardı.
Canim ben hunilesme nedir bilmiyorum sadece kisalmisti ilaç kullandım yüksek dozda ve hep yattım bazen uzadı bazen kisalmistu derken bugüne geldik hunulesmeyi bilmiyorum. Birde canım benim sancısz kisalmisti nstdede sancı çıkmamışti ne bileyim olacağı varmış demekki.

hm bn total zannediyodum.yukari cikiyosa ne guzel bise.bnde olsam korkumda sezeryan isterdim.insallh bnimde bi mucize olup cikar.ciksa bile bnde korkumdan sezeryan isterdim tabi tercih bna kalirsa
Canim inan bilmiyorum ben çok korkuyorum normal doğumda sanki tahammül edemeyecek gibiyim uzun süredir yatmaktan her yerim morardı çatladı zaten. Yanlarim ağrıyor bide normal nası doguracagim hiç bilmiyorum psikolojim zaten bozuk. Drde bunları düşünmeden normal diyo benim kan görmeye tahammülüm kalmamış nasıl olcak inan oturamiyirm acidan oturmayIda unuttum. Nasıl duruCam doğum masasında. Bilmiyorum kafam çok karışık.

Canim ben hunilesme nedir bilmiyorum sadece kisalmisti ilaç kullandım yüksek dozda ve hep yattım bazen uzadı bazen kisalmistu derken bugüne geldik hunulesmeyi bilmiyorum. Birde canım benim sancısz kisalmisti nstdede sancı çıkmamışti ne bileyim olacağı varmış demekki.
Canim bide ilk hastalandigimda yani 1.5 olduğunda usgde siyah üçgen bi alan oluşmuştu onu mu diyosun o alan rahim boyu uzayınca kayboldu.

Canim inan bilmiyorum ben çok korkuyorum normal doğumda sanki tahammül edemeyecek gibiyim uzun süredir yatmaktan her yerim morardı çatladı zaten. Yanlarim ağrıyor bide normal nası doguracagim hiç bilmiyorum psikolojim zaten bozuk. Drde bunları düşünmeden normal diyo benim kan görmeye tahammülüm kalmamış nasıl olcak inan oturamiyirm acidan oturmayIda unuttum. Nasıl duruCam doğum masasında. Bilmiyorum kafam çok karışık.
haklisin cnm seni anlayabiliyorum.bnde oyle artk bnde bunaldm yatakta hamileligimi gecirmekten.heran kanama korkusuayri bir dert.bebege bise olma korkusu erkn dogum korkusu rahim alinma korkusu varda var.zaten bunlarin korkusuyla beklemek dert ve hep yatarak beklemek ayri bir dert allh sonumuzu hayireylesin.ne zaman gidecen hastaneye cnm

Rabbim selametle kurtarsin hepimizi...
Bende bisey olmadi şükür ALLAHIMA...
35+5 im bugun 10 gun sonra sezaryen olucam
37+1 oluyor o zaman...
Sanci giriyor bazen yorulmamaya calisiyorum evden cikmiyorum
Agir is yspmiyorum
ALLAHA sukur hic kanama yapmadı
Mr cekildi yapisma da yapmamış
10 gun daha dursun insaallah az kaldi...
Geri sayım nasıl gidiyor Sağlıcakla inşaallah bebeğin kucağında olsun.

evet canım 38 de doğum yapanlar oldu.
Dağcı son kontrolde Dr böyle giderse normal doğum olur dedi 36yi geçersem ama ben korkuyorum bebek kafasını plesrntaya dayadi diye kanama geçirdim kadın normal doğum diyor nasıl olcak bu. Vücut olarakta sürekli yatmaktan enerji kalmadı heryerim ağrıyor doğum masasında nasıl oturcam inan stres oldum.

haklisin cnm seni anlayabiliyorum.bnde oyle artk bnde bunaldm yatakta hamileligimi gecirmekten.heran kanama korkusuayri bir dert.bebege bise olma korkusu erkn dogum korkusu rahim alinma korkusu varda var.zaten bunlarin korkusuyla beklemek dert ve hep yatarak beklemek ayri bir dert allh sonumuzu hayireylesin.ne zaman gidecen hastaneye cnm
Allah izin verirse cumartesi günü gitCem. Inanir misin çoğu zaman bebeği unutup bu bir ruya mi dediğim oluyor. Hamilelik nedir bilmiyorum ki hep korkuyla stresle geçti aylar Allahıma şükürler olsun ki bu Haftalara geldim Allahım sabır verdi inşaallah 37 38 leri görmek nasip olur. Hiç bilmezdim hamileliğin böyle olduğunu.

Bende çok Sancı çıktı ama ben sancıları hiç hissetmedim, 8 cm açılmam olmuş yinele hiç ağrım yoktu bende anlamadım. Hemen doğurdum zaten kolaydı Doğumum. 2 hafta daha kalaydı iyi olurdu ama ne yapalım kader, şükür yavrum sağlıklı :) birde tatlıki çok Güler yüzlü oldu... Darısı başınıza, yatmak çok zor biliyorum hep bebeğinle mutlu olacağın günlerin hayalini kur, hayaller rahatlatıyor insanı.

Benim etrafımda kimse inanmadı riskim olduğuna aman herkese diyorlar dedi :) kv bile inanmadı yattığımı naz olarak anladı, doktorlar abartıyor dedi hep. Cahillik... Bende saf inandım.
Yok kuzum ya usgde görünüyor benim drnin yüzünün rengi değişmişti o kadar şaşırdı kadın düşün yani. Ayrıca kim numaradan bu kadar yatmak ister Ya. Inanki kalçalarim bacaklarım mahfoldu yürümeyi koşmayi özledim. Sen belkide ayağa kalkmasaydin daha uzun kalabilirsiniz bebek ama yinede senin durumun büyük başarı maşallah iyi bir haftayla bitmiş hamileliğin.

Yok kuzum ya usgde görünüyor benim drnin yüzünün rengi değişmişti o kadar şaşırdı kadın düşün yani. Ayrıca kim numaradan bu kadar yatmak ister Ya. Inanki kalçalarim bacaklarım mahfoldu yürümeyi koşmayi özledim. Sen belkide ayağa kalkmasaydin daha uzun kalabilirsiniz bebek ama yinede senin durumun büyük başarı maşallah iyi bir haftayla bitmiş hamileliğin.
Elhamdülillah, dayan az kaldı 34 ten sonra pek risk yok bence 36 zaten prematüre sayılmıyor, için rahat olsun ama. Yinele tedbirli davran. Yatmak hiç bana göre değil, sırf yatma Yüzünden başka gebelik düşünmüyorum.

Elhamdülillah, dayan az kaldı 34 ten sonra pek risk yok bence 36 zaten prematüre sayılmıyor, için rahat olsun ama. Yinele tedbirli davran. Yatmak hiç bana göre değil, sırf yatma Yüzünden başka gebelik düşünmüyorum.
Canim haklısın ama başa gelince ne yapalım yapacak bişey yok. Herşey bebeğim için. Allah cumlemizin yardımcısı olsun.

Geri sayım nasıl gidiyor Sağlıcakla inşaallah bebeğin kucağında olsun.
ALLAH razı olsun
Rabbim hepimizin evlatlarini bagislasin insaallah...
5 gunum kaldi nasipse
Bugun bi dunya islendim gene
Oyle yatmiyorum ben
ALLAHIMA sukurler olsun zorlanmadim hic arada sanci yapiyor
ama evin icinde surekli hareketliyim
Heyecan var iste uykusuluk

Rabbim kurtarsin hepimizi

Ideal canım dun geceden beri midem biraz kötü bebekte hiç durmuyor canımı çok acıtıyor. Söylemesi ayıp bazen altından çıkacak sanki. Hiç durmuyor uymuyor. 33. Haftada böyle oluyor mu normal mi korkuyorumm.

Ideal canım dun geceden beri midem biraz kötü bebekte hiç durmuyor canımı çok acıtıyor. Söylemesi ayıp bazen altından çıkacak sanki. Hiç durmuyor uymuyor. 33. Haftada böyle oluyor mu normal mi korkuyorumm.
Ben dogum yapmadan bir gün önce leğen kemiğimde bebeği hissettim, ertesi gün bebegim daha Aşağıya inmişti ve gece yatmadan nutellayı kaşıklamıştım gece çok oynadı galiba kanamam geldi.

Ben dogum yapmadan bir gün önce leğen kemiğimde bebeği hissettim, ertesi gün bebegim daha Aşağıya inmişti ve gece yatmadan nutellayı kaşıklamıştım gece çok oynadı galiba kanamam geldi.
Canim bilemiyorum ki şimdi biraz duRuLdu oynaması çok korktum inan ağlamamak için zor durdum. Büyüdüde ondan mi keyfi yerinde mi yoksa değil mi ondan mi bilmiyorum ki çok korktum ama canımdan can gitti. legen kemiğin de nasıl hissettin onu anlamadım miden falan boşalması miydi benim midede baskı var. Bede sürekli büyük abdesime cikaxakmisim gibi his oldu. Şimdi daha iyiyim şükür.

X