Plasenta previa teşhisi konulanlar.

26. Haftada nerdeyse 3 cm yükselmişti yanlış hatırlamıyosam ondan öncede ufak ufak yer değiştiriyodu sanırım 20. Haftadan beri rahatım
Bana umut oldun arkadaşım benimde aşagıda ve çok kanamam oldu 2haftadırda kahverengi akıntılar geliyor hep yatıyorum çıkmazda diye çok korkuyorum inşallah benimkidir hayırlısıyla çıkar sen yinede dikkat et dinlenmeyi ihmal etme

Kızlar ben detaylıya girdim. Çok şükür yukarı çıkmış. İnşallah siz de duyarsınız bu güzel haberi içinizi ferah tutun olumsuz düşünmemeye çalışın.

Kızlar banada iki gün önce teşhis konuldu ve çok korkuyorum.sizce erken doğum riskim varmı??Plasenta previa olan arkadaşlar tecrübelerinizi yazarmısınız

Kızlar banada iki gün önce teşhis konuldu ve çok korkuyorum.sizce erken doğum riskim varmı??Plasenta previa olan arkadaşlar tecrübelerinizi yazarmısınız
Korkma canım düzelir inşallh benim 1 ayda normale döndü stres olup bebeişi etkileme hamileliğin tadını çıkar

Arkadaslar hepinize geçmis olsun oncelikle yazilanları 1 aydır takip ediyorum ama bir turlu üye olup yazamadim benimde plesenta previa alreata rahimi ve idrar kesesine kadar yapışmiş durum 27+4 gunluk hamileyim ve cok yipratıcı gunler geçiriyorum kanamali bir ameliyat olacagini anne hayati tehlike olabileceğine kadar bütün riskler anlatildı ozel hastaneler kan bankasi olan hastanelere gitmem gerektigini söylediler kanununi eğitim arastirma hastanesinde takibe basladik neyle karsilasacagimi bilmiyorum bu durumda olupta dogum yapan arkadaslardan msj bekliyorum biraz olsun ayni seyleei yasayip arkadaslarla dertlesip konusmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…