Aynı şeyleri bende atlattım benimde 5 yaşında oğlum var.ikinci hamileliğimde yaşadım.hiç olumsuz olmayın pozitif düşünün bende sizin gibi atlattım.sizi çok iyi anlıyorum.dr unuzu bulun önce allah sonra dr.38 de bile çıkanlar olmuş hiç negatif olmayın.bir ünite kan almışım sadece kanınızı iyi depolayın.rabbim koruyor sakın olumsuz birşey düşünmeyin.tıp o kadar ilerdeki şükürler olsun erken teşhis oldu.aynı şeyleri sizde yaşıcaksınız die bişe yok.belki ayrılır eş sizde çünki olabiliyomuş.her zaman cvp yazarım yeterki üzülmeyin bebeğinizide üzmeyin dualarım sizinleÇok teşekkürler cevabınız için evet maalesef totalis ve üstelik damarlanma mevcut gibi dedi dr o gün doppler cihazında bir sorun vardı tam bakamadı ama muhtemelen benimkide eski sezaryen yerine yapışık bulunduğum ilin üniversitesinde kan bankası yok zaten yapışıklık varsa kesin izmire falan sevk edecek belki 35e kadar çıkar dedi ama benim hiç umudum yok iyi olmanıza çok sevindim benim dünden beri gozyasim kurumuyor diyebilirim allah ne yazdıysa o olacak tabi ama 3 yaşında bi kızım var bana bisey olursa o ne yapar diye düşünmekten aklımı yitirecegim
Aynı şeyleri bende atlattım benimde 5 yaşında oğlum var.ikinci hamileliğimde yaşadım.hiç olumsuz olmayın pozitif düşünün bende sizin gibi atlattım.sizi çok iyi anlıyorum.dr unuzu bulun önce allah sonra dr.38 de bile çıkanlar olmuş hiç negatif olmayın.bir ünite kan almışım sadece kanınızı iyi depolayın.rabbim koruyor sakın olumsuz birşey düşünmeyin.tıp o kadar ilerdeki şükürler olsun erken teşhis oldu.aynı şeyleri sizde yaşıcaksınız die bişe yok.belki ayrılır eş sizde çünki olabiliyomuş.her zaman cvp yazarım yeterki üzülmeyin bebeğinizide üzmeyin dualarım sizinle
.Allah razı olsun ya ne kadar incesiniz gerçekten insanın kendiyle aynı şeyleri yaşamış birini duymaya çok ihtiyacı oluyor umarım son parçalar da sorunsuz düşer gider sizin de pazartesi üniversitede bir docentte randevum var bakalım ne diyecek bu arada su forumda bir tek sizde duydum plasentanın bırakıldığını kimisinin ayrılmış ayrilmayanlarin rahmi alınmış ben de bir soracağım bakalım
.
Aynen çünki bende çok yazardım bir allahın kulu cvp vermezdi.benim dr umun yaptığı bi tedaviymiş benim gibi 80 hastası olmuş çoğuda düşürmüş.rahmi alma taraftarı değil birde benim mesane çok risktte olduğu için dokunamamış bile.ben gibi bi tanıdık var aynı yöntemle düşürmüş.varmış bu yöntem ama çok nadir kullanılıyomuş.birde ben tekrar istemedim ameliyat rahim alındıktan sonra da bitmiyo iş dedi.hiç korkmayın herşey sorunsuz geçecek bol bol dua edin olumlu düşünün.biliyorum demesi kolay ama yapması zor.sizi o kadar iyi anlıyorum ki.allah sizden de razı olsun.doğumunuz ne zaman
Dr umdan allah razı olsun bu konuda uzman olan birisi.riskli gebeliklere bskıyor sadece.benim 4 aylıkken teşhis kondu.aynen 30 haftada görünmesi ilginç.belkide vardı o zaman görebildiler çünki ultrasonda bile gözükmeyebilirmiş bazen.organlarına yapışan vardı ben yatarken yine şükürler olsun bize.dr umun en kötü huyu hep en kötüsünü söylemek düşün halimiYaa ben rahmin alınmasına bile razıydım aslında benim korkum da ayni şekilde mesane ya da bağırsaklara yapışmış olması ama böyle de bi yöntem varsa değerlendirilmeli bence çünkü ne de olsa bir organ gidiyor üstelik mesaneniz bile alınmadan temizlenmiş bu durumda doktorunuza da bravo aslında tahmini doğum martin ilk günleri ama ilki de sezaryen olduğu için şubat sonu olacaktı şimdi umarım 37yi bulurum da şubat ortasini görürüm diyorum bir de benim hamileliklerim inanılmaz kasilmali geçiyor ilkinde 32ye kadar nidilat kullanmıştım rahim ağzım 17.haftada 2 cm düşmüştü bunda kasılmalar servikste kısalma yapmadığı için gerek görmedi doktor şimdi iyi kötü 32ye geldim ama acayip de arttı kasılmalarım bir de benim 30. Haftaya kadar yoktu böyle bisey 30. Haftada belli oldu hala şaşkınım yani
Slm nasılsın .merak ettim seni dr a gidecem diyordun gelişmeler nasılYaa ben rahmin alınmasına bile razıydım aslında benim korkum da ayni şekilde mesane ya da bağırsaklara yapışmış olması ama böyle de bi yöntem varsa değerlendirilmeli bence çünkü ne de olsa bir organ gidiyor üstelik mesaneniz bile alınmadan temizlenmiş bu durumda doktorunuza da bravo aslında tahmini doğum martin ilk günleri ama ilki de sezaryen olduğu için şubat sonu olacaktı şimdi umarım 37yi bulurum da şubat ortasini görürüm diyorum bir de benim hamileliklerim inanılmaz kasilmali geçiyor ilkinde 32ye kadar nidilat kullanmıştım rahim ağzım 17.haftada 2 cm düşmüştü bunda kasılmalar servikste kısalma yapmadığı için gerek görmedi doktor şimdi iyi kötü 32ye geldim ama acayip de arttı kasılmalarım bir de benim 30. Haftaya kadar yoktu böyle bisey 30. Haftada belli oldu hala şaşkınım yani
Slm nasılsın .merak ettim seni dr a gidecem diyordun gelişmeler nasıl
Selamun aleykum arkadaslar. Bende placenta previa totalis oldugumu ögrendim ve cok korkuyorum dogumdan. Siz nerelerde dogurdunuz/dogurmayi dusunuyorsunuz? Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Ben istanbulda yasiyorum devlet hastanesini önerdiler.
Hiç canını sıkma bende neler neler duydum dr umdanAyy cnm çok teşekkür ederim dün gittim doktoruma tüm korkularıma rağmen vaginal ultrason ile en sağlıklı ölçüm olur dediği için öyle baktı ve rahimagzina 3 cm mesafede olduğunu riskimin minimal düzeyde arttığını burda doğum yapabilecegimi söyledi 37ye kadar bekleme taraftarı biraz rahatladım tabi ama sonra sağolsun kuzenim benim için jinekolojik onkoloji doktoruyla konuşmuş tabi o muayene etmeden konuştu ama çok korkutmuş ölebilir aniden kanaması olabilir şoka girebilir ekiple ameliyat olmasi lazım yukarıda ya da aşağıda olması önemli değil rahim açılmadan hiç belli olmaz diye konuşmuş bu da biraz canımı sıktı sanki gördüğüm kadarıyla riskli gebelik uzmanları hastaları dürüst olmak adına moral adina daha çok cokertiyorlar ancak şu plesantaya dokunmadan ilaçla düşürme olayını sormayı unuttum çünkü çok kötü şeyler duymayı beklerken doktor bana gülerek anlatınca şaşkınlıktan ne diyeceğimi bilemedim. Ayyy inşallah ben de sizin gibi atlattıktan sonra buralara yazabilirim. Siz nasıl oldunuz düşüyor mu son parçalar bir de sizin doktorunuz normal kadın doğumcu muydu yoksa perinatolog falan mi
İyi akşamlar.aynen bende 38+1 de doğum yaptım benim rahmim de alınmadı fakat eş yapıştığı için eşi alamadı.çok şey yaşadım eşte düşmeye başladı şükür.benim durum sizinkinden biraz riskli sanırım çok şey yaşadım çünki ekstra.çok şükür dr umdan bende memnunum soran herkese tavsiye ediyorumMerhabalar,
Kızım 4,5 yaşında 35+0’da doğum yaptım. Kuvez’e girmedi, rahmim alınmadı. Ben üstelik previa totalis’dim. Doktorum harika bir doktordu, benim durumumda olanlara tavsiye ederim, son derece güvenilir, etik, iletişimi iyi, harika bir doktordur kendisi.
İyi akşamlar.aynen bende 38+1 de doğum yaptım benim rahmim de alınmadı fakat eş yapıştığı için eşi alamadı.çok şey yaşadım eşte düşmeye başladı şükür.benim durum sizinkinden biraz riskli sanırım çok şey yaşadım çünki ekstra.çok şükür dr umdan bende memnunum soran herkese tavsiye ediyorum
Aynen sizede geçmiş olsun.eşinide düşürürsem inşallah olay bitecek.aynen kimse korkmasın Allahın izniyle herkes kurtulsun sağ salim inşallahÇok geçmiş olsun size de... Benim previa totalis olduğu için, farkedildiği 20. haftadan itibaren en çok bekleyebileceğimiz süre 34-35. haftadır diyorlardı. Kılıç Bey’den önce 3 doktora daha kontrole gitmiştim, onlar da hep aynı şeyi söylediler. Allah’a şükür 35. haftaya kadar bir sıkıntı olmadı, korktuğumuz olmadı.
Ben zamanında çok korkmuştum, burada okuduklarım vs gergin, stresli zamanlar geçiriyordum.
Benimle aynı durumda gebeler varsa rahat olsunlar, iyi, güvenilir bir doktorla, doktorun söylediklerine uyarak bebeklerini sağlıkla kucaklarına alırlar...
Öncelikle geçmiş olsun.bende aynı şekilde 38+1 de doğum yaptım.dr um çok çok iiyi beni o haftaya kadar taşıdı.hamileyken sıkıntı yaşamadım şükür ama doğumdan sonra çok çektim.mesaneyede damarlama yapmış eş doğum yaptıktan 1 ay sonra mesane kanaması ile yattım bir ay sonda ile durdum oda enfeksiyon yaptı 14 gün de antibiyotik serum aldım vs vsMrb arkadaşlar malesef bende plesenta previa totalistim.32haftalik hamileyim gittiğim doktorların hepsi rahminin alınacağını söylediler ve ben çok üzülüyorum yaşım 37 ve 4. Sezer yanım iki tane kızım var 3.sezaryanımda 7 aylık ölü doğum yaptım. aşırı kanamam olacağı beni ve bebeğimi kaybedebileceklerini söylediler.butun rahmini kaplamış ve idrar torbasına doğru gidiyormus.haftaya Zekai Tahir Burak Hastanesi'ne yatacağım lütfen dua edin.Rabbim bütün Darda zorda olan kullarına yardim etsin İnşallah.buyuk ihtimalle 34.haftada sezeryan olacağım tabi erken kanamam olmazsa
Banada dedi dr kanama olursa alırız die ama malesef eş o kadar sarmışki dokunamadık bile dedi.bebeği alıp çıkmışlarÖncelikle geçmiş olsun.bende aynı şekilde 38+1 de doğum yaptım.dr um çok çok iiyi beni o haftaya kadar taşıdı.hamileyken sıkıntı yaşamadım şükür ama doğumdan sonra çok çektim.mesaneyede damarlama yapmış eş doğum yaptıktan 1 ay sonra mesane kanaması ile yattım bir ay sonda ile durdum oda enfeksiyon yaptı 14 gün de antibiyotik serum aldım vs vsŞükürler olsun şuan çok iyiyim sadece eşin düşmeşi kaldı inşallah oda düşerse bitti artık.bende çok korkuyodum ama dua edin bol bol rabbim yardım ediyor.kimseyi yarı yolda bırakmasın iyi şeyler düşünün iyi olsun.biliyorum bazen kötü şeyler geliyo akla bende geçtim bu yollardan.hepimizin allah yardımcısı olsun
Sizin durumunuzu okuyunca biraz umutlandım çok kafama takıyorum ve üzülüyorum sizin doğum yaptığınız doktoru ve hastaneyi ögrenebilirmiyimBanada dedi dr kanama olursa alırız die ama malesef eş o kadar sarmışki dokunamadık bile dedi.bebeği alıp çıkmışlar