- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
- Konu Sahibi maydanozca04
Beş gün diyorkaç gün içinde almıştınız merak ettim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beş gün diyorkaç gün içinde almıştınız merak ettim.
Evet ama tutmayabiliyor benim gibi bir saat içinde aldığında daha etkili olurmuşBeş gün diyor
Canım bende 28 yasindayim başta istemedik 4 yil.sonra doktora gidince bende enfeksiyon falan çıktı baya korktuk olmayacak diye suan hamileyim basina bisey gelecek diye cok korkuyorum.universite mezunuyum ve heo sunu düşünüyorum bebegim belli bi yasa geldiginde benimde yasim ilerlemis olacak.herkes e degil ama yas obemli degil olgun biriysen erken annelik bence sans ne güzel bi yastan sonra daha zor oluyor bence keyfini cikarPlansız bir hamileliğin evresindeyim, henüz 6 haftalık. İsyana girmiyorum, çünkü o kadar bebek sahibi olmak isteyen kadınları görünce, duyunca haksızlık yaptığımı düşünüyorum. Acaba anne olabilecek miyim, güvenebilecek miyim kendime bu konuda, alışabilecek miyim, ya ona zarar verirsem bilmeden istemeden veya vücudum kaldırabilecek mi bu durumu diye düşünmeden edemiyorum. 21 yaşındayım. Alışabilir miyim bu duruma? Sizler kaç yaşındaydınız anne olduğunuz da :) Nasıl bir duygu belki de bunu henüz bilmediğimden ötürü böyle iki arada bir derede gibidir davranışlarım:)
Yoo igneylede kalan var:) en iisi sex yapmamak:))
56 saat vardır toplam
Ben de 25 yaşında gebeyim ve ben de planlamadan gebe kaldım hatta ilk test yaptığımda çok şaşırdım falan :) ama mutluyum demek ki bu dünyada yeri varmış diyorum. Ve atanamamış bir öğretmenim hem kpss çalışıcam hem hamilelik geçiricem :) ayrıca herkes bebeği kucağına alınca proğramlanmış gibi her şeyin altından kalkabiliyorsun diyorlar ben de tek büyüteceğim için çok paniklemiştim. Kısacası kendinizi sakinleştirin :)Plansız bir hamileliğin evresindeyim, henüz 6 haftalık. İsyana girmiyorum, çünkü o kadar bebek sahibi olmak isteyen kadınları görünce, duyunca haksızlık yaptığımı düşünüyorum. Acaba anne olabilecek miyim, güvenebilecek miyim kendime bu konuda, alışabilecek miyim, ya ona zarar verirsem bilmeden istemeden veya vücudum kaldırabilecek mi bu durumu diye düşünmeden edemiyorum. 21 yaşındayım. Alışabilir miyim bu duruma? Sizler kaç yaşındaydınız anne olduğunuz da :) Nasıl bir duygu belki de bunu henüz bilmediğimden ötürü böyle iki arada bir derede gibidir davranışlarım:)
Ertesi gün hapı yüksek miktarda hormon içerir korunma yöntemi değildir senede en fazla bir kere kullanılabilir kullanım amaçı condom yırtılırsa o gibi durumlarda kullanılır artık hamile kalmışsınız hayırlı olsunAslında, ilişkiden beş gün içinde alınırsa korur ama yüzde yüz değildir diyordu. ama bu şekilde korunanlar da vardır belki bilemedim, teşekkür ederim :) En iyisi iğne kesinlikle:/
ben 19 yasimda anne oldum. bende hissetmiodum annelik nedir nasildir falan filan boyle kendime soruodum.Plansız bir hamileliğin evresindeyim, henüz 6 haftalık. İsyana girmiyorum, çünkü o kadar bebek sahibi olmak isteyen kadınları görünce, duyunca haksızlık yaptığımı düşünüyorum. Acaba anne olabilecek miyim, güvenebilecek miyim kendime bu konuda, alışabilecek miyim, ya ona zarar verirsem bilmeden istemeden veya vücudum kaldırabilecek mi bu durumu diye düşünmeden edemiyorum. 21 yaşındayım. Alışabilir miyim bu duruma? Sizler kaç yaşındaydınız anne olduğunuz da :) Nasıl bir duygu belki de bunu henüz bilmediğimden ötürü böyle iki arada bir derede gibidir davranışlarım:)
Ikinci gelmek uzere ve ben hala acaba benden anne olur mu? Becerebilir miyim? Hakediyor muyum diye dusunuyorum. Bazen oyle guzel anneler goruyorum ki:)Plansız bir hamileliğin evresindeyim, henüz 6 haftalık. İsyana girmiyorum, çünkü o kadar bebek sahibi olmak isteyen kadınları görünce, duyunca haksızlık yaptığımı düşünüyorum. Acaba anne olabilecek miyim, güvenebilecek miyim kendime bu konuda, alışabilecek miyim, ya ona zarar verirsem bilmeden istemeden veya vücudum kaldırabilecek mi bu durumu diye düşünmeden edemiyorum. 21 yaşındayım. Alışabilir miyim bu duruma? Sizler kaç yaşındaydınız anne olduğunuz da :) Nasıl bir duygu belki de bunu henüz bilmediğimden ötürü böyle iki arada bir derede gibidir davranışlarım:)
Öyle hızlı geçiyor ki zaman :)Allah sağlıklı doğum nasip etsin canım aynı yaşta anne olucaz inşallah. Benim de ilk bebeğim ve tedaviyle oldu. Çok zor süreçlerden geçtik. Senin az kalmış ne güzel.
Ama sanırım yaş kaç olursa olsun, planlayarak yada yıllarca uğraşan hiç fark etmiyor. Korkular oluyor mutlaka. Ben zaten pimpirikli bir yapıya sahibim. En ufak şeyde telaslaniyorum. Nasıl geçicek bunca hafta hayırlısıyla bi kucağıma alsaydım Rabbim herkesin yavrusunu bagislasin
Sağol canım sana da inşallah tatlı bebisinle musssmutlu uzun yıllar dilerim allaha bin şükür bize yavrularımızı verdi sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inş. Darısı bütün bekleyenlerin başınaÖyle hızlı geçiyor ki zaman :)
Tedavi sürecinde olacak mı olmayacak mı derken şimdi bakıyorum da doğuma şurada ne kaldı. Zaman su gibi akıp gidiyor. Allah isteyen herkese versin diliyorum. Güzel dileklerin için de çok teşekkür ediyorum. Sen de bebeğine sağlıcakla kavuşacaksın :) Bizim için zor süreç geride kaldı. Artık mutluluğa kavuşma zamanı :)
Sevgiler..
Abla inşallah sana da rabbim nasip etsin tez zamanda inşallahSonra pişman olursun doğurmadığına .rabbim veriyorsa plansız olduğuna sen karar veremesin Rahmanız vermiş bak ben şimdi çocuğum olsun diye her gün rabbime yalvarıyorum.annelik herkese nasip olmuyor İnan ben senden çokkkkkkk büyüğüm. Bi gün gelir hadi bebek yapalım dersin bizim istememizle olmuyor bunu hepimiz biliyoruz sende sorun olur eşinde sorun olur bilemeyiz.
Abla yarama tuz basma, İnan zaten okuyordum. Üniversite 3e geçtiğimde evlendim. Yani şuan 3üncü sınıftayım. Dondurur muyum, yoksa devam mı ederim bilmiyorum. Ama inan pişmanım... Ama şükürler olsun tattığım için o sıraları... Kader işte. Allah razı olsun.Ben bu yaşlarda evlenip anne olma olayını anlayamıyorum.
Sizin yaşınızdayken kız arkadaşlarımla üniversitede güler eğlenir derslere girer çıkar gezer sosyalleşirdik.
Tek derdimizin vize finaller olduğu harika dönemlerdi:)
Bir kadın kendine neden bunu yapar neden küçücük yaşta kendini mahrum bırakır ben anlayamıyorum cidden.
29 yaşıma gireceğim hala kendimi annelik için yeterli hissetmiyorum.
Artık hamilesiniz buna yapacak bir şey yok.
Bu süreci kendinize ve bebeğinize iyi bakarak doğum öncesi ve sonrasıyla ilgili bol bol okuyarak araştırarak geçirmenizi öneririm.
Hakkınızda hayırlısı.