Selam naber :) sen çağırmadın ama ben buldum ve geldim..
hoşbuldum canım iyidir idare eder uğraşıyoruz biz de iş güç.. evet planlı olmak işe yarıyor elbette, yapman gerekenleri yapmak hafifletiyor şüphesiz. insanın her şeye yetişmesi zor, yapılması gerekenler bir sürühoş geldiniyidir canom senden naber, arada takılıyorum işte :))
hoşbuldum canım iyidir idare eder uğraşıyoruz biz de iş güç.. evet planlı olmak işe yarıyor elbette, yapman gerekenleri yapmak hafifletiyor şüphesiz. insanın her şeye yetişmesi zor, yapılması gerekenler bir sürü
bunların başında da yemek geliyor.. çamaşır ütü bir şekilde halloluyor, temizliği de eşimle birlikte yapıyoruz..
bir şey sorucam şu kavanozların kapakları sıfır mı olmak zorunda peki? onu bi deneyim..
annem sağ olsun dolaba atmalık bir şeyler yapıyor ben de aklıma geldikçe atmaya çalışıyorum, nohut fasulye y.mercimek haşlayıp atıyoruz o da çok işime yarıyor.
Sorma dün doğum günüydü cumartesi de hediye vs alınacakları almakla geçti pazar gecesi aklımıza geldii yazılıların başlayacağıher seferinde yeni kapak kullanmaya gerek olmuyor. kavanoz hava almıyorsa vakumlanmışsa tamamdır. vakumlanmış olan kavanozun kapağı biraz içeri basık görünür. zaten ters çevirince sızıntı varsa o olmamış demektir. pırasa ıspanak gibi sebzeleri de yıkayıp doğrayıp buzluğa atabilirsin. çıkartınca direk yemeğe ekle çözdürmeden. tadı hiç değişmiyor. çözdürünce sebzelerin tadı değişiyor.
kızının sınavları başladı mı? bizim hafta sonumuz ders çalıştırmakla geçti.
Merhaba çok faydalı bir başlık olmuş :)
Benim planlı hayatımın önündeki en büyük engel telefon kullanımım çok fazla, sosyal medya hesaplarımı kapattım ama whatsappgruoları ve YouTube kısa videoları dizi bölümleri çok zamanımı alıyor ne tavsiye edersiniz?
Paketli gıda ve şeker bağımlılığım çok fazla bunları bırakmak için tavsiyeniz olur mu acaba
Selaamm oğlunla yapacağın etkinlikleri paylaşır mısın?
Evi her gün süpürmek neden acaba haftada bir yeterli olmuyor mu?
Bir de burdan mı sorayım merak ettiğim şeyi ☺
bizim kuzu da 2 gündür gitmiyor dün gitti geri döndüler bugün de gitmedi artık takdir aldı kuzu oğulcan 5e mi gidiyordu?etkinlik planım aslında kabaca her gün dışarda yürüyüş-spor yapmak, ayrıca aletli pilates araştırıyorum. ingilizce yaz okuluna yazdırdım. sağlık sebeplerinden ötürü yüzmeye ara vermiştik, temmuz ayından itibaren ona devam edecek. artık havalar ısındı, hafta sonları denize gider. bunlar dışarda yapabileceğimiz onun sağlığı ve gelişimi için düşündüğüm şeyler. tabi fırsat buldukça doğa gezileri düşünüyorum. bunların haricinde ev içinde keyifli zaman geçirmesini istiyorum. birlikte dondurma yapmak, kutu oyunları, bilgisayara çok meraklı; bilgisayara yönelik birlikte yapabileceğimiz etkinlikler araştırmam lazım. bunları derleyip toplayıp günü planlamam lazım. dün akşam vaktim olmadı.
yerde halı olmadığı ve çıplak ayakla gezdiğim için toz olduğunda ayağıma yapışıyoronun için her gün süpürüyorum.
merak ettiğin şeyde hiç bir belirti yok bebeeem. sen de var mı?
ne kadar planlı hayatınız var ben bunların hiç birini yapamıyorum bana da yardım eder misiniz 8 de iş başı yapıyorum akşam 7 de evde oluyorum 11 saat bilgisayar ekranındayım. çok yorgun oluyorum. eve gidince hiç bir şey yapamıyorum.
Artık 3 ay değil kuzu 2 eylülde açılacak sanırım okullar nisan ve kasım da 1er haftalık ara.. ama evet devede kulak hesabın doğru günde bir saat de çok yormaz.
Oğulcanın inşallah sağlığına tamamen kavuşsun canım.. amiin.
ben de Esinle bir konuşayım bakalım nasıl değerlendirmek ister. voleybol istiyordu alımlar dolmuş galiba.
sağlıkları yerinde olsun da. benim kuzunun da tsh biraz yüksek çıktı endokrin görsün istiyorum.. sağlık ocağı çok önemli değil takip edelim dedi.
tamamdır dikkat ederim sağol canımçok teşekkür ederim canom.
çocuk endokrinden randevu almak zor, götürmeyi düşünüyorsan randevu için acelet et, çünkü hemen randevu verilmiyor.