P planli insallah bırakırsın sigarayı muhakkak zor olmalı...
Maas dediğin ne ki zaten uçup gidiyor...
Kizlar yüksek mi sizin orda.. sen de 1 tane çocuk sanirim
Bizim de kasım da zam olacak bilmiyorum bakalim nasil olacak...
Maas alıyoruz ağız tadıyla rahat rahat harcaamıyoruz.. bak ne dedin kurban parası bile zor denklesti...
Biraz daha birikim yapabilsem iyi olacak. Ben de istiyorum ev bazen vazgeçme modu..
Tebrikler cnm kilon cok degil ama bırakma bir gotti mi gidiyor...
Ben hiç vitamin balık yağı falan kullanmıyorum... nasil faydası var mi aslinda merak ettiğim konu.. özellikle okul zamanı ici soruyorum
P planli merhaba, 2017 den beri düzenli olarak yazmışsınız, tüm sayfaları okumadım ama çok başarılı gördüm,
ben de bu yılbaşından itibaren böyle bir plana girip herşeyi düzene koymak istedim ama
hiççç olmadı, 2019 un ağustos ayına nasıl geldik, nasıl bu ay da bitti hiç farketmedim,,
böyle planlı olabilmek için önerilerin var mı bizler için de
sevgiler
Merhaba ben de planlı olmak istiyorum
Sabahtan beri kös kös oturuyorum yatıyorum
Siz nasıl başarabiliyorsunuz yani enerjiniz genel olarak yüksek midir ?
Teşekkür ederimmenerjim yüksek değil, tembel bile olabilirim.
nasıl başarıyorum: öncelik belirliyorum. şu anda yapmam gereken en önemli şey nedir? sorusuna verdiğiniz cevaptan başlayın. örneğin bugün eşimle oğlum denize gittiler, ben evde, yarınki toplantı için hazırlıklarımı yaptım. onlarla denize gitseydim, bu iş kalırdı.
bir iş yaptıktan sonra, tik atmak, üstünü çizmek, ya da zaman kısıtlamasıyla yaptıysak alarm sesini duymak iyi hissetmemi sağlıyor. motivasyonu devam ettiriyor. önceki sayfalarda da buna benzer paylaşımlarım var. ayrıca verimli rutin konusunda da bu minvalde pek çok içerik bulabilirsiniz.
Benim de yok denecek kadar azUtu isi hep kaliyor benim
Benim de yok denecek kadar az
Sağol yaa... beklerim . Kara kara konu başlığı düşündüm günlerce ... ne saçma dimiYeni konun hayırlı olsun ziyarete geleceğim takipteyim :)
ütüyü hiç sevmiyorum
Sağol yaa... beklerim . Kara kara konu başlığı düşündüm günlerce ... ne saçma dimidüzenli olmak istiyorum ve pozitif
Pozitifim pozitifYok ya haksızlık etme kendine pozitif ol :)
Hayırlı olsun yeni yıl planlarınız. Sabah mucizesi mutlaka okumak isterim bu aralar içimde bi erken kalkma isteği oluştu kalkamasam da.yeni bir yıla girdik. pek çoğumuz yeni kararlar aldık. bu sene ben de kendime "olumlu olmayı" seçtim. bu sene için ev alma planım vardı fakat bu bizi çok zorlayacağı için erteledik. onun yerine aylık kirası 400 tl daha ucuz olan bir ev kiraladık. taşınma hazırlıklarım devam ediyor.
her taşınmada insan biraz daha fazlalıklarından arınıyor. günlük planlamalarım devam ediyor. sabah 6.30 da kalkıp oğulcanın odasını boşalttım. bu akşam onun odası taşınacak. parça parça taşınmak biraz uzun sürecek ama etrafta koliler olmayacak, ev kirlenmeyecek, her şey daha kolay yerleşicek.
en son okuduğum kitap "sabah mucizesi". sabah erken kalkıp işlerimin bir kısmını hallediyorum, kafamı topluyorum, kahvemi içiyorum, gün planımı yapıyorum. bunlar zaten çoğumuzun yapmak istediği fakat erken kalkamadığı için yapamadığı şeyler, biliyorum.
oluyor, isteyince oluyor.
Hayırlı olsun yeni evin güle güle otur ☺