Kitap okumayı genellikle ertelediğimden, ilgimi çeken ya da öğrenmek istediğim konuları kapsayıcı şekilde eğitim görüyorum. Örneğin bir dönem tarih-araştırma kitaplarına ilgim vardı. Gittim aöf den tarih lisans okudum 4 yıl. Şimdi de o şekilde ilerliyorum yani kitap okumayı keyfime bırakmadım, zorunlu hale getirdim.
- “Kendimize sade bir Türk kahvesi yapalım. 25 dakika kitap okuyalım.“İlk mesajınızın sonlarında buldum.
Devam edin lütfen konumuza takipçi olacağım, bende planlama yapmadan evin içinde dolanıp nereden başlasam diye düşünüp hiçbiyerden başlayamıyorum. Ancak yazmışsam bir yere listeme göre sıradan kolaylıkla hallediliyorkonuyu açtığımı ben bile unutmuşum, hortlatanlara ve hortlak kalmasını isteyenlere selam olsun. :)) T tatlu @Artemisia Gentileschi
artemisia, hangi kitaba başlamayı düşünüyordum, önceki mesajlara göz attım bulamadım
planlı hayat denemeleri devam ediyor, o zaman kaldığım yerden devam edeyim.
bu sene başka bir şehir, başka bir ev ve okuldayım. yenilikler zamanı....
sigarayla olan ilişkim bir dargın bir barışık devam ediyor. 2 farklı fakültede 2 bölüm okumaya başladım. evdeki bütün halıları attım. çukur dizisindeki aliçonun çikolata takıntısı gibi "çikolata yoook, çikolata yoook". halı takıntısı başladı. "halı yook, halı yook".
balkonda bir şeyler yetiştirmeye de merak sardım. şimdilik marul, nane ve yeşil soğanlarım var. mıııy çok datlu.
mümkün olduğunca hayatın her alanında sadeleşmeye çalışıyorum. bu aralar yine günlük harcamalarıma dikkat ediyorum, bu sefer para biriktirmek için değil, mevcut borçlarımı kapatmak için.
bu hafta okulda müthiş yoğunum. aile eğitimlerim başlıyor. o zaman gün planımı açıklayayım:
okulda: aile eğitimi ön çalışmaları (evrakları, isim listeleri, fotokopileri, telefon görüşmeleri) akşam da youtubedan indirmem gereken görüntüler var, unutmamalıyım.
evde: evi süpürmek, salonun tozunu almak, mutfağı mütemadiyen toplamak, banyoya şöyle bir el atmak veeee süper maddemiz : ütü yapmak
oğulcan: bu akşam ona kesirleri çalıştırsam mükemmel olacak.
bu hafta yemek derdim yok, hafta sonu hepsini yapıp, konserve şeklinde buzdolabına kaldırdım. canımız ne isterse, o kavanozu çıkartıp ısıtıyoruz, hepsi bu. çünkü bence planlı olmak tam olarak böyle bir şey. zaman çalıcılardan zaman çalmak.
aöf: bugün bir şekilde gastronomi tarihi 2. üniteyi bitirmem gerekiyor, hayırlısı....
çok teşekkürler.Ne güzel bir konu,yeniden hortlatana teşekkürlerben de takipteyim
Devam edin lütfen konumuza takipçi olacağım, bende planlama yapmadan evin içinde dolanıp nereden başlasam diye düşünüp hiçbiyerden başlayamıyorum. Ancak yazmışsam bir yere listeme göre sıradan kolaylıkla hallediliyor
Limonları diktik datlum. Resim eklemeye çalıştım, inşallah olmuştur. Çilek fidesi de aldık. Bir minik hayalim ve planım daha gerçekleştiMasallah cnm tam bransina uygun bir kisisin planli duzenli ... Senle hayatima guzellikler katabilirim takipteyim seniiii..
Ayy limon agaci fikri nerden cikti ilginc geldi
Aaa ne güzel ben evin içinde yetişebileceğini düşünmemiştim, bu konularda Pek bi beceriksizim elimde kurur kalırlarLimonları diktik datlum. Resim eklemeye çalıştım, inşallah olmuştur. Çilek fidesi de aldık. Bir minik hayalim ve planım daha gerçekleştiEki Görüntüle 2240958
Cok hos olmuş cnm bol bol limonun olsun mis gibi koksunLimonları diktik datlum. Resim eklemeye çalıştım, inşallah olmuştur. Çilek fidesi de aldık. Bir minik hayalim ve planım daha gerçekleştiEki Görüntüle 2240958
Limonları diktik datlum. Resim eklemeye çalıştım, inşallah olmuştur. Çilek fidesi de aldık. Bir minik hayalim ve planım daha gerçekleştiEki Görüntüle 2240958
Aaa ne güzel ben evin içinde yetişebileceğini düşünmemiştim, bu konularda Pek bi beceriksizim elimde kurur kalırlar
çok mersi datlum. öperim.Cok hos olmuş cnm bol bol limonun olsun mis gibi koksun
Sade ve tarz olmuş gerçekten.
Bir sürü limonun olsun :) oh mis.
Kokusu nasil, dogal oda parfumu olur mu acaba?
Ay tam benlik bi topik olmushep istedigim sey planli olmak ama olamamak elimden geldigince katilacagim insallah ben de basaririm