PKO'yu yenmek isteyenler buyrun içeriye!

Yarın Pazar günü ayın 1'inde bu programa benimle birlikte başlamak isteyenleri beklerim. Her şeyin mükemmel olmasına gerek yok. Önemli olan bir yerden başlamak. Ben bu programda şu an takviye kullanamayacağım mesela. Ama hayat tarzımı epey değiştirmiş olsam da arada kaçırdığım bazı ayrıntılar var onları düzeltmek için yeniden bu programa başlama kararı aldım. Her hafta bir iki alışkanlık ekleyerek 3 ayda hayat tarzınızı olabilecek en iyi seviyeye getirebilirsiniz. Birbirimize detsek olalım kızlar beraber başlayalım mı :KK36:

Yarın Pazar günü ayın 1'inde bu programa benimle birlikte başlamak isteyenleri beklerim. Her şeyin mükemmel olmasına gerek yok. Önemli olan bir yerden başlamak. Ben bu programda şu an takviye kullanamayacağım mesela. Ama hayat tarzımı epey değiştirmiş olsam da arada kaçırdığım bazı ayrıntılar var onları düzeltmek için yeniden bu programa başlama kararı aldım. Her hafta bir iki alışkanlık ekleyerek 3 ayda hayat tarzınızı olabilecek en iyi seviyeye getirebilirsiniz. Birbirimize detsek olalım kızlar beraber başlayalım mı :KK36:
Tabikiiiii basliyoruuuuuzzzz canim benim emegine saglik :KK54:

Kızlar inositol buldum ama son iki adet kalmış yazıyor. Arayanlar vardı almak isteyen olur belki.

Şimdi baktım da gittigidiyorda listedeki bütün takviyeler var. Önceden yoktu çok şaşırdım doğrusu. Berberin Türkiye'de yoktu mesela. Ama orda satılıyor.

Ben varım canım kilom fazla zaten. Bu akşam listeyi yapacam buzdolabına asacam. Ama takviyeleri almayacm.yarın sabah tartılırım.
Spor yapıyor musun canım.

Kuzum ben nedense bu ay hamile olduğumu düşünmeye başladım.
Yani biraz ona benzeyen durumlar var.
O yüzden netleştirene kadar biraz beklemek istemiyorum.
10 gün sonra belli olur net olarak. O zaman 2. Haftadan devam ederim

Ben burdayım 🤣
Canım zerdaçal aldım inşallah yarın başlaycam küre. Ne kadar süre kullanmak lazım. Bide sabah aç karnına mı içiyorsun

Kuzum 1 hafta aç karnına içtim.
Ama ondan sonra midem almadı.
Gün içinde içtim.
Ne tok ne açken içtim.

Nasıl gitti kızlar ilk gün. Listeler yapıldı mı :kk77::spor:

Ben daha yapmadım.
Kendi kendimi hamile ilan ettim :KK70:
10 gün sonra öğrenirim.
Eğer bebiş olmazsa 2. Haftadan dahil olucam
Valla bende aynı senin gibi geçen ramazan ayında oturup kalkıp kendimi hamile ilan ettim. Ve Rabbım nasip etti 8 sene sonra. İnanmak çok önemli bunu anladım. Sen inandıysan neden olmasın.
8 sene sadece stres yaptım.

Valla bende aynı senin gibi geçen ramazan ayında oturup kalkıp kendimi hamile ilan ettim. Ve Rabbım nasip etti 8 sene sonra. İnanmak çok önemli bunu anladım. Sen inandıysan neden olmasın.
8 sene sadece stres yaptım.

Bende 4.5 sene yaptım. Hamd olsun Rabbim verdi bitane kuzu bana.
Şimdi 2. İçin deniyoruz eylülden beri

Nasıl gitti kızlar ilk gün. Listeler yapıldı mı :kk77::spor:
Benim çok önceden oturttuğum bi yemek listem var bu programa da uygun. Ona devam edeceğim için yeni liste yapmadım. Yeme düzenim oturmuştu zaten ama 12 saat meselesi bazen uzayıp 13 14 saate çıkıyor bazen de 11 saate düşebiliyordu ona bir ayar çekmem lazım. Bakalım inşaallah güzel bi şekilde devam edebilirim :) Sen neler yaptın?

Bende 4.5 sene yaptım. Hamd olsun Rabbim verdi bitane kuzu bana.
Şimdi 2. İçin deniyoruz eylülden beri
Rabbim nasip etsin inşallah canım benim.benim 2 aylık daha. Prematüre doğdu bide 😔baya ufak üstelik dünyanın kilosunu aldım

Benim çok önceden oturttuğum bi yemek listem var bu programa da uygun. Ona devam edeceğim için yeni liste yapmadım. Yeme düzenim oturmuştu zaten ama 12 saat meselesi bazen uzayıp 13 14 saate çıkıyor bazen de 11 saate düşebiliyordu ona bir ayar çekmem lazım. Bakalım inşaallah güzel bi şekilde devam edebilirim :) Sen neler yaptın?
Ben liste yaptım. İlk kez böyle bir şey deniyorum. Ama emziridiğim için mi bilmiyorum çok acıktım. Zaten süreyi uzatacak ilerleyen haftalarda sanırım öyle okudum. Sen ona göre ayarlarsın canım.

Rabbim nasip etsin inşallah canım benim.benim 2 aylık daha. Prematüre doğdu bide 😔baya ufak üstelik dünyanın kilosunu aldım

Oyy maşallah.
Kuzum sen şimdi niye giriştin o zaman bu program işine.
Bebeğin 2 aylık daha.
Tamam sağlıklı beslen dikkat et ama bişeyler için çok erken.
Güçten düşersin.
Kiloyu sonrada verirsin şimdi bebeğe odaklanır

X