PKOS ve GEBELİK

canım benim cok iyi haber doktorunu begenmissin ve ne kadar da guzel aydinlatmis seni
insallah olumlu sonuclar alacaksin canım
hayirlisi ile saglikli evlatlar nasip etsin allahim insallah

hadi bakalim bismillah madem yeni tedavinde allahim hep yaninda olsun canım benim

kizlar merhaba

bugun iki doz 5000 pregnyl ignemin uzerinden 8 gun gecti

bugun 8.gun ve ben sabah dayanamayip evden ciktim eczaneden 1 erken clearblue plus testi bide o 3 tl'lik normal testlerden aldım

resimleride ekledim

clearblue plus erken test silik pozitif
(2 dk icinde)

normal test 15 dk sonra cok cok hafif belirdi

bu arada sabah 6da kalkmadan atesimi olctum 36.2 idi

sizce bu poZitif erken clear blue testi igneden dolayimi?

bir clearblue erken test daha var elimde onuda yarin sabah yapmayi dusunuyorum ilk idrarla

sizce bugun yaada yarin kanda baktirsammi?

bayanlar erkekler için sperm kalitesini arttırmak için keçi boynuzu kürü varmış duydunuz mu? sağlıklı yumurta kadar sperm de çok çok önemlii

canım evet sanirim kabuk halde kaynatip soguyunca iciriosun :) icerse tabi

canımmm duanı eksik etme..
ağır kaldırma kendiini fazla yorma..
dikkat et..

abimlerin de tüp bebek tedavisi ilk seferde tuttu çok şüükür :) şu an 7 yaşındaaaaaaaaaaaaaa :))

hatta ikinciyi de 6 ay önce denediler çok şükür yine tuttu :))

ALLAH ım canını verir :)

sen dua ile sabret :))

çok sevindim ilk seferde tutmasına çünkü bu büyük bir mucize ALLAH ımızın ol demesiyle olan bi durum :))

çok şükür

Amin inşallah şekerim, seninle en başından beri paylaştık bir çok şeyi..
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin, bu yazı hamile olarak bitirelim inşallah. .
Testler için henüz erken değil mi canım, gelecek olan regl tarihin üzerinden
15 gün geçmesi gerekiyor ki,
gebelik kanda belli olsun..
Anlıyorum seni, için kıpır kıpır, merak içindesin..
Rabbim en yakın tarihte meleğine kavuşmanı nasip etsin. .

canım aynen bircok paylasiyoruz nerdeyse ailemizle paylasmadigimiz bi cok sey,
amin canım

bende biliorum o kadar arastiriorum o kadarsey biliorum yinede yaptim ((
silik cikma sebebide bence igneden dolayi
cunku 6 gun once bile dollenmis olsadaha ancak kanda cikicak

haklsiin canım dedigin gibi cok merak ediorum ama kismet allahim nasip etmisse olur seninde benimde
dedigin gibi bu yazi hamile bitiririz insallah :)

İnşallah canım benim, aynen öyle.. İnan burada paylaştıklarımı bir annemle bir eşimle paylaşıyorum.. Onun dışında çevremdekiler genelde kırıcı oldukları için, anlatmıyorum bile.. Çünkü anlamıyolar.. Aynı duyguları yaşayan insanlar, anlaşabilirmiş derler ya bizimki de o hesap..

O günler de gelecek hamilelik takvimi ekliycez filan..
İsim arayışları, bebeğe hazırlıklar... Ooo daha çok işimiz var!

ay canım ya ne guzel yazdinnn :)
amin canım insallah allahim bizlere o guzel gunleride saglikla gostersin insallah amin

bende anlatmiyorum kimisi kirici oluo kimisi habire soruo cunku en iyi sadece anne es ve sizler

ay canım ya ne guzel yazdinnn :)
amin canım insallah allahim bizlere o guzel gunleride saglikla gostersin insallah amin

bende anlatmiyorum kimisi kirici oluo kimisi habire soruo cunku en iyi sadece anne es ve sizler
En iyisini yapıyosun canım, kk'dakilerin bana çok desteği oldu bu yönde sağolsunlar..
Ağlaya ağlaya buraya gelip yazılar yazdığımı bilirim..
İnşallah bu zorlu süreç bitecek tatlı telaşlar başlayacak.. İnşallah. .

Canm mrb..pko lu olup da kendiliginden yumurta gelisimi bi yana dursun benimki ilacla bile cok zor tepki verdi malesf 3 ay klomen kullandm her ay doz arttırdik en son günde 3 tane ictm üstüne birde igne yapilacakti ki bi baktk büyüme gerceklesmis ama malesf ki çatladigi halde gebelik gelisemedi yumurtalarn büyümesi icin incir ye cnm etki ettigini düsünuyorm ama oda bi hormanu yülseltiodu adini hatrlayamadm suan üff ne zor bi sürec ya

Tatlisimmmm demek sende ben gibi ara verdin doktora ha ? Bende asiri bunaldm da ara verdm suan kafam rahat her ay acaba ilaç ise yarayacak mi acaba oldumu demektn bikmistm

Canm ankarada mi ikamet ediosn nereye gidiosn suan ben ankaradaym da
Ayy bende evlendiktn snra kilo aldm ya suan 75 kiloyum boyumda 1.60 doktor bi zayifla felan dedi de nerdeee

Ben canm ben..bende kac kez ilac ictm ilaca tepki vermedi vücudm

selam pkodaşlar
ben de kendimle ilgili yazdığımı kopyalayayım buraya.

28 yaşındayım, 2 sene önce evlendim. evlendikten sonra düzensizlik başladı bende, ondan öncesinde hiç öyle bir problemim yoktu, 26-27 günde bir adet olurdum, yumurtlama belirtilerim filan gayet olurdu.
sonra adet düzensizliği başladı, 8-9 hafta adet olmadıklarım oldu.
yumurtalıklarımda küçük kistlerim yok sanırım ama olmak zorunda da değilmiş, hormonal açıdan pkos'um.
en son işte 20 gün filan oldu doktoruma gideli, bi tane 4 cm, 1 tane de 6cmlik kistin var dedi, daha önceden 4 cmlik tek kist vardı, ameliyata doğru gidiyorsun deyip ilaç başladı, adet olunca yine gidicem bakalım.
kilom yok, kıllanmam sivilcem filan yok, sonradan olan adet düzensizliğim var.
ben de pcos doğuştan biliyordum ama gittiğim doktorlar sonradan da olabiliyor dedi hep.
yapı olarak da kafaya takan bir insanım gerekli gereksiz, hal böyle olunca da cidden üzülüyorum.
en son doktorumu sevdim ama o da daha çok büyük kistlerim üzerinde durdu, çocuk meselesini üzerinde pek durmadı. zaten daha önceki dr da eşimin tahlilini sorduğu için sürekli bi yol gidemiyoruz.
bu ay da olmazsa tatile gitmeden hsg de isticem.
zaten bi ay klomen kullandım ama o ay adetim 9 hafta sonra geldiği için nerdeyse 14 gün kesilmedi, sonlara doğru leke gibi oldu gerçi ama, o arada doktor değiştirdim filan zaten çatlatma iğnesi filan olmadım.

inşallah şu enfeksiyon tedavin bir bitsin de hayırlısıyla hamile kalırsın canım, bu doktorun vesile olur inşallah.

İnşallah devamını getirebilirim sağlıklı bir şekilde...
Ama olmasa da Allah'tan ümit kesilmez bize yardım edecek ben inanıyorum.

dünden beri adet olacakmışım gibi karın ağrım var, fakat adet olmam imkansız 19. günde miyim neyim daha.
hayır bi de baya rahatsız ediyor beni.

aynen canım amin insallah
bu sabah atesim 36,4 cikti dun sabah 36.2 ondan once 36.0 idi ,
bide kasik agrim var dunden beri ve yuzum siivilce doldu ve bu sabahki idrarim cok koyuydu...
hatta silince kagida hafif koyu sari ve kahveye benzer leke cikti bugun daha 9.gun ignenin sence adet gelme olasiligi veya yerlesme kanamasi olasili varmi dir canım?
cok dinliorum vucudumu sonunda uzulmekte var ama insaniz iste umut etmeden duramioruz....

canım merhaba,
bende bu ay klomene basliycaktimki sanirim kilo vermemin sayesinde ve inofolic saysinde kendi kendime yumurtladim ama tabi bunu. tutup tutmadigini bilmiorum henuz... cuma gunu kanda baktircam

ben kibristayim canım , ankarada gitmeyi dusundugum bi doktor var herkes cok memnun

Dr.cihangir cakici ama eminde degilim cunku
burda yeni basladigim doktorum super, ona basladigimda kendi kendime yumurtladim ve bana her randevuda yarm saat 1 saat ayirip herseyi detayli anlatiyor,cok mumnunum şu an yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…