- 27 Mayıs 2015
- 4
- 5
- 34
Amin ins. Allah cumlemize sağlıklı sıhhatli evlat nasip eylesin ins.
ben bu ay vucuduma ilaç almak istemedm canm yani canm kllanmak istemiyo artk ilaç çk yıprandm çnkü her ay gn aşırı gt doktora sıkıldımbril Merhaba öncelikle hoşgeldin canım niye cevap vermeyelim?
Hepimiz yanı hastalıktan muzdaribiz. Anlıyorum seni.
Adet söktürücü tarsual ile sökülebilirsin canım
ben geciktiğinde ve negatifi gördüğümde kullanıyorum.
Anladım canım. Kekik kaynatıp içebilirsin ben de çok işe yarar.ben bu ay vucuduma ilaç almak istemedm canm yani canm kllanmak istemiyo artk ilaç çk yıprandm çnkü her ay gn aşırı gt doktora sıkıldım
soğan kürü yaptm cnm şmdi testere dşli aslan pençesine geçtm yapsam mı acaba yan etki yaparmı kasklarmda agrı vr felaket hemde acaba kan testimi yaptrsam uzun zamandrne test yapmadm aslnda ay ne blym yaAnladım canım. Kekik kaynatıp içebilirsin ben de çok işe yarar.
Kandan önce idrar daha kolay onu deneyebilirsin canım.soğan kürü yaptm cnm şmdi testere dşli aslan pençesine geçtm yapsam mı acaba yan etki yaparmı kasklarmda agrı vr felaket hemde acaba kan testimi yaptrsam uzun zamandrne test yapmadm aslnda ay ne blym ya
tedavi olmadın mı cnm benm 18 ay oldu ama bıraktm artk ara ara ağlamalar sızlamalr oluyo o da bebek görnce hamile olncaKandan önce idrar daha kolay onu deneyebilirsin canım.
Nasip kafana çok takma bak benim 3 sene oldu...
mrb kılzar hangi topiğe grip yazdysam kmse mi cvap vermez kmsemi kaale almaz halbuki birbiriize yardmcı olmak için burda değilmyz nyse bende pkoluyum 18 ay oldu bebek için uğraşalı ama nafile 5 ay ilaç tedavisi gördm ama gelişmedi çatlamadı ve sonnda doktor tüp bebek dedi nisandan beri tedavi görmüyorum ve hala adet olmadım test yaptm ama yk bşi adet olmadanda hamile kalınablrmi soğan kürüne başladm o söktürür dediler onu btrdm testre dşli aslan pençesine geçtm 5 gndr içiyrm ama yne sökülmedm rabbim hepimize en yakın zamanda evlat versn
kızlar moralim cok bozukaz önce annemde kayınvalidemle görümcemi ve annesini ağırladık,
sohbet arasında bir tanıdıklarının catlatma ignesi ile hamile kaldıgını sçyledi görümcem, kayınvalidem bilmiodu ne oldugunu anlattık ama kınar gibi ne modalar cıktı dedi, (onlar hicbişey bilmiolar benim durumumla ilgili bide)
annemde durumumu bildiği için hemen dedi işte ama olmuyorsa napsınlar iyiki bu yollar var dedi
ama benim moralim cok bozuldu, biliyorum allahım kısmet etsin bir gün kavusacagız cocuklarımıza, bilioyorum cahillikten baska sey değil söyleidği
ama üzülüyo insan işte
((((
annemlede uzatmadım konuyu uzulmesin kadın diye cıktım eve geldim ağladım agladım kime anlatsam dedim aklıma siz geldiniz
Canım ya senin kayınvaliden bilmiyor en azından.. Benim kayınvalide biliyo her ay haber bekliyo. Bide o açıdan düşün.. Bilmemesi daha iyi.. Biz aynı binadayız üstelik. Senin sanırım uzak. Seni üzmek istememiştir tabi kadın nereden bilsin.. Bilseydi der miydi bilemiyorum.. Bizi zaten bizden çok çevre baskısı üzüyo. Bak dün akşam benim kayınvalidemin bana söylediği şeyi sana anlatayım; Kayınvalidemler memleketteler gezmeye gittiler. Aradım akşam anne nasılsın diye iki kelam edeyim dedim.. Bana ne dese beğenirsin.. Köydeki eltisinin amcasının bir karısı varmış onun tam 17 sene çocuğu olmamış. Kadını tandıra oturtmuşlar, terletmişler bir kaç saat. Öbür ay hamile kalmış. Yazın köye gelirseniz sana da yapalım kızım.. dedi.. Ben önce bozuldum tabi, yok anne bu yaz biz bir yere gidemeyiz dedim. İçimden geçen 17 sene çocuğu olmamış bir hanım kişiyle beni kıyaslaması. Benim daha henüz 3 sene oldu.. Sana diyorum ya bilmemesi daha iyi diye.. Sakın üzülme streste önemli bir etken bizim için.. Nazlı bizim bebişler o kadar canım, gelicekler ama biraz NAZLI NAZLI...
cnm ya cok haklısın ,
sende üzme kendini, anlıyoruz birbirimizi, evet bilmemesi iyi cnm bencede,
soylemedim , eşimide tembihledim söylememesi için,
sen de kafana takma cnm , tandıra falan oturtmak ah ah , onlarda istiyo die ama işte yas farkı kültür farkı oluo böle oluo
amin cnm ne güzel dedin NAZLI bizimkiler valla :)
Tedavi oldum canım olmaz mıyım 6 ay klomen tedavisi gördüm sonuç almadım..tedavi olmadın mı cnm benm 18 ay oldu ama bıraktm artk ara ara ağlamalar sızlamalr oluyo o da bebek görnce hamile olnca
mrb canm anca gordm yazdıgını ne blym soğan kurum bitti çayımda çarşamba btcek gidicem hemen doktora en azndan dediğin gibi söküliyim çnkü çk byk sıkıntı yapıyo bu bana bunları kullanrken adet olmama gerekiyoımş söktürme özelliği varmış ama bende yne bşey ykcnm topiğimize hoşgeldin, buraya ne ,istersen yazabilirsin biz her zaman burdayız, bende her zaman cevaplarım birlikte konusr içimizi dokeriz
cnm kilo problemin var mı ?
ve adetin gelmediğinde ve kanda negatif görüldüyse, mutlaka doğal yollarla değil, tıbbi yollarla söktürmelisin cmnm , tarlusal vs, ilaç almak istemedim demişsin vucuduma anlıyorum seni ancak doğru ilaç kullanımı hiç ilaç almamaktan daha mantıklı ve doğru bi yoldur.
sen en iyisi doktoruna bi muayene ol tekrar o sana zaten tarlusal veya baska bişi veriri, yada bi bakmıssın gec dollenme ile hamişsindir, değilsende tarlusalını içer adetini görür bu seferide akışına bırakırsın cnm
yani için, rhaat tut
Tedavi oldum canım olmaz mıyım 6 ay klomen tedavisi gördüm sonuç almadım..
Ağlama, üzülme.. Sadece hayırlısını iste ALLAH'TAN... Gerisi gelir..
kızlar sizin en azından bliyolr ve çabalıyolr benm k.validem bldiği halde adını ble anmıyo siz manyakmısınız daha 2 senelk evlisinz deyp geçiyo adını ble okumuyo 6 ay ilaç tedavisi gördm bir kere ble sormadı yani şükredn umursamaynca daha zor umrunda değilcnm ya cok haklısın ,
sende üzme kendini, anlıyoruz birbirimizi, evet bilmemesi iyi cnm bencede,
soylemedim , eşimide tembihledim söylememesi için,
sen de kafana takma cnm , tandıra falan oturtmak ah ah , onlarda istiyo die ama işte yas farkı kültür farkı oluo böle oluo
amin cnm ne güzel dedin NAZLI bizimkiler valla :)
bende 5 ay ilaç tedavisi gördm bakalm bu ay yne gidicem ama çk zor en yakn hastane 45 dk bi gn arayla gtmek zor oluyoama napalm olsndaTedavi oldum canım olmaz mıyım 6 ay klomen tedavisi gördüm sonuç almadım..
Ağlama, üzülme.. Sadece hayırlısını iste ALLAH'TAN... Gerisi gelir..
Rabbim bilir doğru zamanı..bende 5 ay ilaç tedavisi gördm bakalm bu ay yne gidicem ama çk zor en yakn hastane 45 dk bi gn arayla gtmek zor oluyoama napalm olsnda
aynen canm bende öyle yeterki olsn rabbm isteyen herkese versn çk zor byleRabbim bilir doğru zamanı..
Tabi ki tedavi için uğraşıcaz,
seni anlıyorum bril, inan 3 senede gittiğim doktorların hepsine ulaşmak için
en az 3 vesayit değiştiriyodum bazılarına 4 vesayit düşün..
Şifası olsun da gidip gelmelerimiz sorun değil..