PKOS ve GEBELİK

Âmin.. Rabbim daha çok aratmadan nasib etsin tüm bebek isteyenlere.. Kilo sorunun var mı seninde
evet var maalesef boyum 1.64 kilom 68. 65e kadar dustum tekrar aldim ama kararliyim bu korunma surecinde verecegim insallah

bugün ovulasyon testi yaptım negatif cıkacagını bile bile ve cıktıda
üzülmüycem diorum ama artık yoruluorum, yinede devam ,
artık işime gücüme odaklanamıyorum, sizde aynımı kızlar?

Merhaba canım.. Benim yumurtalarımda anca klomenle büyümüştü ama çatlayamamıştı, dirençli olduğum için..

Ovulasyontestleriyle bende bir ara kafayı bozmuştum.. baktım hiç arkadaşların anlattığı gibi olmuyor bende bende bırakmıştım yapmayı.. ama doktora gittikten sonra daha doğrusu yumurtlama günlerimin geç olduğunu öğrendikten sonra bu ay, daha geç yapmayı planlıyorum.. bakayım tutturabilecekmiyim

cnm doktorun sana yumurtlamaları la ilgili takribi bi tarih verdimi, yani mesela gec yumurtlama işte adetin 24.günü felan gibi*
ben 11 ve 16 .günler gittim yumurtlama yok dedi, gec olurmu dedim olabilir ama zor dedi, cok merak ediyorum olmusmuydu diye testimde yok diye yapamamıstım o tarihlerde bugün tarlusal bitio benim adetimin gelmesini bekliycem

Ben hiç kullanmadım canım hatta şu yumurtlama olduğu sıra beyaz bir akıntı oluyomuş ya onun olduğu günlere de önem verdik ama sanırım nasip işi :)

Yok tatlım.. benim yumurtam büyüdü ancak çatlamadı o yüzden gün belirleyemedik maalesef
yumurta takibi yaptırırken doktor, eğer bugünde gelişme göremezsek bu ay daha bakmayacağız demişti.. bende üzülmüştüm..
sonrasında da ultrasonda yumurtamın büyüdüğünü görmüştü ve çok nadir böyle durumlar olabiliyor demişti.. Yani istisnai de olsak bizim gibi hatunlar da var tatlım :) Sakın bozma moralini.. İnşaAllah herşey yoluna girecek

Ben hiç kullanmadım canım hatta şu yumurtlama olduğu sıra beyaz bir akıntı oluyomuş ya onun olduğu günlere de önem verdik ama sanırım nasip işi :)
Benim genel olarak akıntım oluyor. o yüzden bir türlü ayırt edemiyorum.. O yüzden bu yöntemi tutturamıyorum yaww...

insallah cnm , saolasın, bu ay doktorum yumurta takibimi yapamıycak yurtdısında olucagı için , bende diorum acaba testle baksammı yoksa hic bakmayıp oluruna bırakıp 2 günde bir iliskimi oolsak diye düşünüyorum

Ben ayırt edebiliyorum da kızlar ama tutmuyo.
Yani önemli değil pko'lularda değişebiliyo tarih..

gerc ektende cnm nasip kısmet heralde,
bazısı ilk aydan oluo bazısı yıllarca allah ne zaman kısmet ederse kabulumuzdur yeterki saglıkla gelsin bebişlerimiz

gerc ektende cnm nasip kısmet heralde,
bazısı ilk aydan oluo bazısı yıllarca allah ne zaman kısmet ederse kabulumuzdur yeterki saglıkla gelsin bebişlerimiz

Aynen, herşeyin başı sağlık.. Çok da uzun sürmesin yolcukluları 9 ay güzel bir tarih bence

Bence 1 ayı hiç kafana takmadan geçir.. Hem beynini dinlenir hem ruhun.. 1 ay dediğin hop die geçiyor zaten.. sonraki ayda zaten doktora gidip takibine devam edeceksin :)

Aynen, herşeyin başı sağlık.. Çok da uzun sürmesin yolcukluları 9 ay güzel bir tarih bence

bencede cnm :) 9 ay cok güzel bi süre :) , dün tarlusal bitti benim :) adet olmayı bekliyorum insallah , oluyim diye dua ediorum cünkü biliosun yumurtlamam olmamıstı o yüzden gelmesi lazım :)

sen naptın doktorunu iptal etmiştin , yeni bi gelişme var mı ?

Bence 1 ayı hiç kafana takmadan geçir.. Hem beynini dinlenir hem ruhun.. 1 ay dediğin hop die geçiyor zaten.. sonraki ayda zaten doktora gidip takibine devam edeceksin :)

haklısın cnm :) hatta yumurtlamadan bi hafta öncesine şöyle 2 günlük bir tatil falan mı ayarlısam diorum :) kafam dagılr belki yumurtlamaya etkisi olur.

bu arada salı günü hastalıklarda beslenmeye önem veren diyetisyene gidicem burdan size de yazarım gelişmeleri
pkos'a göre beslenme yapıcaz cok etkisi oluomus yumurtlamaya

kızlar tekrar günaydın,
dün bi ingiliz sitede arastırma yapıodum,
bi bayana doktoru yumurtlama olmadıgını bu ay hamilelik beklememesi gerektigini soylemiş,
kan testi yapmıslar negatif cıkmış ve doktor kadını tarlusal'a baslatmıs, ancak hap bitmesine ragmen adet görmemiş,tekrar kan testi yapmıslar ve pozitif cıkmış,6 haftalık,
boyle bi durum göreniniz var mı ?veya duyan?

minnta
Canım misafirim var, yatılı.
o nedenle giremedim..
Doktorlara da henüz karar veremedim..
bende bu ay tarsual kullandım,
merak ediyorum aslında..
İçip hamile kalan var mıdır diye..
Bi akrabamız cycprognova yla hamile kaldı mesela.. nasip işi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…