Canım misafirim var, yatılı.
o nedenle giremedim..
Doktorlara da henüz karar veremedim..
bende bu ay tarsual kullandım,
merak ediyorum aslında..
İçip hamile kalan var mıdır diye..
Bi akrabamız cycprognova yla hamile kaldı mesela.. nasip işi..
Günaydın canım.. İyi haftalar...kızlar tekrar günaydın,
dün bi ingiliz sitede arastırma yapıodum,
bi bayana doktoru yumurtlama olmadıgını bu ay hamilelik beklememesi gerektigini soylemiş,
kan testi yapmıslar negatif cıkmış ve doktor kadını tarlusal'a baslatmıs, ancak hap bitmesine ragmen adet görmemiş,tekrar kan testi yapmıslar ve pozitif cıkmış,6 haftalık,
boyle bi durum göreniniz var mı ?veya duyan?
Aslında (kilo problemimiz olanlar için diyorum) belirli bir düzende ve kilo da olsak; belki de sürecimiz daha kolay ilerleyecek ama.. hep engeller.. engeller....haklısın cnm :) hatta yumurtlamadan bi hafta öncesine şöyle 2 günlük bir tatil falan mı ayarlısam diorum :) kafam dagılr belki yumurtlamaya etkisi olur.
bu arada salı günü hastalıklarda beslenmeye önem veren diyetisyene gidicem burdan size de yazarım gelişmeleri
pkos'a göre beslenme yapıcaz cok etkisi oluomus yumurtlamaya
Günaydın canım.. ben istanbuldayım o yüzden bilmiyorum..günaydın kizlar iyi haftalar, ankarada busra totan diye bir diyetisyen varmis ozellikle pkos beslenemside yapiomus, gitmeyi dusunuyorum kismet duydunuzmu hic?
Geçmiş olsun canım.. Rabbim inşaAllah yüzümüzü güldürür..canım benim evliliğimin 4.yılı bitiyor ve sendeki problemler bende de var. yumurtalıklarım geç büyüyor mesela 12.günde 7.gündeki gibiler. en son 28 şubatta adet gördüm adetlerim de düzensiz hatta 1 gün adet gördüm doktorum östrojen düşüyo olabilir sonraki adetinde hormonlarına bakacağız dedi adetimi beklerken tam 11 gün geciktim. tabi hamileliği aklıma getirmediğim için (çünkü geçen sene dış gebelikten ameliyat oldum sağ tüpüm alındı doktorum tüp bebek olur ancak dedi) ne korunuyodum nede umursuyodum. zamanında çok klomen kullandım aşılama oldum olmadı. tesadüfen doktora gitmeden test aldım yaptım ve pozitif çıktı. tabi hamileliğim düşükle sonuçlandı ama sanırım benim vücudumda bi problem var 2. düşüğüm çünkü. yani şunu anlatmak isterim ki kendiliğinden de hamile kalabilirsin hiç ilaç kullanmadım son 1 seneden beri. nolur tüm arkadaşlara söylüyorum kendinizi yıpratmayım rabbim herşeyi kararlaştırıyor. benim başıma o kadar çok şey geldi ki anlatamam. bu anlattıklarım yarısı. kafanıza takmadan yolunuzda yürüyün herşeyin bir zamanı var. bunun yanında tedavilerinizi olun ama kendinize zarar vermeden. allah hepimize yardımcı olsun...
canım benim evliliğimin 4.yılı bitiyor ve sendeki problemler bende de var. yumurtalıklarım geç büyüyor mesela 12.günde 7.gündeki gibiler. en son 28 şubatta adet gördüm adetlerim de düzensiz hatta 1 gün adet gördüm doktorum östrojen düşüyo olabilir sonraki adetinde hormonlarına bakacağız dedi adetimi beklerken tam 11 gün geciktim. tabi hamileliği aklıma getirmediğim için (çünkü geçen sene dış gebelikten ameliyat oldum sağ tüpüm alındı doktorum tüp bebek olur ancak dedi) ne korunuyodum nede umursuyodum. zamanında çok klomen kullandım aşılama oldum olmadı. tesadüfen doktora gitmeden test aldım yaptım ve pozitif çıktı. tabi hamileliğim düşükle sonuçlandı ama sanırım benim vücudumda bi problem var 2. düşüğüm çünkü. yani şunu anlatmak isterim ki kendiliğinden de hamile kalabilirsin hiç ilaç kullanmadım son 1 seneden beri. nolur tüm arkadaşlara söylüyorum kendinizi yıpratmayım rabbim herşeyi kararlaştırıyor. benim başıma o kadar çok şey geldi ki anlatamam. bu anlattıklarım yarısı. kafanıza takmadan yolunuzda yürüyün herşeyin bir zamanı var. bunun yanında tedavilerinizi olun ama kendinize zarar vermeden. allah hepimize yardımcı olsun...
Günaydın canım.. ben istanbuldayım o yüzden bilmiyorum..ama bırada pcos üzerine tecrübesi olan bir diyetisyen bulsam, bende giderim.. hazır sen demişken, ben de bir araştırayım
Amin tatlım... Bazen bende regl olduğum zaman şükür ediyorum ki bu ay da gecikme olmadı, ya da regl oldum die.. :)cnm yazını gec gördüm , pazartesi yogunluğu,
dün yumurtlama testi yaptım hani belki tarlusal yumurtayın catlamasına sebeb olmusmudur faln die tabiki sonucu bile bile yaptm , olumsuz,,,
sonra dedimlki dün boşver kafaya takma amannn ister olsun ister olmasın ,
inanırmısın kaç haftadr beklediğim adetim bugun geldi
oğleden sora annem gelmişti terasta oturduk azcık "usudum galiba yumurtalığım agrıo iiçeri gecelim dedim aksamına bi baktım kanamam olmuş, sevindim sonrada üzüldüm sorada tekrar sevindim belki bu ay yumurtlarım kızlar , yarından itibaren her gün 1 adet kuru incir ve hergün 30 dk yürüyüş yapıcam , insallah hepimiz için en hayırlısı ne ise o olur ,
minnta Ben de incir kürü yapıyorum
cnm günaydın,
ben prof'un tamda dediği gibi yapmıyorum, her sabah 1 adet kuru inciri ikiye bölüp kaynar suya atıp ılınınca içyorum.en önemlisi dengeli ve saglıklı beslenmek diolar ve düzenli egzersizin de yumurtlamaya büyük katkısı varmış.
özelikle yürüyüş :)