Gebeliğe Hazırlık Pkolu olup tedaviye başlayacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar bende tedaviye başladım adet olmuyorum troidlerim çalışmıyor ve insülin direncim var kısacası hayatım mahvoldu bir sürü kilo aldım. Allah herkesin yardımcısı oldum ben bir doktor gördüm araştırma yaparken buraya linki bırakayım sizde izleyin mutlaka alkali folik asit kullanıyorum

Merhabalar bende tedaviye başladım adet olmuyorum troidlerim çalışmıyor ve insülin direncim var kısacası hayatım mahvoldu bir sürü kilo aldım. Allah herkesin yardımcısı oldum ben bir doktor gördüm araştırma yaparken buraya linki bırakayım sizde izleyin mutlaka alkali folik asit kullanıyorum

Çanım Allah'tan ümidini kesme

20190914_233217.jpg

catlatma iğnesinin 9. gunu böyle cıktı ama hemen cıktı adetime 4 gun var sizce var mı yok mu. sonunda foto yukleyebildim😊

Slm kızlar bende üç yıllık evliyim ve polikistik över hastasıyım ve benimnde üç senedir bebeğim olmuyor pazartesi klomene başlayacağım diğer pazertesi iğne olacağım inşaallah bu sefer tutar ...

ben progestana başladım 5 günlük adet olmak için sonra yeni tedavıye baslıcam progestan ıctıkten kac gun sonra adet olunur bılgınz var mı kızlar

Back