Gebeliğe Hazırlık Pkolu olup tedaviye başlayacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana sadece infolic combi verdi başka ne yapmam lazım bilmiyorum adette oluyorum kendiliğinden kis yok yumurtan fazla denemeye devam dedi hormon testine bakti pko hormonlarina cok yansimamis dedi baska doktora gorunmelimiyim mi acaba diyet yapmami istedi su an 60 kiloyum :KK43:
Canım bence tek bir doktora gitme bazı doktorlar sadece başından savmak için konuşuyorlar gidebilirsen araştırma hastanesine git

Ordan nasıl anlaşılıyormuş ya 🙈 Bende bu ay aşılama yapacaktım önce aşılama dediler sonra hastane kuralları gereği 3 ay ilaç kullanman lazım dediler tarlusal içtim bir kaç güne hasta olur bende giderim 😁
Bende tarlusal la adet olmuştum ins bundan sonra kendi kendime olurum
3 ay içinde oluverirmis😁 progestan hamileliğe vücudun hazırlandığını gösteren hormon süt hormonu denilebilir 10 dan yüksek se hamile demekmis

Ara dediğim bir adet arası. Adet olmayı bekliyordum kendiliğinden olcakmi diye olmicak gibi tekrar gidicem aşılama için bu sefer
Bende tarlusal kullandım biteli 3 gün oldu hasta olunca başlıycam ama doktor klomen diyor, klomen bende işe yaramıyor 🙈

Bende tarlusal la adet olmuştum ins bundan sonra kendi kendime olurum
3 ay içinde oluverirmis😁 progestan hamileliğe vücudun hazırlandığını gösteren hormon süt hormonu denilebilir 10 dan yüksek se hamile demekmis
Bilmiyordum 🙈🙈🙈🙈 erken ama hiç belirtı varmı 😁

Kizlar instagramda c life diye bir sayfa var o karisimi kullanip hamile kalan bir suru pkolu var hepinize kesinlikle tavsiye ediyorum Allah herkese nasip etsin inşallah

Kizlar instagramda c life diye bir sayfa var o karisimi kullanip hamile kalan bir suru pkolu var hepinize kesinlikle tavsiye ediyorum Allah herkese nasip etsin inşallah
Nasıl bi karışım canim benim eşimde almış içinde tarçın bal filan var sakladım tedaviye başlayınca içicem 😁

Bende pkoluyum ve bir buçuk sene olmadı sonra tedaviye başlamaya karar verdim herhalde doktora gitmenin rahatlığı ile hamile kaldım lütfen kendinizi üzmeyin pko ile ilgili olan olumsuz yorumlarıda kafaya takmayın Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin 😘

Bende pkoluyum ve bir buçuk sene olmadı sonra tedaviye başlamaya karar verdim herhalde doktora gitmenin rahatlığı ile hamile kaldım lütfen kendinizi üzmeyin pko ile ilgili olan olumsuz yorumlarıda kafaya takmayın Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin 😘
Şuan bende olsam da tedaviye başlasam diye bekliyorum, adetin gecince mi öğrendin canim hayırlı olsun

Back