- 12 Mart 2019
- 612
- 266
- 103
Onu bilmiyorum bende tarlusal içtim 5 gün oldu biteli adet olmadımben progestana başladım 5 günlük adet olmak için sonra yeni tedavıye baslıcam progestan ıctıkten kac gun sonra adet olunur bılgınz var mı kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu bilmiyorum bende tarlusal içtim 5 gün oldu biteli adet olmadımben progestana başladım 5 günlük adet olmak için sonra yeni tedavıye baslıcam progestan ıctıkten kac gun sonra adet olunur bılgınz var mı kızlar
Benim eşimde bi macun aldıbi macun var onu da kullancam bu ay bakalım tatlım artık gelişssin
HAyir canimnormalde duzenli mi reglleriniz?
Yüksek canim fsh kaçKızlar benim lh 8.95 yuksek mi bende pcoyum.s
olman yakındr canım bende tarlusal ıctıgımde bıtınce 3. gun olurduOnu bilmiyorum bende tarlusal içtim 5 gün oldu biteli adet olmadım
INŞALLAH şifa olsun canimbi macun var onu da kullancam bu ay bakalım tatlım artık gelişssin
aminnn INŞALLAHCanım inşallah vardır bana var gibi geldi
Fsh 5.95 doktor sadece infolic combi verdi düşürmek için ne yapmak lazım acabaYüksek canim fsh kaç
Benim bildiğim farklı ilaçlar da veriliyor yaFsh 5.95 doktor sadece infolic combi verdi düşürmek için ne yapmak lazım acaba
Dün oldumolman yakındr canım bende tarlusal ıctıgımde bıtınce 3. gun olurdu
Bende tarlusal kullandım öyle oldum canımbende adet olmayı bekliyorum olsam yenı ted baslıcaz
Ben progestan iciyorum cabimBende tarlusal kullandım öyle oldum canım
Hayırlısı olsun inşallahBen progestan iciyorum cabim
Bence kendini yıpratma canım önce bi doktorunla görüş bize haber verKızlar ben geldim, çok kötüyüm çünkü bugün tedaviye başlamak icin gittiğim hastanede ultrason sırasında sol uterusta 5.5 santimlik kist olduğunu öğrendim doktor kan ve renkli ultrason istedi, kendimi çok kötü hissediyorum çok mu kötü bişey bu ultrosona 7 ekime randevu verdiler düşünmekten kafayı yiycem
İnsanın aklına herşey geliyor Canım.. haber veririm teşekkür ederimBence kendini yıpratma canım önce bi doktorunla görüş bize haber ver