Gebeliğe Hazırlık Pkolu olup tedaviye başlayacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Spermiyogrami Fatih sultan Mehmet eğitim ve araştırma hastanesinde yaptık canim yinede aklımda bulunsun ben Sancaktepe de oturuyorum Pendik daha yakın bana
Pendik te yeniden istiyorlar yöntem farklı olduğu için daha faydaliymis o sekilde

Bilmiyordum canim onu 🙈 Ama eşimde hiç bir sorun yok sorun benim 😁😁😁. 2 sene oldu
Daha önce sorun yok de dilerse tamam ama bizde de yok demişlerdi sonrasında hafif varikosel çıktı Allah tan sorun olmaz diye ilaç vermediler
Yani fark oluyor bebegim

Valla öyle bacım bir araştır yada bir randevu ya git infertiliteye seni yönlendirsin ozaman karar ver bence
Önce bi hasta olayımda, normal mi bilmiyorum ama bel ağrısı ve ara ara rahmime vuran bıçak saplanmış gibi bir ağrın olup 10 saniyede geçiyor

Önce bi hasta olayımda, normal mi bilmiyorum ama bel ağrısı ve ara ara rahmime vuran bıçak saplanmış gibi bir ağrın olup 10 saniyede geçiyor
İnş mutlu haberi alirsin canım
Ben belirtilere takılmıyorum artık çok neler yaşadım da olmadığını ogrendm

Kızlar merhaba, pkoluyum ve iki senedir gebe kalamadım. Bu ay hasta olunca tedaviye başlıycam aranızda benim gibi olan varsa süreci beraber değerlendirip birbirimize yardımcı olalım 😇

Nasıl bi tedaviye başlayacaksınız? Soğan kürü gibi mi? Bende de var :(

Back