- 8 Kasım 2018
- 517
- 529
- 53
- 27
Aa neden ki olur mu öyle şey ben klomen istemiyorum ise yaramıyor dedim dr iğne yapalım o zaman dedi bence Dr degistirinİşte doktor iğne vermiyor üç ay sonra diyor boşu boşuna 3 ay ugrasicam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa neden ki olur mu öyle şey ben klomen istemiyorum ise yaramıyor dedim dr iğne yapalım o zaman dedi bence Dr degistirinİşte doktor iğne vermiyor üç ay sonra diyor boşu boşuna 3 ay ugrasicam
Çok doktor degistirdim hep özele boş yere para verdim şimdi Zeynep kamile gidiyorum orda kural öyleymiş dedim dinletemedimAa neden ki olur mu öyle şey ben klomen istemiyorum ise yaramıyor dedim dr iğne yapalım o zaman dedi bence Dr degistirin
Canım ordan benim icin bi dua et bakıyımSağolasın hayır adetten önce öğrendim tiroidim de var onun sayesinde fark ettim hamile olduğumu![]()
Ederim tabi daima ediyorum çünkü o stresi yaşamış biri olarakCanım ordan benim icin bi dua et bakıyım![]()
O. Bende hiç ise yaramıyor canimEderim tabi daima ediyorum çünkü o stresi yaşamış biri olarakben sadece klomen kullandım tedavi için
![]()
Ya öyle düşünme ben doktora gittim doktor yumurtaların gelişmemiş dedi ben o ay hamile kaldımO. Bende hiç ise yaramıyor canim![]()
Kızlar pko yum bende çarşamba günü aşılama oldun bekliyorum şimdi. .
Pko bana çok sivilce yaptı. Kıllama çok yok kilo yok
Sizin nasıl etki yaptı
Bide benim pko sonra dan çıktı çoğunlukla ay da bir adet oluyor dum sonra sonra ara ara 2-3 ay da bir oldum oda baya sıkıntı yaptı bana
Bende duzen diye bişey yokBende aşırı tüylenme var ve sivilce deve karin agrisida.
Ben 2 senedir evliyim, dogum kontrol hapi kullandim evlendigimden beri hem korunma hem tedavi amacli. 3 ay once biraktim hapi deniyoruz bakalim. Sogan kuru yapmaya başladım tavsiye ederim.
Sizlerin adet duzeni nasil? Ben 50 gunde falan oluyorum. Ilac kullanirken 28 gunde birdi![]()
Aşırı büyüyüp kiste çeviriyor canimYa öyle düşünme ben doktora gittim doktor yumurtaların gelişmemiş dedi ben o ay hamile kaldım![]()
Bende ilacı birakali 1 kez oldum daha, insallah 50 gunde bir olmaya devam edrrim buna da sukurBende duzen diye bişey yok![]()
Insallah rabbim hayirlisiyla evladini kucagini almaya nasipnetsin saglikli sihhatliBende duzen diye bişey yok![]()
Canim pendik marmara egitim araştırma var oraya git tavsiye ederim. Zeynep kamile gitmiştim iyice curcuna orasiÇok doktor degistirdim hep özele boş yere para verdim şimdi Zeynep kamile gidiyorum orda kural öyleymiş dedim dinletemedim
Kuzum yeni evli sayılırsın doğum kontrol hapını daha kullanma onun yerine doktorun söyler adet olmuyorsa n söktürücü flan verirBende aşırı tüylenme var ve sivilce deve karin agrisida.
Ben 2 senedir evliyim, dogum kontrol hapi kullandim evlendigimden beri hem korunma hem tedavi amacli. 3 ay once biraktim hapi deniyoruz bakalim. Sogan kuru yapmaya başladım tavsiye ederim.
Sizlerin adet duzeni nasil? Ben 50 gunde falan oluyorum. Ilac kullanirken 28 gunde birdi![]()
Amin canım hepimize nasip etsin inşallahInsallah rabbim hayirlisiyla evladini kucagini almaya nasipnetsin saglikli sihhatli
Eşim Zeynep kamil en iyisi diyip duruyor kirmak ta istemiyorum çünkü eşim kolay kolay güvenmez bir hastaneyeCanim pendik marmara egitim araştırma var oraya git tavsiye ederim. Zeynep kamile gitmiştim iyice curcuna orasi
Kuzum yeni evli sayılırsın doğum kontrol hapını daha kullanma onun yerine doktorun söyler adet olmuyorsa n söktürücü flan verir
Hormon düzeltici olarak ben hayit flan içmiştim ama çokta düzenli icemedim pek bir faydasını şahsen görmedim ama oldu belkide ara ara içtim bazen duzenli içtim. Soğan kürü de yaptım adet olmuştum sonra ama bir daha ki denemem de ise yaramamış ti.
Suan tedavi de olduğumuz için ne kür yapabiliyorum ne de bu sivilceler için ilaç alabiliyorum
Rabbim çocuklarımızı bize nasip etsin sağ salim doguralim
Hayırlısı 9lsun bebegimEşim Zeynep kamil en iyisi diyip duruyor kirmak ta istemiyorum çünkü eşim kolay kolay güvenmez bir hastaneye
Ben tedavi icin doktora gitmedim, sizce en bastan gideyim mi gec olmadan. Yoksa daha denemeye devam etmeli miyim?2 - 3 aydır deniyiruz.
Hiç bilmiyorum orayı nette yazar belki tavsiye edenlerBir de bursa icin doktor tavsiyesi de alabilirim
Bence bir an önce tedaviye başlaBen tedavi icin doktora gitmedim, sizce en bastan gideyim mi gec olmadan. Yoksa daha denemeye devam etmeli miyim?2 - 3 aydır deniyiruz.
Spermiyogrami Fatih sultan Mehmet eğitim ve araştırma hastanesinde yaptık canim yinede aklımda bulunsun ben Sancaktepe de oturuyorum Pendik daha yakın banaHayırlısı 9lsun bebegim
Memnun kalmazsaniz aklında olsun
Spermogram falan yıkamalı yapılıyor pendik te
Canim doktora git pko varsa bir yol gösterir ins
İnferlite bölümüne al randevu