Pendik te yeniden istiyorlar yöntem farklı olduğu için daha faydaliymis o sekildeSpermiyogrami Fatih sultan Mehmet eğitim ve araştırma hastanesinde yaptık canim yinede aklımda bulunsun ben Sancaktepe de oturuyorum Pendik daha yakın bana
Bilmiyordum canim onuPendik te yeniden istiyorlar yöntem farklı olduğu için daha faydaliymis o sekilde
Daha önce sorun yok de dilerse tamam ama bizde de yok demişlerdi sonrasında hafif varikosel çıktı Allah tan sorun olmaz diye ilaç vermedilerBilmiyordum canim onuAma eşimde hiç bir sorun yok sorun benim . 2 sene oldu
Hadi ya kafamı karıştırdın bacıDaha önce sorun yok de dilerse tamam ama bizde de yok demişlerdi sonrasında hafif varikosel çıktı Allah tan sorun olmaz diye ilaç vermediler
Yani fark oluyor bebegim
Valla öyle bacım bir araştır yada bir randevu ya git infertiliteye seni yönlendirsin ozaman karar ver benceHadi ya kafamı karıştırdın bacı
Önce bi hasta olayımda, normal mi bilmiyorum ama bel ağrısı ve ara ara rahmime vuran bıçak saplanmış gibi bir ağrın olup 10 saniyede geçiyorValla öyle bacım bir araştır yada bir randevu ya git infertiliteye seni yönlendirsin ozaman karar ver bence
İnş mutlu haberi alirsin canımÖnce bi hasta olayımda, normal mi bilmiyorum ama bel ağrısı ve ara ara rahmime vuran bıçak saplanmış gibi bir ağrın olup 10 saniyede geçiyor
Hamilelik değil adet belirtisi arıyorumİnş mutlu haberi alirsin canım
Ben belirtilere takılmıyorum artık çok neler yaşadım da olmadığını ogrendm
İkiside benziyorHamilelik değil adet belirtisi arıyorum
Bugün 4. Günmüş inşallah hemen olurun iyice sistimİkiside benziyor
İnş olursun kzum gelir şal kendini ayaklarını usutmeBugün 4. Günmüş inşallah hemen olurun iyice sistim
Yok canım sıcak tutuyorum iş yerindeyim zaten ayakkabı ayağımdaİnş olursun kzum gelir şal kendini ayaklarını usutme
Kızlar merhaba, pkoluyum ve iki senedir gebe kalamadım. Bu ay hasta olunca tedaviye başlıycam aranızda benim gibi olan varsa süreci beraber değerlendirip birbirimize yardımcı olalım
İşin ağır mı Allah yardımcın olsun canımYok canım sıcak tutuyorum iş yerindeyim zaten ayakkabı ayağımda
Pko luların derneğiNasıl bi tedaviye başlayacaksınız? Soğan kürü gibi mi? Bende de var
canım hayıti dene derimben hem klmen hem femara kullanıyorum ama sonuc olmuyo yumurta gelişmiyo
Yok canım ilaç tedavisine başlıycamNasıl bi tedaviye başlayacaksınız? Soğan kürü gibi mi? Bende de var
Hayit bende inanılmaz baş donmesi yaptı bir haftada anca kendime geldimcanım hayıti dene derim
Yok be bacım bilgisayar basındayım film izliyorum sabahtan beriİşin ağır mı Allah yardımcın olsun canım
Anam ıyimisYok be bacım bilgisayar basındayım film izliyorum sabahtan beriÖzel bir sirkette çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?