Gebeliğe Hazırlık Pkolu olup tedaviye başlayacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa neden ki olur mu öyle şey ben klomen istemiyorum ise yaramıyor dedim dr iğne yapalım o zaman dedi bence Dr degistirin
Çok doktor degistirdim hep özele boş yere para verdim şimdi Zeynep kamile gidiyorum orda kural öyleymiş dedim dinletemedim

Bende aşırı tüylenme var ve sivilce de ve karin agrisida.
Ben 2 senedir evliyim, dogum kontrol hapi kullandim evlendigimden beri hem korunma hem tedavi amacli. 3 ay once biraktim hapi deniyoruz bakalim. Sogan kuru yapmaya başladım tavsiye ederim.

Sizlerin adet duzeni nasil? Ben 50 gunde falan oluyorum. Ilac kullanirken 28 gunde birdi

Bende duzen diye bişey yok

Çok doktor degistirdim hep özele boş yere para verdim şimdi Zeynep kamile gidiyorum orda kural öyleymiş dedim dinletemedim
Canim pendik marmara egitim araştırma var oraya git tavsiye ederim. Zeynep kamile gitmiştim iyice curcuna orasi
Kuzum yeni evli sayılırsın doğum kontrol hapını daha kullanma onun yerine doktorun söyler adet olmuyorsa n söktürücü flan verir
Hormon düzeltici olarak ben hayit flan içmiştim ama çokta düzenli icemedim pek bir faydasını şahsen görmedim ama oldu belkide ara ara içtim bazen duzenli içtim. Soğan kürü de yaptım adet olmuştum sonra ama bir daha ki denemem de ise yaramamış ti.
Suan tedavi de olduğumuz için ne kür yapabiliyorum ne de bu sivilceler için ilaç alabiliyorum
Rabbim çocuklarımızı bize nasip etsin sağ salim doguralim

Eşim Zeynep kamil en iyisi diyip duruyor kirmak ta istemiyorum çünkü eşim kolay kolay güvenmez bir hastaneye

Ben tedavi icin doktora gitmedim, sizce en bastan gideyim mi gec olmadan. Yoksa daha denemeye devam etmeli miyim?2 - 3 aydır deniyiruz.

Eşim Zeynep kamil en iyisi diyip duruyor kirmak ta istemiyorum çünkü eşim kolay kolay güvenmez bir hastaneye
Hayırlısı 9lsun bebegim
Memnun kalmazsaniz aklında olsun
Spermogram falan yıkamalı yapılıyor pendik te
Ben tedavi icin doktora gitmedim, sizce en bastan gideyim mi gec olmadan. Yoksa daha denemeye devam etmeli miyim?2 - 3 aydır deniyiruz.

Canim doktora git pko varsa bir yol gösterir ins
İnferlite bölümüne al randevu

Hayırlısı 9lsun bebegim
Memnun kalmazsaniz aklında olsun
Spermogram falan yıkamalı yapılıyor pendik te

Canim doktora git pko varsa bir yol gösterir ins
İnferlite bölümüne al randevu
Spermiyogrami Fatih sultan Mehmet eğitim ve araştırma hastanesinde yaptık canim yinede aklımda bulunsun ben Sancaktepe de oturuyorum Pendik daha yakın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…