- 22 Aralık 2009
- 3.067
- 3
amin canım .. sürecin hayırlı olur inşallah .. dua edeceğim sana .. arayı bu kadar açma toprak merak ediyorum seni..
saol canım benim.. gelen giden oldu da ondan ara açıldı.. şimdilerde sakin bir dönem beni bekliyor.. bol bol buralarda olurum..
ehö ehö şimdi ne desem acep.. derim tabi .. kaç gündür yoksun buralarda oh keyif senin.. birbirimize soruypruz tuncs hanım nerelrde tozutuyor dye şaka bir yana da eğlenmene çok sevindim.. yeni tedavin hayırlı olsun tekrardan...
annemler burda olunca hasret giderdik bol bol.. iyi geldi bana.. inşallah bir daha ben onlara gittiğimde iki kişi olarak gidebilirim.. hatta kimbilir belki de 3 kişi :)) malum aşılama olacağı için çoğul gebelik olma ihtimali mevcut
iğne fiyatına yüksekmiş canım.. normalde devlet karşılıyor mu bunu?
canım doktor 1000 doza kadarınının yüzde 20sini mi ne ödüyormuş.. doktor ufak bi hesap yaptı.. elde edeceğim kar 100 tl filandı ve saatlerce devlet hastanesi koridorlarında dolaşmam da cabası.. göze alamadım.. ve parayı verdim biraz rahatıma düşkünüm sanırım
tedavin hayırlı olsun canım benım demek iğne 390tl falan yanı doktorummun bana dediği gibi 1500tl bulcak benim aşılamamda hadı hakkında hayırlısı olsun canım benım minş. bu ay güzel haberlerini alırız senden çok heyecanlıım sankı aşılaman tutcak gibi geliyorr bana senın yumurtan klomenlede oluyordu neden iğneye başladı doktorun iğneyle daha iyi diye galıba dimi hem sordum hem cevapladım gibi oldu kızz benim manyak doktor klomen cvp vermiyor dediğimde bile klomne verdi hemde günde1 tane hadı hayırlısı arkadaşım dualarımız senınlee inş.güzel haberlerini alırız bu ay :))) he bu arada ben ateş ölçüyorum hala yumurtladıgımı göremedim ve dün söktürü içtim adet olayım diye bugun adetimin 27,günü hala yumurtlama yok görünüyor ama ateşim bugun arttı ama bugun 40 dk geç ölçtüm ondanda olabılır yanı
canım doktorumun dediğine göre 450lik gonal f bana yeterli gelirmiş... aşılamaya da 600 tl alacak.. 1000 ila 1100 civarı bişey tutacak toplamda işte.. ama biraz araştırdım bu işi 200e yapanda var 2-3 binlere yapan da.. kim ne koparırsa mantığı var gibi sanki.. ama benim doktorun bir artısı iki kez aşılama yapacak olması.. çatlatma iğnesi sonrası 36. saatte bi aşılama 24 saat sonra bir aşılama daha.. Allah'ım emeklerimizi boşa çıkartmasın..
valla tatlım seni çok merak ediyorlar bende görünce merak etmesinler diye arada çıtlatıyorum kızlara bu arada tedavin hayırlı olsun bende yaptırıcam yazın sonuna doğru kısmetse senin sonuç ne olacak çok merak ediyorum inşallah güzel haberlerini alıcaz tatlım
saol canım benim..
inşallah benim sonuç iyi olur.. senin de yaz sonuna bebişin kendiliğinden geliverir.. böyle şeylerle uğraşmazsın..
canım maşallah hayırlı olsun tedavin süper bir başlangıç olmuş ....bu defa şansa bırakma ve kontrollerini aksatma kist falan olmaması için diyorum ama biliyorum ki yumurtan bebeğe dönüşecek bu ay inşallah canım benim...
inşallah canımmmmmm.. doktor da korkuyor zaten.. sürekli kontrol edeceğim dedi.. hatta normalde çatlatma iğnesi sonrası kontrol yapmıyorum dedi ama sende yapıcam olurda çatlamazsa aşılama yapmayalım dedi.. yakın takipte olacağım yani.. inşallah iyi olacak herşey..
TUNCSS canım hayırlısı olsun hakkında tedaviye başlamışsınızz..inşallah rabbim bu ay nasip eder sana bebeğini....
saol canım.. aminnn inşallah hepimize..
kızlarr yaaa bişi sorucammm...bu ayy bende çookk acayipp şeylerr olduuu..sizle paylaşmak istedim aynıı durumu yaşayan varmııııı????
gecen ay adetim çok güseldiii kaç aydır ilk defa rahat bi adet dönemi geçirdimm...ama 15 gün sonraa progestana başlamadan 1 gün öncee kahverengi bi akıntı geldiii..şookk oldum bide korktumm...progestanla adet olmaya başladığımdan beri adetim kahverengi akıntıyla başlıyorduu...başta korktummm sonra acaba kendiliğinden adetmi oluyorummm...2ci gün çok az acık kırmızı geldii...ben yine progestana başladımmm...bugünn bir hafta oldu hala kahverengi akıntımm varrreşim ilk 2 gün çok panik yaptı diye geçti dedim ama geçmedii...yarında devam ederse mecbur gidicem dr...yada progestanı bitircem adet olunca gçeçekk...ama aklıma kötü kötü şeylerr geliyorr ne olabilirkii buuu...aynı durumu yaşayanınızz varmııı???kistmii oldu acabaaa....inşallahh kötü bişi değildirrr dua ediyorumm
TUNCSS okursan egerrrr sende kist olduğunda böle bişi oldumuuu???
kistim olduğunda benim çok şiddetli ağrılarım olmuştu ama benim kistim çok büyüktü..
acaba üstüne görme denen şeyden yaşıyor olabilir misin? belki de hamişsindir.. yerleşme kanaması filan olabilir.. bi doktora gidersen aklında rahatlar.. bence tez zamanda gidip kontrol ettir.. Allah hepimizin gönlüne göre versin..