canlarım...
bir sürü yazı yazılmış yine..
hepsini okuayamadım.. tek tek alıntılayamadım.. bana yazanlar beni düşünenler merak edenler kusuruma bakmayın..
bugün miskin miskin yatarken komşum çaya çağırdı.. sonrasında bana bi gaz geldi.. temizliğe başlayıverdim evime gelip.. iki odamı dip köşe temizledim perdeler yıkandı,camlar silindi filan.. baya coştum yani.. benim için mucize denecek davranışlar bunlar.. hep kadın çağırırdım.. ama bu sefer bi şevk geliverdi içime..
yarında mutfak temizlenecek.. balkonun işi çok, cam balkonu temizlemek zulum gibi geliyor.. halılar yıkamaya verilecek yarın.. bi yandan çamaşır yıkamaya devam her zamanki gibi ve ütüler.. bilmiyorum hangi birine yetişebileceğim.. tabi bunları yapıyorum bu kadar sebebi ne işin özüne inmek lazım
ben düşündüm düşündüm.. adet olmama sayılı gün var.. adetle birlikte doktora gideceğim sonrasında da muhtemelen aşılama yaptıracağız bu ay.. dedim olurda aşılama yapılırsa ortalık pis olmasın.. rahat rahat dinleneyim.. malum bahar geldi, ortalık şenlendi.. inşallah içimiz de şenlenir de minnoşlarımıza tez zamanda kavuşuruz..
biricik bebeğini gördüm.. mükemmel gözüküyor
bicim, yeşil, cvr, bngl, ecrin, busmai... veee adını sayamadıklarım.. hepinizi özledim.. eski günlerdeki gibi çok yakın zamanda yeniden buralarda olacağım.. ama şimdi bir kaç gün daha müsade bana.. temizlik işleri ancak hallolur.. benim canım tatlı biraz öyle bi günde yapamıyorum her işi
hepinize günaydın diyeyim şimdiden.. nasılsa yeni günde okuyacaksınız yazdıklarımı.. öpüyorummm