hayırlısı olsun canım benim yazını okudum ama yazamadım bende heyecanlanmıştım.Allah nasip ederse olacak tabiki
teşekkürler canım benim öptüm çok bende okuyacam meryem suresine başladım :) rabbim dualrımızı kabul eder inş.
Allah kabul etsin canım adet olursanda ,bitiminden sonra devam edersin .
slm kızlar ben yeniyim siz çok uzun zaman olmuş kaynaşalı ben pko lu olduğumu yeni öprendim ilaçlara başladım ama araştırınca çok kolay bişey olmadığını anladım 8 aylık evliyim 27 yaşındayım ve tarlusal flagyl ve diane 35 le tedaviye başladım çocuk için erken diye dr da bişey söylemedi ama pkolu çocuk sahibi olmak baya uğraştırıyo anladığı kadarıyla sizce yanlış mı yaptım hemen çocuk sahibi olmam mı gerekiyodu
canım tabiki 8 ay çok erken bir zaman hemende çocuk sahibi olabilme ihtimalin herzaman vat tabiki ama PKO gebe kalma sürecini uzatıyor.önemli olan düzenli yumurtlayabilmen benim tavsiyem şimdilik çocuk düşünmüyorsanda yumurtlamanı düzene koymaya bak.doğum kontrol haplarıyla değil ama.
canım farlutal kullanmayalı uzun zaman oldu hatırlamıyorum bile nasıl ve ne kadar içtiğimi, evde var farlutalım olmazsa onu kullanırım ama nedense hiç sevmiyorum o ilacı :S evde progestanımda var hamileyken vermişti doktor onuda kullanabilirim ama 200 mg lık var bende..hemen gelsin istiyorum en çabuk hangisiyle olursa onu kullanırım farketmez.. soğan suyuda yaptım niye gecikti anlamadım :26::26::26: soğan suyu yapıp adeti geciken varmı hiiiççç aramızdaaa :26::26::26:
canım soğan suyu ilk yaptığın ay adeti geciktirir.benimde ilk ay gecikmişti.
Yine hüsran....krmızılarla başbaşayım şu an. Gözlerim doluyor, ağlasam rahatlayacağım galiba...
canım üzüle üzüle üzülmemeyi öğreniyor insan .bu ağladığın günler seni güçlendirip istediğine biraz daha yaklaştırıyor emin ol.çok zor biliyorum ama sabret,Allah gönlüne göre versin.
canım akıntı kontrolü yapmıyormusun sen .ben sadece yumurtladığımı akıntıdan anlıyordum.hatta akıntı 3-4 gün sürdüğü için gün aşırı ilişki olursa tutacaktı.
kızlarrr bişisorucammm...ben günlük 850 mg bir tane glukofen içiyordumm...bi süredir 2 taneye çıkardım şimdi bitti alıcam yeni..1000mg lık alsam 2 tane içsem sorun olarmıı..böle içenler var dimii...??yakın arkadaşım gitti oda pkoluymuşş kız 55 kilo sabah akşam 1000 mg vermişşş...bende kiloda varr....bende sabah akşam 1000kullanayım diyorumm...daha işe yarar belkiii...bi paylaşmak istedimm...
canım ben 850 mg.günde 2 kez alıyordum.eğer adetlerin metforminle düzene girmediyse bende senin yerinde olsam 1000 mg alırdım. ama düzene girdiyse bence gerek yok canım.