Probe kürtaj canım adetim 22 gün sürdüğü için yaptılar, sonuçda progestan hapı almaya başladım, östrojen yüksek miktardaymış dengeleyecekmiş. bi tv usg de çift kavite görünmüştü ama, doktor yanlış görünmüş olabilir, rahim çok kalınlaştığı için dedi, zaaten kürtajımı yapan doktor ben çift kavite göremedim yanlış olabilir demişti. Aslında tekrar yaptırmak istiyorum.. Bunu öğrendikten sonrada bunalıma girdim, bebeğimi bu yüzdenmi kaybettim acaba diye, belkide erken doğum sebebim buydu
Artık bundan sonra hayırlısı canım.. Doğum yaptığımda bi bayan vardı ben sancı çekerken getirdiler, doktorların biri geliyor biri gidiyor biranda doktor dolmuştu oda, aralarında konuşurlarken duymuştum, meğer bayanın tüpleri yokmuş ve normal yoldan hamile kalmış hemde ikizdi, doktorlar mucize diyorlardı, bazılarıysa tıpda böyle bişeyin mümkünatı yok diyordu ve neler neler, hepsi şok olmuşlardı, açıklama yapamıyorlardı.. Yani,,, RABBİM OL diyince OLUR... ALLAH ım hepimize sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin inşALLAH..