bende aynen senin durumundayken doktordan pko lu olduğumu öğrendim. hatta benim bir ay düzenli bir ay 40lı günlerden sonra oluyordu .. doktorum bana ginere verdi diane35 türünde bi ilaç hayatımın hatalarından biri oldu doğum kontrol hapını kullanmakla.. neden mi: öncelkli kilo alıyorsun zaten pko kilo ile daha beter hale geliyor.. ben böyle 49 kilodan 60 kiloya çııktım 8 ayda..:2: ayrı bir zararı da doğum kontroller yumurtalıkları baskılıyor yumurtlama gerçkeleşmiyor yani.. bu hapı kullanıp bıraktıktan sonra 28lik adet olabildiğim günleri daha göremez oldum.. yani diyeceğim hiç başlama canım ... adam akıllı bir doktor bulmak çok zor.. fatura gibi aynen sana verilenleri şu an birçoğumuza hala yazıyorlar.. çünkü kolay yol bu risk yok onlara göre.. üstüne basa basa diyorum canım hastalığımızın asıl nedeni insülin direnci.... ve buna yönelik tedavi uygulamdıktan sonra gerisi hep geçici..
canım hormon tahlilerin var mı elinde değerleri .. tsh lh fsh prolaktin değerlerini merak ettim..
adetimin 3.günü yaptırcam hormon testini dediğin ilacı mutlaka sorcam dr a çok yardımcı oldunuz bana allah hepiniden razı olsun