- 28 Ekim 2011
- 1.865
- 183
nasılsın canım benım nerelerdesin sen yaaa
aynen ecrin bende merak ediyorum tuncssuu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasılsın canım benım nerelerdesin sen yaaa
stres yapma ecrincim 12. günümde bende öyle akıntı geldi yumurtlama old belli ama çatlamadı demekki hala adet olmayı bekliyorum.. eskiden bazen 28. günümde adet olabilirdim o zamna da 12. günümde akışkan yumurta akı şeklinde akıntı olurdu.. acele hem 14. güne kadar yumurtlama olabilirmiş.. doktora gidiyor musun yumurta takbi için bu günler kontrol edilmesi gerekiyor..
janx kesinlikle katılıyorum bu düşünceye.. programı izlemedim.. tam da bir düşüncemin üstüne söyledin ben bol süt tüketen biriyim acaba bu mu etkiliyor beni :2: bak şimdi aklıma takıldı bir araştırayım.. paylaşım için teşekkür ederim...
rıca ederım kızlar,bılgılerımızı paylasmamız lazım..arastır canım bencede,yayın tarıhını ve program adını hatırlamıyorum ama,program bloomberg ht adlı kanaldaydı,ordan aratabılırsın ınternette..
slm kızlar sürekli aynı soruları soruyorum ksr bakmayında bu pko yu araştırıyorum araştırdıkça kafam karışıyo ve korunmaktan vazgeçcem adetimin 3.günü dr gittiğimde düşüncelerimin değiştiğini ve çocuk istiyorum buna yönelik bi tedavi istiorum dicem tarlusal flaygl nin çocuk ile alakası yok galiba diane 35 i kullanmaktan vazgeçtim kafam çok karışıyo gittikçe galiba zor bi sürece girdim....
canım ben az çok ne düşüncede olduğunu anladım.. doktora direkt bebek tedavisi istiyorum dersen o da sana klomen türü ilaçlar verecektir. şuan bebek düşünmediğini biliyorum . şöyle yap istersen ilk önce yumurtlamanı geri getirmeye çalışalım .. direkt diane35 kullanma diyemem en azından sürekli kullanma derim şuan kist sayısı oldukça fazladır sende çünkü yeni farketmişsin pko olduğunun her geciken adette kist sayıları çoğalmıştır.. 2-3 ay diane 35 kullan istersen ya da yerine duphaston al.. ben duphastonu tavsiye ederim çünkü hem kullanma zamanı olarak 28lik periyodda 9-10 gün kullanıyorsun ve bu da adetlerini düzene getiriyor.. duphaston rahimimizin üretemdiği progesteron hormonunu takviye ediyor. bu esnada da metformine başla.. duphaston dediğim ilaç tarlusalla aynı içerikte.. bir zararı yoktur bize.. dediğim gibi şuan ilkin sağlığına kavuşmak için çalışmaların olsun bebek zaten kendiliğinden gelir merak etme..
stres yapma ecrincim 12. günümde bende öyle akıntı geldi yumurtlama old belli ama çatlamadı demekki hala adet olmayı bekliyorum.. eskiden bazen 28. günümde adet olabilirdim o zamna da 12. günümde akışkan yumurta akı şeklinde akıntı olurdu.. acele hem 14. güne kadar yumurtlama olabilirmiş.. doktora gidiyor musun yumurta takbi için bu günler kontrol edilmesi gerekiyor..
canım gitmedim bu y doktora gitmeyide düşünmüyorum buay yakı falan yapcam kendıme önümüzdeki ay giderim belki duruma göre bakalım zaman ne gösterecek aam bu ay bişeyler var gibi kasıkalrımda batmalar var
ecrin waw.. ve bahar bu bize gelsin ... tüm zayıflamak isteynlere Eki Görüntüle 369349 Eki Görüntüle 369349 Eki Görüntüle 369349
canım ben az çok ne düşüncede olduğunu anladım.. doktora direkt bebek tedavisi istiyorum dersen o da sana klomen türü ilaçlar verecektir. şuan bebek düşünmediğini biliyorum . şöyle yap istersen ilk önce yumurtlamanı geri getirmeye çalışalım .. direkt diane35 kullanma diyemem en azından sürekli kullanma derim şuan kist sayısı oldukça fazladır sende çünkü yeni farketmişsin pko olduğunun her geciken adette kist sayıları çoğalmıştır.. 2-3 ay diane 35 kullan istersen ya da yerine duphaston al.. ben duphastonu tavsiye ederim çünkü hem kullanma zamanı olarak 28lik periyodda 9-10 gün kullanıyorsun ve bu da adetlerini düzene getiriyor.. duphaston rahimimizin üretemdiği progesteron hormonunu takviye ediyor. bu esnada da metformine başla.. duphaston dediğim ilaç tarlusalla aynı içerikte.. bir zararı yoktur bize.. dediğim gibi şuan ilkin sağlığına kavuşmak için çalışmaların olsun bebek zaten kendiliğinden gelir merak etme..
vee moralini bozma aynı durumları bende yaşadım ilk öğrendiğimde depresyona girmiştim .. sakın korkma tedibirimizi alınca üstesinden geleceğiz inşallahh.. bak topiğimizde her ay yeni bebiş haberleri geliyor korkulacak bir şey yok ...
benim adetlerim pko yu biraz araştırdım da 2 ya 3 ayda bir olamama gibi değil bi kaç ay düzenli oluyo bikaç ayda 35 gün falan çok nadir 40 gün de bir yani bu çok ilerlememiş olduğunu mu gösteriyo yoksa kendimi mi avutuyorum şuan ben sol kasığımda ki şiddetli ağrı şikayetiyle gittim dayanamıyodum ağrıya sürekli sıcak su torbasıyla dolaşıyorum
canım ciddi miisn bu durumda yumurta takibi yaptırmalıydın.. Allah korusun gelişen yumurtalar çatlamazsa kist oluşuyor bunu en iyi tuncssdan biliyoruz.. bak şimdi kızdım ecrimcim sana...canım gitmedim bu y doktora gitmeyide düşünmüyorum buay yakı falan yapcam kendıme önümüzdeki ay giderim belki duruma göre bakalım zaman ne gösterecek aam bu ay bişeyler var gibi kasıkalrımda batmalar var
süpermiş kızzzz nerden buldun bunu
bende aynen senin durumundayken doktordan pko lu olduğumu öğrendim. hatta benim bir ay düzenli bir ay 40lı günlerden sonra oluyordu .. doktorum bana ginere verdi diane35 türünde bi ilaç hayatımın hatalarından biri oldu doğum kontrol hapını kullanmakla.. neden mi: öncelkli kilo alıyorsun zaten pko kilo ile daha beter hale geliyor.. ben böyle 49 kilodan 60 kiloya çııktım 8 ayda..:2: ayrı bir zararı da doğum kontroller yumurtalıkları baskılıyor yumurtlama gerçkeleşmiyor yani.. bu hapı kullanıp bıraktıktan sonra 28lik adet olabildiğim günleri daha göremez oldum.. yani diyeceğim hiç başlama canım ... adam akıllı bir doktor bulmak çok zor.. fatura gibi aynen sana verilenleri şu an birçoğumuza hala yazıyorlar.. çünkü kolay yol bu risk yok onlara göre.. üstüne basa basa diyorum canım hastalığımızın asıl nedeni insülin direnci.... ve buna yönelik tedavi uygulamdıktan sonra gerisi hep geçici..
bende aynen senin durumundayken doktordan pko lu olduğumu öğrendim. hatta benim bir ay düzenli bir ay 40lı günlerden sonra oluyordu .. doktorum bana ginere verdi diane35 türünde bi ilaç hayatımın hatalarından biri oldu doğum kontrol hapını kullanmakla.. neden mi: öncelkli kilo alıyorsun zaten pko kilo ile daha beter hale geliyor.. ben böyle 49 kilodan 60 kiloya çııktım 8 ayda..:2: ayrı bir zararı da doğum kontroller yumurtalıkları baskılıyor yumurtlama gerçkeleşmiyor yani.. bu hapı kullanıp bıraktıktan sonra 28lik adet olabildiğim günleri daha göremez oldum.. yani diyeceğim hiç başlama canım ... adam akıllı bir doktor bulmak çok zor.. fatura gibi aynen sana verilenleri şu an birçoğumuza hala yazıyorlar.. çünkü kolay yol bu risk yok onlara göre.. üstüne basa basa diyorum canım hastalığımızın asıl nedeni insülin direnci.... ve buna yönelik tedavi uygulamdıktan sonra gerisi hep geçici..
benim adetlerim pko yu biraz araştırdım da 2 ya 3 ayda bir olamama gibi değil bi kaç ay düzenli oluyo bikaç ayda 35 gün falan çok nadir 40 gün de bir yani bu çok ilerlememiş olduğunu mu gösteriyo yoksa kendimi mi avutuyorum şuan ben sol kasığımda ki şiddetli ağrı şikayetiyle gittim dayanamıyodum ağrıya sürekli sıcak su torbasıyla dolaşıyorum
bu pko nun tam tedavisi yok mu ya yada ilacı sizin ağrılarını var mıydı benim çok ağrım var çok haklısınız ya geç kalırsam
ne garip durumlarr böle bunlarr yaaa...bizim kaynana beni gününe götürmedidee..yarın gün ondaymışşşş bana bişiler yap dediii....değişikbirşeylerr olmalıymışşşş...tatlı tuzluu...yapıcam yapmak iş değildeee yarın bende inicem mecburr misafirlerin yanına bide bunların hepsi akrabalarııı......bilmiyorum belki yaşıtlarımla yapsam gün işi güsel olur amaaa...böle banada pek hoş gelmiyorrr.....allah yardımcınn olsunn canımmmm.....
sagol canım ama dün akşamdan beri kasıkalrımda agrı var olcak galıba :)
güzel dileklerin için çok sagol canım benım allah razı olsun evet hatırladım senı benım eşimdede varıkosel vardı ameliyta oldu ama ileri hala %0 dır en son gittiğimizde argınmaxsı çok duydum ama alamadım bir türlü sipariş vereyim hemen o zaman ne yanış anlaması canım yaaa hepimiz burad birbirimize destejk olmak için çabalıyoruz iştee sagol allah razı olsun keçiboynuzu pekmezini aldım başlayacak eşim artık eskisi gibi değil onu yemem bunu yemem demiyor argınma kapsul dimi
çok haklısın dr lar önemsemiyo bile çocuk sahibi olabilirmisin riski nedir nasıl olcak bilgi alamıyosun bile iyi bi dr bulmak çok zor işe burdan başlamalıyım dr seçimiyle ben devlet hastanesine gittim dr bana sonuçları koridorun ortasında o kadar hastanın ve kalabalığın içinde anlattı ve tek bi soru bile soramadım o yüzden sizlerden ve araştırdıklarımdan biraz bişey öğrendim hepinize teşekkür edrim