- 28 Ekim 2010
- 5.498
- 1
gyaman canım sakın sıkma canını eşinde ilgili bak herşey yoluna girecek bebeğin de gelecek bu korkuyu at içinden...
senin cevabın çok iyi oldu iyiki göndermişsin çok iyisin Allah razı olsun....
inşallah hepimiz için her şey çk yolunda gitsin.... sıkıntısız olsun hamilelikde doğum da...
6 haftalıkken rahimde bebeğin yeri görülür ancak 7 haftalıkken kalp atışlarını duyabilirsin canım ama olsun en azından rahimdeki yerini görürsün.... inşallah güzel şeyler diyecek doktorun beni de bilgilendir dua edeceğim canım...
hayırlı olsun tedavin işe yaracak verilen kilolar bundan şüphen olmasın....
kolay gelsin canım zor olmalı özelden cevap yazdım sana çok teşekkürler...sınav telaşım vardı ondan gelemedim nete.. çok yoruldum.. hepinizi çok özledim geçmişi okuyamadım eve gidince okuyacağım..
cvr,, bicim,, bngl33,, ecrin87,,pentagon42,,bubenimiste,, busmai,, gyaman,,saaadet26,,tuncss,,fpgz.. ve diğer hatırlayamadığım tüm hanımlar nasılsınız... ....
canım duphastonla 4-5 gün sonra adet gelebiliyor... ama inşallah hamilesindir çok seviniriz o zaman... bakalım bekleyelim biraz ne olcak çok merak ettim bende...Canım nasıl karışmış hiç farketmedimBen duphaston kullandım adetim gelsin diye hala adet olmadım ilacı bitireli 3 4 gün oluyor.O tiroit için tahlil yapılmıştı ya ogünlerde test yapmıştım gebe değildim.Ama şimdi niye olamadım bilmiyorum olurum belki beklemedeyim canım.İnşallah canım Allah gönlümüze göre versin
adet yaklaştıkça öyle olur sıkma kendini rahat bırak canım söylemesi kolay biliyorum ama en güzeli bu adet dönemlerinde...okuldayım canım sınav yaptım pazartesnden bu yana ondan nete giremedim.. bugün adet günüm ama bi belirti yok çok canım sıkkın :2:
canım ne yazıkki 19 unda gel dedi doktor o zaman bakacak...2 doktora birden göstermeyi düşünüyorum....bicim bugün mü röntgen sonuçalrını baktıracaktı geçmişi okuyamadım haberim yok.. yook bugün buralarda ... çok merak ettim:44:
senin cevabın çok iyi oldu iyiki göndermişsin çok iyisin Allah razı olsun....
canım haftaya belli olacak yazarım ben de merak içindeyim...bicim tuncs gyaman karabocuk kızlar nerdesiniz yaa merak ettim
bicim naptın canım tüplerinin durumu neee
canım ben belirsizlikten yoruldum ne olduğum belli olsun ben de düşünmeyeceğim yumurtlamam da iyi kötü başladı biraz biraz rahimdede sorun yok demelerine ihtiyacım vartatlım onunda bişeyler varmış ama hiç takmamış helal olsun yaaaa.Allahın izni ilede sağ salim doğuracak inşallahhh
.ben çok takıyorum yaa sende mi öylesin acabaaa..
Allah yeterki ol desin oluyorrr şükürrr.
inşallah hepimiz için her şey çk yolunda gitsin.... sıkıntısız olsun hamilelikde doğum da...
canım sen içimi ferahlattın gerçekten ve bana çok güzel umut oldun....evet canım banada doktor resmen göstermişti rahmimin ikiye ayrıldığını ekrandan görmüştüm.evet benziyor sanırım rahimlerimiz.annemede doktorları inanamıyormuş sen bu rahimle nasıl hamile kalıyorsun diye.sanırım rahim bozukluğuda genetik.Rahman ve Rahim olan Allah.bu yüce isimden geliyor canım . bize bunu yazdıysa ister şekil bozuk olsun ister düzgün olsun canım hepsi boş .Tüpler açık olsunda gerisinden hiç korkma tatlım.rabbim ol deyince su gideceği yolu bulur.metformini 2 ye çıkarman çok iyi olmuş canım.yumurtlamaya daha etkili olacaktır.bence biz yumurtlayalım bir de oluruna bırakalım hamile kalamamamız için hiç bir sebep olmadığını düşünüyorum.diğer kadınlardan daha şanslıyız çünkü çok fazla yumurtamız var
sancılarım çok şiddetli değil ama ara ara hafif şekilde oluyor .bakalım doktora gideceğim günü bekliyorum ama gittiğim gün 5+6 günlük olacak sanırım kalp atışlarını duyamayabilirim
6 haftalıkken rahimde bebeğin yeri görülür ancak 7 haftalıkken kalp atışlarını duyabilirsin canım ama olsun en azından rahimdeki yerini görürsün.... inşallah güzel şeyler diyecek doktorun beni de bilgilendir dua edeceğim canım...
selam kızlar
ben de bugün gittim muayenemi oldum.
süper bir doktor buldum, çok tatlı hem de bilgili..
endokrin+diyetisyen ve kadın doğumcumla beraber önce kilo vericem.
sanırım metformin de verecek.
ben, bebek düşünmüyoruz henüz diyince ona göre yönlendirdi beni.
kilo verince her şey düzelebilir ama düzelmeyebilir de dedi. sağlığın için de bunu yapmalısın dedi, haklı da..
bu hastalığın kesin tedavisi yok dedi ki artık hepimiz biliyoruz zaten bu durumu.
her ay geleceksin kontrol edicem ne kadar kilo verdiğini dedi.
zaten sıkıştırması lazım birilerinin beni, o zaman zayıflarım işte ben
şimdilik ben zayıflama aşamasında olucam, inşallah istediğimiz zaman da Rabbim aratmaz bebişimizi
hayırlı olsun tedavin işe yaracak verilen kilolar bundan şüphen olmasın....
Son düzenleme: